what about ΠΙΠΑ?
Σελ. 1
Μήνυμα #63043 από Demos111 στις 25 Ιουνίου 2010, 7:08μμ
μέλος από: 25/6/2010 μηνύματα: 4 0 |
Γεια σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ και ο λογος που μπηκα στον κοπο να κανω αυτη τη διαδικασια ειναι το προβλημα που αντιμετοπιζω η μαλλον αντιμετοπιζει η κοπελα μου στο κρεβατι!!Ειμαι 21 και αυτη 19 και περιπου πριν 3-4 μηνες το καναμε πρωτη φορα(για αυτη πρωτη φορα) ..ολα ωραια ολα καλα ..ΑΛΛΑ οσο περναει ο καιρος παρατηρω το πως κινειται στο θεμα sex και για να ειμαι πιο συγκεκριμενοσ ΔΕΝ κινειται!!Με λιγα λογια μου τον ακουμπαει (ουτε καν παιζει ) για πολυ λιγο, για πιπα ουτε λογος και γενικα ουτε να θελει να παρει καπια προτοβουλια ουτε τιποτα..αυτο εχει αρχισει να με ξενερωνει καθως δεν γινεται καθε φορα να εχω καυλες!! τοτε δηλαδη που χρειαζομαι την βοηθεια της δεν κανει απολυτως τιποτα ισα ισα με ριχνει ακομα περισσοτερο λεγοντας μου μαλακιες οτι δηθεν δεν εχω κεφι κτλπ..Της ειπα οτι θελω να με βοηθαει περισσοτερο αλλα εξακολουθει να μην κανει τιποτα..ξερει κανεις πως μπορω να της δωσω να καταλαβει οτι πρεπει να περνει και καμια πιπα που και που??επισης να σας πω οτι δεν με νοιαζει να την χωρισω καθολου οποτε αν καποιος εχει να το προτεινει σαν λυση δεν θα παρεξηγηθω!!Ελπιζω να με βοιηθησετε παιχταραδες μουυυυ σορρυ που μιλισα τοσο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63046 από Havers στις 25 Ιουνίου 2010, 9:20μμ
μέλος από: 25/6/2010 μηνύματα: 42 0 |
ειναι ξενερωτη,σορρυ που θα στο πω ετσι αλλα σε μια σχεση ο ενας πρεπει να προσπαθει τουλαχιστον να ικανοποιει τις αναγκες του αλλου και οταν αυτο δεν συμβαινει,ποσο μαλλον στο σεξ που ειναι το κυριοτερο σημειο κλειδι σε μια σχεση,τοτε κατι δεν παει καλα..... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63054 από Doctoras στις 25 Ιουνίου 2010, 10:56μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Στοματικο της κανεις? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63070 από Demos111 στις 26 Ιουνίου 2010, 2:20μμ
τις εχω κανει 2-3 φορες απο λιγο ομως....Το χειροτερο ειναι οχι τοσο το οτι ειναι ξενερωτη αλλα οτι εχει την εντυπωση δεν ξερω απο που, οτι ο αντρας πρεπει να καβλωνει οπως και οι γυναικες δηλαδη ακομα και με το αγγιγμα..ελεος!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63071 από Havers στις 26 Ιουνίου 2010, 2:43μμ
μαλλον ειναι αβγαλτη ακομα...εγω σου ειπα,αποκει και περα κανε οτι νομιζεις |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63079 από Doctoras στις 26 Ιουνίου 2010, 4:08μμ
Κοιτα δοκοιμαστε κατι χαλαρο για αρχη.Μια μερα που θα ειναι κακοκεφη πες της να ξαπλωσεται.Καντις μασαζ να χαλαρωσει πριν κανετε οτι κανετε. Υποτιθετε οτι θα εχει βγαλει μονο τα ρουχα και αθ ειανι με τα εσωρουχα ισως να εχει βγαλει και το σουτιεν (ακομα καλυτερα).Λοιπον τριυτην στην πλατη και ψιθιριζετης στα αυτια ποσο την αγαπας ακομα και να μην το ενωεις και τι σημενει αυτη για εσενα παπαριες στην ουσια αλλα να τα λες πιστευτικα γιατι τους αρεσει να εσθανονται τριφεροτητα.Μετα μην της ζυτησεις να κανετε σεξ απλα καντην να καυλωσει τριβοντας της τις ρογες και οταν ψιθει πας πιο χαμηλα βαζοντας τα δυνατα σου να τις κανεις ενα καλο στοματικο.Και παραλληλα αρχησε και εσει να καυλωνεις. Οταν θα ειναι ευχαριστημενη πες της θες να δοκοιμασεις κατι διαφορετικο(ας το χεις ξαναπει)αγηνοντας την να το καταλαβει.Προσπαθησε ομως να μην διξεις και καλα οτι αυτο ειχες στο μυαλο σου εξαρχης και να εισε τριφερος.Και λογικα αμα κανει την αρχη δεν θα σταματησει.Απλα φροντησε να εισε πεντακαθαρος στην περιοχη και να μην εχεις ουρισει μετα το μπανιο μεχρι την επαφη.Τωρα αμα σου πει οτι δεν θελει πες της αν σου πει το λογο με απολυτη ιλικρινια. Αφηνοντας στην ατμοσφερα οτι προσβληθηκες υστερα απο τωσα που εκανες για αυτην.Και θα μαθεις τουλαχιστον το λογο.Μην σου φενετε δυσκολη διαδικασια επιδη εγραψα πολλα ειναι πολυ ευκολη και χωρις ρισκο.Εχω παιξει αυτο το ρολο και μου αρεσε αλλα οχι για να μου απρει πιπα απλα ετυχε. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63080 από Demos111 στις 26 Ιουνίου 2010, 4:15μμ
ευχαριστω που ολοι μπηκατε στον κοπο να απαντησετε..ξερεις..αυτο ειχα σκεφτει και εγω να κανω απλα δεν ηξερα πως να εκφρασω αυτο που λες να της πω να δοκιμασει κατι διαφορετικο...το προβλημα ειναι οτι γενικα αυτη η κοπελα κανει την χαζη και καλα..και μπορει να μου πει τι ενοεις??χαχαχα.Παντως εχω την εντυπωση οτι και να το πω και να μου παρει, οτι δεν θα γινεται οποτε το κανουμε αλλα μια στις τοσες γιατι ετσι την εχω κοψει!τι διαολο ολα τα πουτανακια διαβαζουν κοσμοπολιταν μονο η δικια μου δεν διαβαζει ? πφφ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63081 από plhgwmenh στις 26 Ιουνίου 2010, 6:12μμ
μέλος από: 27/12/2009 μηνύματα: 115 0 |
η σχεση δεν ειναι μονο σεξ και τσιμπουκι φιλε μου...συγνωμη για την εκφραση αλλα θεωρειται οτι ειστε οι θεοι και πρεπει ν κανουμε οτι μας λετε για να αποφυγουμε την τιμωρια...μιλησε της και μαθε τι την ενοχλει ηρεμα και ωραια... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63082 από Havers στις 26 Ιουνίου 2010, 6:41μμ
δεν υποθεικε οτι η σχεση ειναι πηδημα και τσιμπουκι...υποθεικε απλα οτι ειναι σημαντικο στοιχειο της καθε σχεσης...μην τα μπερδευεις :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63086 από Doctoras στις 26 Ιουνίου 2010, 7:34μμ
Σορυ πληγωμενη αλλα αυτος δηλαδη τη ειναι να κανει οτι αυτη του ζυτησει και μετα να το παιζει χαζη.Αυτος το μονο που θελει ειναι να ευχαριστηθουν και οι δυο γιατι στο σεξ αυτο ειναι το βασικο.Και το μονο που εχει καταφερει ειναι αυτη να νιωθει μονο αυτη την ευχαριστηση. Αλιμονο δεν ειπε οτι το τσιμπουκι ειναι το παν (το ακρον αοτο του ερρωτα)αμα διαβασεις προσεκτικα θα καταλαβεις τι πικρα βγαζει το παλικαρι εγω παντος τον νιωθω.Μερικες φορες δεν παιρνουμε μπρος μονο με χαδια η με εικονα θελει και κατι παραπανω και αυτο ειναι οτι πρεπει.Αμα ελεγε οτι ουτε αυτος κανει στοματικο πες οκ δικεοματεις να μην θελει αλλα το απιδι προσπαθει.Δεν ενοω οτι επιδι της το κανει αυτος εχει και αυτη υποχρεωση αν του το κανει αλλα οφιλη μαι εξηγησει ενα γιατι για να βαλουν την φαντασια τους να δοκοιμασουν κατι αλλο αλιως δεν προχωραν ουτε σαν ζευγαρι ουτε σαν ανθρωποι για να καταληξουν καπου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |