Μήνυμα στις 21/8/2010 στις 15:30 @Sex
cock ring εχεις?? εχω σε 3 μεγεθη εγω και ειναι απλα φανταστικα οτιδηποτε χρειαστηκε απο το ιντερνετ τα εχω παραγγειλει Πήγαινε στο θέμα: Σεξσοπ , θα μπαίνατε ? θα ψωνίζατε ??
Μήνυμα στις 20/8/2010 στις 13:26 @Sex
δεν βαρεθηκατε να απαντατε συνεχεια στις ιδες ερωτησεις??? γιατι δεν παραπεμπετε να ψαξουν σε παλαιοτερα θεματα να παρουν την απαντηση τους μιας και εχει απαντηθει πανω απο 50 φορες????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 19/8/2010 στις 18:02 @Sex
εγω σε ενα τεταρτακι ειμαι ετοιμοπολεμος παντως ειναι αυτο που σου λεω ρε,εξασκηση και αυτοσυγκεντρωση Πήγαινε στο θέμα: paiksimo
Μήνυμα στις 19/8/2010 στις 15:41 @Sex
αυτο που θα σου πω θελει αυτο συγκεντρωση και πολυ καλη εξασκηση απο την μακροχρονια εμπειρια προσπαθησε να "μοιρασεις" το "ζουμι" στα δυο και την πρωτη φορα να μην τα βγαλεις ολα οπως και ναχει,ακομα και αν το καταφερεις αυτο την δευτρη φορα θα βγει αρκετα λιγοτερο απο την πρωτη φορα Πήγαινε στο θέμα: paiksimo
Μήνυμα στις 18/8/2010 στις 18:39 @Sex
φυσιολογικο ειναι. μικρη εισαι ακομα,μη περιμενεις να την βγαζεις με μια σταγονιτσα μονο... Πήγαινε στο θέμα: περίοδος
Μήνυμα στις 18/8/2010 στις 18:38 @Διάφορα
καταρχας γραφε Ε-Λ-Λ-Η-Ν-Ι-Κ-Α Αποκει και περα καποιες εγκυες και σε τεαστιο ποσοστο οι παχυσαρκοι που εχουν τεραστια κοιλια εχουν παντα τον αφαλο προς τα εξω.. Πήγαινε στο θέμα: afalos
Μήνυμα στις 17/8/2010 στις 11:39 @Sex
δεν προκειται να παρεις απαντηση απο κανεναν,εχουν ανοιχτει 312 θεματα με αυτο το "προβλημα" στο SEX,ψαξε και παρε την απαντηση σου
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 16/8/2010 στις 18:29 @Sex
ενα παλιο ινδιανικο ρητο ξερεις τι λεει?? Μακρυα την πουτσα σου απο το στομα αυτων που δεν γαμανε... σκεψου και πραξε Πήγαινε στο θέμα: στοματικο απο φιλο |