Παρθενοραφή
Σελ. 1
Μήνυμα #57859 από ΩΡΑΙΑ στις 22 Ιανουαρίου 2010, 11:46πμ
μέλος από: 22/1/2010 μηνύματα: 6 0 |
ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 10 ΜΕ 15 ΦΟΡΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ 3ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ.ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ...ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΝΕΣΑ.ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ...ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΖΕΣΑΙ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΩ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΣΤΕΙ?ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ Κ 2 ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΕΣΑ..ΑΛΛΑ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΦΗ ΠΑΡΘΕΝΙΚΟΥ ΥΜΕΝΑ?ΓΙΝΕΤΑΙ?ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ?Κ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙ??ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ?Κ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ..Κ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ/ Μπορείς να γράφεις χωρίς κεφαλαία ή αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ξεχωριστή και ζορίζεσαι να προσαρμοστείς; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57863 από sintele στις 22 Ιανουαρίου 2010, 3:57μμ
μέλος από: 8/12/2008 μηνύματα: 286 0 |
τι λες βρε παιδάκι μου έλεος σε αυτό το site τι ζόρι τραβάτε..ούτε το 1800 να ζούσαμε,,,γιατί κάποιος να θέλει να "ξαναρα4η τον παρθενικό του υμένα?και γιατί νοιάζεστε τόσο πολύ για κάτι τόσο ανούσιο?αφού βλέπεις πως το θέλεις τι μαλακίες είναι αυτές μου το έβαλε λίγο και μου έβαλε ένα αλλα την άλλη φορα 2?e υμένας είναι άμα σου bαζι το ένα και το άλλο e θα σπάσει εδώ χωρίς να το εxής κάνει και σπάει,,βεβαια υπάρχουν και περίπτωσις που δεν σπάει από τις πρώτες επαφές κτλ αλλα τι πιθανότητα υπάρχει?και στο κάτω κάτω με το αγόρι σου τα έκανες όλα αυτά όπως μας λες,,άρα πιο είναι το πρόβλημα?όσο για την ράφι που λες είναι τόσο σημαντικό για σένα που διατίθεσαι να πας να σου ανοίξουν τα πόδια και να σε ra4οούν?σκέ4ου μονο τον πόνο και αφού μετά κάποια στιγμή θα το κανεις πάλι e άλλη δουλειά από ραφές δεν θα κανεις?χαλάρωσε κάντο κανονικά κούκλα μου αφού το θες και άσε τις μαλακίες με τα λίγο και το πολύ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57865 από Doctoras στις 22 Ιανουαρίου 2010, 6:05μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Οχι κοπελια δεν εχεις ξεπαρθενευτει συμφωνα με αυτα που λες. Α και για πιο λογο θες να μαθεις για το αν γινεται ραφι του παρθενικου ειμενα?Γινεται αλλα πιος ο λογος δεν ζεις σε καμια κοινωνια που απαγορευετε καπια να ειναι απρθενα ουτε και ειναι κακο να εχεις ξεπαρθενευτει.Εμεις σαν αντρες δεν το πολυκοιταμε αυτο αν αυτο ειναι πουσ ε ενδιαφερει.Α και πιος ο λογος να μπεις σε τετια διαδικασια αφου καπια στιγμη θα ξαναγινει το ιδιο? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57872 από sophie28 στις 22 Ιανουαρίου 2010, 6:57μμ
μέλος από: 15/1/2010 μηνύματα: 218 0 |
μηπως γινεται να μας εξηγησεις για ποιο λογο σε ενδιαφερει να μαθεις για την παρθενοραφη? ειναι ενα δυσκολο χειρουργειο κ ουσιαστικα εσυ δε το χρειαζεσαι.. ειναι για περιπτωσεις που εχει ανοιξει πολυ ο κολπος... κ εσυ απλα εστω κ με τα δυο δαχτυλα δεν εχεις προβλημα... κ επισης δεν αποκαθιστα τον παρθενικο υμενα... αλλα το θεμα ειναι ο λογος.. αμα οι γονεις σου η το περιβαλλον σου ειναι αυστηροι θα μπορουσες απλα να μην τους μιλησεις.. υπαρχει περιπτωση να μαθουν αν εχεις κανει κατι? δεν ειμαστε καποιες δεκαετιες πισω με τα προξενια κ την προβολη του σεντονιου μετα την πρωτη νυχτα του γαμου... ηρεμησε... δεν γινεται να το μαθουν! κ αμα συνεχισεις με το αγορι σου η αργοτερα να εχεις σεξουαλικες επαφες δεν χρειαζεται να κανεις τετοια επεμβαση!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57876 από ΩΡΑΙΑ στις 22 Ιανουαρίου 2010, 9:38μμ
Λοιπόν το πρόβλημά μου είναι το εξής.Δεν είμαι Ελληνίδα αλλά Αλβανίδα.Το αγόρι μου είναι ΕΛΛΗΝΑς.Τα έχουμε 8μήνες.Εμείς στην Αλβανία αυτό το θέμα το έχουμε για πολύ λεπτό.Κ επειδή οι κοπέλες παντρέβονται κ αρραβωνιάζονται γύρω στα 19 με 23 οι άντρες την θελουν την κοπέλα παρθένα για να την πάρουν σοβαρα αλλιώς την θεωρούν χρησιμοποιημένη.Βέβαια όχι όλοι αλλά οι πιο πολοί.Εγώ φοβάμαι πως με το αγόρι μου έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα επειδή δεν θα θέλουν λογικά ούτε οι δικοί του αλλά ούτε κ οι δικοί μου επειδή είμαστε από άλλες χώρες.Φοβάμαι για την ζωή μου αν χωρίσω από το αγόρι μου.ΑΝ βρω κάποιον άλλον που να εχει προβλημα μπορει να κανω παρθενοραφή.καταλαβατε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #57878 από sophie28 στις 22 Ιανουαρίου 2010, 9:58μμ
Αποδεκτή απάντησηεχω μια φιλη κ εγω που ειναι σαν κ εσενα... το αγορι της δεν ειχε προβλημα.. ουτε η οικογενεια του εκεινη ομως δεν ελεγε πουθενα τιποτα γιατι αλλιως οπως λες κ εσυ θα παντρευοντουσαν... ειχαν χωρισει πολλες φορες γι'αυτο τον λογο γιατι η κοπελα δεν μπρουσε να λεει ψεμματα... το θεμα ειναι οτι η κοπελα ειχε σεξουαλικες σχεσεις με το παιδι κ με πρωην της... δεν ξερω πραγματικα τι να σε συμβουλεψω... το πιο λογικο δεν πρεπει να κανεις τιποτα παραπανω με το αγορι σου.. γιατι τωρα δεν εχεις κατι να φοβηθεις γιατι δεν εχει γινει κατι.. απο την στιγμη που δνε ειχες αιμα(εμενα ο υμενας μου εσπασε με το δευτερο αγορι μου... σε καθε κοπελα ειναι διαφορετικα κ εσεις αφου δεν ειχατε διυσδειση...) για την παρθενοραφη θα το ψαξω αλλα πραγματικα δεν ξερω αν απο την στιγμη που σπασει ο υμενας θα ξαναυπαρξει.. (οπως σου ειπα το κανουν σε περιπτωσεις που εχει μεγαλωσει ο κολπος) επομενως κ παρθενοραφη να κανεις το αιμα δεν θα το εχεις.. θα ψαξω ομως κ αμα βρω κατι θα σου πω... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57881 από sintele στις 22 Ιανουαρίου 2010, 10:39μμ
μέλος από: 8/12/2008 μηνύματα: 286 0 |
καλά πες και δεν έσπασε αν δεν dis ρε κορίτσι μου ποτε αίμα?πως θα το κάνουμε δηλαδή..υπάρχουν και κοπέλες που δεν βλέπουν ποτε αίμα,,εγώ προσωπικά ida μια σταγόνα πριν το κάνουμε και εκεί υποθέτω πως ήταν γιατί είχαμε κάνει όλα τα αλλα πάντως δεν ida τίποτα ακόμα και όταν το κάναμε,,απόλαυσε τι ζωή σ και τον ερωτα σου και μην κάθεσαι να "σκας" για το αύριο,,όσο για το αγόρι σου αν τον αγαπάς εσύ θα τον αγαπήσουν και η δικη σ,,έτσι οφείλουν τελοσπάντων..πάντως εγώ που έχω μια φιλί m αλβανίδα δεν έχουν τέτοια θέματα η δικη τις,,ίσος γιατί ζουν εδώ 16χρονια,,και καλά θα σε βάλουν να παντρευτείς κάποιον που δεν θα θέλεις εσύ τίποτα?γιατί δεν νομίζω να είναι τόσο αυστηρή που να σ κάνουν να παντρευτείς κάποιον που δεν θα θέλεις και δεν θα σε αποδέχεται όπως είσαι |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57885 από sophie28 στις 22 Ιανουαρίου 2010, 11:13μμ
sintele μην νομιζεις.. ειναι αυστηροι... ειναι σαν να ηταν στην ελλαδα πριν 60 χρονια... ειναι πολυ αυστηροι κ προτιμουν να μην παντρευονται ελληνες... αυτο ξερω τουλαχιστον απο την φιλη μου... το θεμα ειναι οτι αντε πες δεν κανεις κατι με τον τωρινο σου συντροφο.. θα κρατηθεις για τον επομενο? γιατι απ'οτι βλεπω θες κ εσυ πολυ... κ σου αρεσει... να ρωτησω κατι αλλο, ποσο χρονων εισαι?? κ επισης θα θες να παντρευτεις καποιον που θα σου πουν οι δικοι σου?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57886 από ΩΡΑΙΑ στις 22 Ιανουαρίου 2010, 11:23μμ
Ρε παιδιά οι δικοί μου δεν έχουν πρόβλημα να ολοκληρώσω κ να έχω μία σχέση.Απλά θέλουν με αυτόν που θα ολοκληρώσω να καταλήξω κιόλας γιατί αν γίνει μία φορά με τον έναν θα γίνει κ με άλλον κ έπειτα με άλλον.Εγώ το αγόρι μου τον αγαπάω κ εκείνος αλλά έχω πολλές ανασφάλειες..δεν ξέρω αν με βλέπει σοβαρά.Κ αν με θέλει μόνο για ένα πήδημα κ μετά με παρατήσει?Εκέινος προς το παρόν δεν θέλει να το πούμε στους δικούς μου κ στους δικούς του κ να δώσουμε λόγο.Λέει να το αφήσουμε για λίγο αργότερα.Είμαι 19 κ είναι 26 αλλά είναι φαντάρος.Είναι κ αυτό το πρόβλημα. Ναι μπορεί να μην βγάλω ποτέ αίμα αλλά ο επόμενος θα καταλάβει ότι δεν έχω κάνει κάτι επειδή θα είμαι στενή ενω αν ολοκληρώσω κανονικά μαζί του θα ανοίξω πολύ κ θα φανεί. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57887 από Webmaster στις 22 Ιανουαρίου 2010, 11:42μμ
Άμα ξεκινάνε τα μούσια και τα ψέματα από πριν να τον βρεις το επόμενο, δεν είναι δύσκολο να προβλέψω τη συνέχεια. Το πρόβλημα είναι στο μυαλό και όχι στο μουνί. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |