Μήνυμα στις 11/5/2010 στις 12:15 @Sex
σπερμα μου... σπερμα μου φτιαγμενο απο πυλο... λολ! σορρυ αλλα ο τιτλος μου θυμησε αυτο το τραγουδι.... κοιτα δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα... το οτι φευγει με πιεση δεν ειναι τιποτα και γω και οι περισσοτεροι αντρες οταν εχουμε πολλη "ορεξη" ετσι φευγει.. το χρωμα θα φτιαξει στα 16 σου λογικα... αν ανησυχεις τοσο πολυ βεβαια πηγαινε και σε εναν γιατρο να σου πει και εκεινος και να σε καθησηχασει Πήγαινε στο θέμα: Σπερμα μου :/
Μήνυμα στις 10/5/2010 στις 00:05 @Sex
αν εισαι παρθενα οπως λες εμπειρο θες για να το απολαυσεις οχι παρθενο... Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω?
Μήνυμα στις 8/5/2010 στις 21:59 @Sex
απλα μας αρεσει οταν η γυναικα ειναι στενη.. δεν ξερω πως να στο εξηγησω αλλα εγω (και η πλοιωψηφια των αντρων) γουσταρω τρελα να ειναι η γυναικα σφικγη και πισω και μπροστα... το μπροστα ειναι σπανιο και το συναντας σε μικρες ηλικιες επειδη πλεον απο τα 13 το κανουν.. οποτε ενας απο τους πολλους λογους που προτιμαμε "την πισω πορτα" ειναι και αυτος.. με οποιον και να πας ετσι βιαια θα φαιρεται... για να σταματησει καποιος πανω σε τετοια φαση (προσωπικη μου γνωμη μου παντα) πρεπει να σαγαπαει και να σε σεβεται... στο σεξ δεν κοιτας μονο την δικια ευχαριστη... κοιτας και του αγοριου/κοριτσιου που εισαι στο κρεβατι εκεινη την στιγμη.. αν το αγορι σου οπως λες ειναι τοσο βιαιο δεν σημαινει οτι απαραιτητα δεν σαγαπαει μην το παιρνεις ετσι την προσωπικη μου γνωμη σου λεω.. και κατι τελευταιο.. πριν το κανεις απο πισω με οποιονδηποτε να του τονισεις ολα αυτα που μας λες, να του πεις τις φοβιες σου και γενικα μην το κανεις απλα για να γινει και να ξεκαυλωσει ο αλλος.. αν ειναι να γινει να γινει σωστα και για να μην παθεις ζημια και για να περασεται καλα... Πήγαινε στο θέμα: πισοκολλητο
Μήνυμα στις 7/5/2010 στις 23:46 @Sex
λεω οτι θα του αρεσουν επειδη στα περισσοτερα (για να μην πω σε ολα) τα αγορια αρεσει η γυναικα να ειναι σφικτη.. το οτι θα πονας σημαινει ταυτοχρονα οτι θα φωναζεις.. σε πολλους αρεσει παρα πολυ αυτο.. τον λεω κολοφαρδο γιατι απο τιν στιγμη που δεν το εχεις κανει απο εκει και θα εισαι ακομα σφικτη θα ειναι τελειο (για εκεινον!) και τον θεωρω κολοφαρδο γιατι τουλαχιστον εγω σε οσες σχεσεις ειχα και ποναγαν οι κοπελες που ειχα η φοβοντουσταν να μπω απο πισω δεν με αφηναν.. εσυ παρολο που δεν το εχεις κανει ποτε και ξερεις τι θα περασεις σκεφτεσαι να το κανεις... και το ποιο πιθανο ειναι οτι θα το κανεις.. γιαυτο τον λεο κολοφαρδο.. και κατι που ξεχασα πριν.. αν το κανεται συνεχεια απο πισω και βαλεις μετα κολλητο παντελονι θα φαινεται πολυ εντονα και ασχημα μετα απο πισω.. σιγουρα θα εχεις δει πολλες κοπελες να φορανε κολαν και να εχουν ενα μεγαλο ανοιγμα πισω.. κανε οτι κανεις αλλα μια φορα την βδομαδα και αν... δεν λεω το απο πισω εχει αλλη γλυκα αλλα εχει και τα προβληματακια του... και προσεχε και αυτο που λεει ο φιλος ποιο πανω.. σιγουρεψου πως αν τον αφησεις τελικα να μπει απο πισω θα σταματησει οταν του το πεις.. Πήγαινε στο θέμα: πισοκολλητο
Μήνυμα στις 7/5/2010 στις 13:36 @Sex
ειναι η λεπτη κλωστη που εχουμε οι περισσοτεροι.. σε αλλους βγαινει με την πραξη σε αλλους με περιτωμη..αν δεν πονας πολυ οταν ειναι σε στιση και κατεβαινει μεχρι κατω τοτε εισαι μια χαρα και το μονο που θες ειναι οταν κανεις σεξ να το κατευαζεις μεχρι κατω μεχρι οσο παει ομως και να μπεις στην κοπελα σου ετσι! καποια στιγμη θα σπασει αυτο και θα εισαι μια χαρα! αν ομως πονας πολυ καλου κακου πιγαινει για καμια περιτωμη.. το μονο αρνητικο στην περιτομη ειναι τα λεφτα που χρειαζεται αλλα μετα σκεψου οτι θα μπαινεις "παντου" και δεν θα καταλαβαινεις τιποτα ;) Πήγαινε στο θέμα: είναι τίποτα;
Μήνυμα στις 7/5/2010 στις 13:27 @Sex
δοκιμασε με λιπαντικο και αν δεις οτι και εκει υπαρχει προβλημα... κανε υπομονη και απολαυσε το οσο μπορεις... ζημια δεν νομιζω να παθενεις επειδη μπαινει δυσκολα η επειδη εισαι πολυ σφικτη αλλα αυτο με την αιμοροιδα που ειπες δεν ξερω αν υπαρξει προβλημα η οχι.. περα απο εκει λοιπον το μονο προβλημα που μπορει να εχεις ειναι εφοσον εισαι τοσο σφικτη (απο οτι καταλαβα απο τα οσα λες) τις πρωτες φορες να μην το απολαυσεις κκαι πολυ γιατι θα πονας πααααρα πολυ και πιθανον αντι για απολαυση να σου μεινει ο φοβος... ολα αυτα σαν συνολο (οτι εισαι σφικτη, οτι θα φωναζεις απο πονο κλπ κλπ) θα ειναι υπερ στο αγορι σου γιατι θα το απολαυσει και με το παραπανω... αν το δοκιμασετε φροντισε του πεις να μπαινει αργα γιατι αν κανει καμια αποτομη κινηση... μαλλον θα σε ακουσουν πολλα τετραγωνα ποιο κατω.. οποτε αργα και βασανιστηκα ;) αρα αν θες να δοκιμασεις κατι τετοιο ριξε μπολικο λιπαντικο και... try it... ;) υστερογραφο: ειναι πολυ κολοφαρδο το αγορι σου!!!!!! :P Πήγαινε στο θέμα: πισοκολλητο
Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 19:14 @Sex
και εμενα τα ιδια.. αν κατευενει κατω χωρις δυσκολια οταν ειναι σε στυση και δεν πονας πολυ τοτε καποια στιγμη εκει που εισαι πανω στην πραξη θα νιωσεις εναν πονο αλλα μετα θα μαμας αβερτα ;) αν παλι πονας πολυ και κατεβαινει δυσκολα το πετσακι πηγαινε σε κανενα γιατρο να σου πει και εκεινος τι γνωμη του... Πήγαινε στο θέμα: είναι τίποτα;
Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 19:11 @Sex
γενικα οι τριχες ειναι ξενερα.. ειναι και θεμα υγειηνης... σκεψου να εχει κατουρησει η αλλη πριν πας να την γλυψεις και να εισαστε μαζι και να σκουπιστει επιφανειακα και προχειρα αντι να πλυθει...
Πήγαινε στο θέμα: Σας ξενερώνουν οι τρίχες στις γυναίκες;
Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 19:09 @Sex
παρε 2 φετες απο ψωμι του τοστ (για χοτ ντογκ κατα προτημηση) και αρχισε την δουλεια.. πλακιζω... εγω εχω δοκιμασει να χαιδευω μονο το κεφαλακι αργα απο οταν δεν ειχα καν στιση μεχρι να τελειωσω.. ειναι βασανιστικο και θελει υπομονη γιατι το κανεις αργα αργα αλλα 2-3 φορες που το δοκιμασα μου αρεσε... Πήγαινε στο θέμα: Νεες μεθοδοι αυνανισμου...(για αντρες)
Μήνυμα στις 6/5/2010 στις 19:06 @Sex
και εγω στην ηλικια σου ειχα παρομοιο μεγεθος (11 εκατοστα περιπου) ε μεχρι τα 18 μεγαλωνει μαζι με το υπολοιπο σωμα... αλλοι εχουν γρηγορη αναπτυξη, αλλοι εχουν αργη αναπτυξη και ειναι και καποιοι που εχουν ελαχιστη εως καθολου... μην σε παιρνει απο κατω και θα δεις οτι μεχρι τα 16 σου θα εισαι σε ποιο νορμαλ πλαισια για την ηλικια σου...
Πήγαινε στο θέμα: πεος |