Μήνυμα στις 26/6/2010 στις 16:15 @Sex
ευχαριστω που ολοι μπηκατε στον κοπο να απαντησετε..ξερεις..αυτο ειχα σκεφτει και εγω να κανω απλα δεν ηξερα πως να εκφρασω αυτο που λες να της πω να δοκιμασει κατι διαφορετικο...το προβλημα ειναι οτι γενικα αυτη η κοπελα κανει την χαζη και καλα..και μπορει να μου πει τι ενοεις??χαχαχα.Παντως εχω την εντυπωση οτι και να το πω και να μου παρει, οτι δεν θα γινεται οποτε το κανουμε αλλα μια στις τοσες γιατι ετσι την εχω κοψει!τι διαολο ολα τα πουτανακια διαβαζουν κοσμοπολιταν μονο η δικια μου δεν διαβαζει ? πφφ.
Πήγαινε στο θέμα: what about ΠΙΠΑ?
Μήνυμα στις 26/6/2010 στις 14:47 @Sex
δεν εχεις το δικαιωμα να προπαγανδιζεις !αν εσενα σ αρεσει το προκτικο(να στο κανουν ενοω) τοτε δικαιωμα σου αλλα τι λες στο παιδι να βαλει δονητες στον κωλο του?οντως το ban το αξιζες..το παιδι ειναι στην εφηβια και του λες να βαλει δονητες?.... Πήγαινε στο θέμα: Απορια γυρω απο το θεμα του αυνανισμου!
Μήνυμα στις 26/6/2010 στις 14:20 @Sex
τις εχω κανει 2-3 φορες απο λιγο ομως....Το χειροτερο ειναι οχι τοσο το οτι ειναι ξενερωτη αλλα οτι εχει την εντυπωση δεν ξερω απο που, οτι ο αντρας πρεπει να καβλωνει οπως και οι γυναικες δηλαδη ακομα και με το αγγιγμα..ελεος!!!
Πήγαινε στο θέμα: what about ΠΙΠΑ?
Μήνυμα στις 25/6/2010 στις 19:08 @Sex
Γεια σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ και ο λογος που μπηκα στον κοπο να κανω αυτη τη διαδικασια ειναι το προβλημα που αντιμετοπιζω η μαλλον αντιμετοπιζει η κοπελα μου στο κρεβατι!!Ειμαι 21 και αυτη 19 και περιπου πριν 3-4 μηνες το καναμε πρωτη φορα(για αυτη πρωτη φορα) ..ολα ωραια ολα καλα ..ΑΛΛΑ οσο περναει ο καιρος παρατηρω το πως κινειται στο θεμα sex και για να ειμαι πιο συγκεκριμενοσ ΔΕΝ κινειται!!Με λιγα λογια μου τον ακουμπαει (ουτε καν παιζει ) για πολυ λιγο, για πιπα ουτε λογος και γενικα ουτε να θελει να παρει καπια προτοβουλια ουτε τιποτα..αυτο εχει αρχισει να με ξενερωνει καθως δεν γινεται καθε φορα να εχω καυλες!! τοτε δηλαδη που χρειαζομαι την βοηθεια της δεν κανει απολυτως τιποτα ισα ισα με ριχνει ακομα περισσοτερο λεγοντας μου μαλακιες οτι δηθεν δεν εχω κεφι κτλπ..Της ειπα οτι θελω να με βοηθαει περισσοτερο αλλα εξακολουθει να μην κανει τιποτα..ξερει κανεις πως μπορω να της δωσω να καταλαβει οτι πρεπει να περνει και καμια πιπα που και που??επισης να σας πω οτι δεν με νοιαζει να την χωρισω καθολου οποτε αν καποιος εχει να το προτεινει σαν λυση δεν θα παρεξηγηθω!!Ελπιζω να με βοιηθησετε παιχταραδες μουυυυ σορρυ που μιλισα τοσο
Πήγαινε στο θέμα: what about ΠΙΠΑ? |