Tsimpoykia
Σελ. 1
Μήνυμα #60885 από plhgwmenh στις 04 Μαΐου 2010, 12:11πμ
μέλος από: 27/12/2009 μηνύματα: 115 0 |
Με το αγορι μου λιγο πριν τα χαλασουμε μου ζητησε να του παρω...αρνηθηκα αλλα με πιεσε κ τελικα εκανα μια δοκιμη...ομολογω οτι δεν μ ενθουσιασε ιδιαιτερα αλλα δεν προλαβα να κανω κ πολλα γιατι ημουν αγχωμενη οτι δεν θα τον ικανοποιησω και ετσι στεγνωσα γρηγορα...μετα προσπαθωντασ να μου βαλει δαχτυλο καθως δεν ημουν υγρη πονουσα...μου εβαλε μπροστα κ πισω κ ειδικα πισω ποναγα τοσο πολυ που δεν το απολαυσα καθολου...ομως δν με καταλαβενε...δεν εχω ξανακανει στοματικο και θα ηθελα μερικες συμβουλες...πως θα χυσει πιο ευκολα??που τριβω??τι κινησεις κανω??αν μπει απο πισω θα ποναω παλι οπως κ με το δαχτυλο?τι κινδυνο εχω απο πισω??σας ευχαριστω εκ των προτερων! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60887 από Bluejack στις 04 Μαΐου 2010, 12:48πμ
μέλος από: 28/12/2007 μηνύματα: 713 0 |
Λίγο πριν τα χαλάσετε στο ζήτησε αυτό? σαν δώρο ενα πράμα για να σε θυμάται ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60888 από Seorge στις 04 Μαΐου 2010, 12:59πμ
μέλος από: 28/5/2009 μηνύματα: 218 0 |
Ρε συ για να γίνουν όλα τέλεια πρώτα απ ολα πιστευω οτι πρεπει να υπάρχει αγάπη προκειμενου να νιώθετε εμπιστοσύνη μεταξύ σας και κατ επέκταση άνετα...Μην πιέζεσαι να κανες οτιδήποτε γιατι θα σου μείνει ως κακή εμπειρία και υπάρχει περίπτωση να σου δημιουργηθεί κόμπλεξ μεταγενέστερα..Σίγουρα αν εισαι με το αγόρι που αισθάνεσαι οτι ναι θα προχωρήσεις μαζί του και η π@πα και οτι θα του κάνεις θα του αρέσει και θα σου αρέσει γιατι θα υπάρχει πάθος..Μερικές επισημάνσεις ομως νομίζω οτι θα ηταν καλα να κανω..Πρώτον θα συνιστούσα ποτε να μη σου βάζει δάχτυλο οταν δεν αισθάνεσαι υγρη..θα πονέσεις και ασε που σε ακραίες περιπτώσεις τραυματίζεσαι κιόλας.απο πίσω αν μπεί εξαρτάται απο τη χαλάρωση της περιοχής,αλλα επειδή βλέπω τι παίζει ναι πιστεύω οτι τουλάχιστον τις πρώτες φορές θα πονέσεις..Το θέμα του πότε θα χ@σει εξαρτάται ανάλογα το άτομο και την εμπειρία του..Οι κινήσεις σου νομίζω οτι ειναι αυτονόητες(εισόδους εξόδους στο στόμα,την παίζεις λίγο με τα χέρια,χαιδεύεις όρχεις κτλ)αν και προσωπικά νομίζω οτι ο στοματικός έρωτας υπεισέρχεται όλων των άλλων,δηλαδή πρωτα σεξ και εμπειρία πανω σ αυτό και μετα στοματικα...άποψή μου..ελπίζω να σε βοήθησα :-) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60903 από mikraki στις 04 Μαΐου 2010, 9:47μμ
μέλος από: 7/2/2010 μηνύματα: 62 0 |
εγινε αυτο κ λιγο μετα εξαφανιστηκε παλι επειδη δεν του εκατσα...προσπαθω και τον ξεπερναω σιγα σιγα χαρη στη βοηθεια ολων...αυτο εχει τη μεγαλυτερη σημασια τουλαχιστον...seorge εγω μονο τον αγαπησα,εγω μονο κολλησα μαζι του,εγω μονο του προσφερα,εγω μονο οτυ σταθηκα,εγω μονο προσπαθουσα να τον ξεκοψω απο το ποτο και τις φασαριες,εγω μονο τον νοιαστηκα πραγματικα...και το αποτελεσμα???και εμεινα μονη αλλα και πληγωθηκα!!!ασε που για οτι γινοταν ολο εγω εφταιγα...επομενως δεν περιμενα να παρω τιποτα...απλα ρισκαρα κ αυτο μηπως κ τον κρατουσα...αλλα αφου εφυγε που εφυγε καλυτερα που δεν πηρε κ την παρθενια μου!!!αρα λοιπον καμια φορα πρωτα το στοματικο ισως σε οφελει να προστατευτεις απο μεγαλυτερες πληγες...κ οσο για το δαχτυλο τιποτα δεν καταλαβαινε!αυτουνου του σηκωνοταν κ εγω απλα επρεπε να τηρω διαταγες κατα τη γνωμη του... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60904 από udrarguros στις 04 Μαΐου 2010, 10:10μμ
μέλος από: 4/5/2010 μηνύματα: 3 0 |
ρε μικράκι τι ζόρια τραβάς και συ.. χαλάρωσε ρε και μην στραβώνεσαι με τον κάθε τύπο που ερωτεύεσαι.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60906 από mikraki στις 04 Μαΐου 2010, 11:04μμ
oxi me ton ka8ena alla m auton nai dustuxws...:( |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60907 από udrarguros στις 04 Μαΐου 2010, 11:09μμ
μέλος από: 4/5/2010 μηνύματα: 3 0 |
Πόσο είσαι ρε συ που σε απασχολούνε τα τσιμπούκια? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60913 από benedictos στις 05 Μαΐου 2010, 2:36μμ
μέλος από: 8/4/2010 μηνύματα: 34 0 |
Εσεις οι κοπελες πρεπει να προσεχετε γιατι εμεις οι ανδρες συνηθως την δουλεια μας κοιταμε να κανουμε και δεν μας ενδιαφερουν οι συναισθηματισμοι. Αυτο δεν ισχυει σε ολες τις περιπτωσεις βεβαια. Οταν αγαπηθεις με καποιον και νιωθεις ετοιμη κανε αυτο που νομιζεις. Βεβαιωσου καλα ομως. Γιατι η ψυχη ενος ανθρωπου δεν ειναι παιχνιδι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60916 από mikraki στις 05 Μαΐου 2010, 5:28μμ
εισαι πολυ σωστος και χαιρομαι που το παραδεχεσαι γιατι ολοι οι ανδρες το αμφισβητουν οταν τους το λεμε...απλα ετσι οπως εχει γινει ο κοσμος μονο το κερδος κ το συμφερον του κοιταει καθενας κ εχει παψει πια να εχει αισθηματα κ ν πιστευει σ αυτα...οσο για το αλλο ατομο...γτ ν μην μ απασχολουν κ τη σημασια εχει η ηλικια?ηλικιακα πανε οι πιπες...;OOOO |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #60950 από MikePoniros στις 06 Μαΐου 2010, 3:43μμ
μέλος από: 6/5/2010 μηνύματα: 16 0 |
λοιπον θα σου απαντησω στις αποριες σου με βαση τι πιστευω εγω... αν θες να χισει γρηγορα πρωτα "βασανισε τον" κανοντας τα δικα σου κολπα χωρις να τον αφηνεις να ποιανει τιποτα και γενικα εσυ θα εχεις το πανω χερι.. μετα ξεκουμπωσε του το παντελονι και.. παιξε γρηγορα χωρις να σταματας χαιδευοντας ταυτοχρονα ποιο χαμηλα με το αλλο χερι.. ;) το που τριβεις στο απαντησα ποιο πανω αλλα εκτως απο τριψιμο (αν θες να αποφυγεις το τσ..μπουκι) κανε του παιχνιδια με την γλωσσα στον λαιμο, στις ρωγες.. και γενικα παιξε με τι γλωσσα σου παντου (εκτως απο εκει που δεν θες να γλυψεις..) αν μπει απο πισω δεν θα πονας απλα (εφοσον ειναι και η πρωτη σου φορα) θα (δεν ξερω αν ακουστει χοντρο) υποφερεις.. μετα τις πρωτες φορες ομως θα σου αρεσει και θα το ζητας απο μονη σου.. απο πισω τον μονο κινδυνο που εχεις ειναι οτι αν τελειωσει μεσα σου προσεχε μην σταξει τιποτα ποιο χαμηλα... και αν το δοκιμασεις ποτε πλυσου καλα και οταν λεμε καλα ενοουμε ΚΑΛΑ! εχω ασχημη εμπειρια με το "απο πισω" απο κοπελα και... ελπιζω να σε καλυψα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |