Μήνυμα στις 25/1/2010 στις 19:21 @Sex
ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ...Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΠΙΠΑ.ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ Η ΘΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΕΥΚΟΛΗ??
Πήγαινε στο θέμα: ΠΙΠΕΣ..
Μήνυμα στις 24/1/2010 στις 12:20 @Sex
ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΛΗ Η ΦΑΣΗ.Στην αρχη τους 3 με 4 μηνες μου έκανε συνέχεια παράπονα για το σεξ.Μετά αρχίσαμε να κάνουμε πολλά άλλα κ πιστεύω τον κάλυψα..αφού τον έκανα να τελειώσει 9φορές μέσα σε 5ώρες.Μου είπε ότι τον κάλυψα πλήρως κ ότι δεν ήθελε να κάνει σεξ για ένα μήνα.Από τότε μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνει παράπονα σε σχέση με το σεξ εφόσων το έχουμε από πίσω ρε παιδιά το ίδιο είναι..Δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου τώρα. Από τους 8μήνες που είμαστε μαζί φαντάρος είναι τους 3τελευταίους μήνες.Είμαστε από διαφορετικές πόλεις 1,5 ωρα απόσταση.Τον φέρανε φαντάρο για 3βδομαδες στην πόλη μου με βισμα.Κ επειδη σπουδάζω σε μια πολη που είναι πολυ κοντα με τη δική του πόλη κ την δική μου έκανε προσπάθειες κ τωρα είναι κανονικά φαντάρος στην πόλη που σπουδάζω. Το έχουμε συζητήσει αυτό το θέμα να λογοθούμε κ μου φαίνεται ότι δεν θέλει παρολο που μου είπε ότι θέλει αλλά έπαθε σοκ επειδη 1φορά του το λέει μια κοπέλα κ του άρεσε.Ούτε καν είχε μπει ποτέ σαυτήν τη διαδικασία γιαυτό.Από την άλλα μου λέει να το πω στους δικούς μου κ να είμαστε καλά αλλά να μην λογοθούμε γιατί δεν θέλει να δώσει το λόγο του λέει κ μετά αν του κάνω καμία στραβή να τον πάρει πίσω.Με φοβάται επειδή είναι η πρώτη μου σχέση κ ότι θα βρω κάποιον άλλον κ θα τον αφήσω επειδή δεν μπορώ να συγκρίνω πόσο πολύ τον θέλω σε σχέση με τους προηγούμενους αφού δεν υπήρχαν προηγούμενοι.ΤΟΥ είπα μετά από κιγο καιρό επειδη δεν τον έβλεπα να κάνει κίνηση ότι έχουμε 2επιλογες.Η το λέμε στους δικούς μου κ είμαστε καλά η εγώ απτη μεριά μου λέω σε όλους ο΄τι χωρίσαμε κ συνεχίζουμε να είμαστε κρυφά να μην ξέρουν ακόμα κ οι φίλες μου.Κ λέει ότι δεν θέλει να κρυβόμαστε σαν τα ποντίκια κ να προτιμάει να το πούμε στους δικούς μου γιατί αν προτιμήσει το άλλο θα τον απατά άνετα κ τέτοια. ΤΕΣΠΑ έφυγε κ αυτό κ τώρα είμαστε εδώ που είμαστε.Πότε με γράφει κανικά επειδη κοιμάται γιατι κουράζεται στις ειδικες δυνάμεις πότε μου λέει πως μαγαπάει αληθινά...Είπε ότι με γράφει για να βάλω μυαλό επειδή τον χωρίζω συνέχεια κ να μην το ξανακάνω ποτέ.Δεν μπορώ να τον πιστεψω..αν κάποιος σαγαπάει δεν μπορεί να σε γράφει για 10ώρες κ μετά να σου λέει πως δεν μπορεί χωρίς εσένα..Οταν πάω να φύγω δεν με αφήνει μου στέλνει λεγοντάς μου ότι μαγαπάει κ ρίχνει το φταίξιμο σε εμένα..Δεν ξέρω τι να κάνω..δεν μπορώ να τον αφήσω.Αλλά όταν τα ξαναβρίσκουμε κάνει πάλι τα ίδια. Θέλω ακόμα να σας πω ότι είμαι ωραία μην το παρετε ως ψώνιο αλλά σαν πληροφορία κ του έχω φερθει πάρα πολύ καλά..Ακόμα κ στο τομέα του σεξ ξέρω πως να τον τρελάνω..Μου έχει πει ότι είμαι πολύ καλό κορίτσι κ όμορφη.Είμαι πολύ αθώα κ το ξέρει.Ίσως να με νομίζει κ δεδομένη γιαυτό. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ?ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ...Η ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΜΙΑ Κ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ...? Πήγαινε στο θέμα: Παρθενοραφή
Μήνυμα στις 23/1/2010 στις 13:29 @Sex
ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΑΖΙ.Πιστευω πως μπορεί να αντεξει εφόσων το έχουμε κάνει από πίσω μία φορά κ έχουμε κάνει πολλά άλλα..Εγώ ψάχνω κάτι σοβαρό δεν γουστάρω από δω κ από κει.Θέλω πολύ να ολοκληρώσω μαζί του κ να είμαι μαζί του..Το θέμα δεν είναι μόνο ότι θα χάσω την παρθενιά μου αλλά φοβάμαι ότι θα πάρει αυτό που θέλει κ μετά θα μεχει δεδομένη.Εχω ανασφάλειες....Ο μόνος τρόπος να διορθωθούν όλα κ να είμαστε καλά είναι να λογοδοθούμε..επίσης σπάνια βλεπόμαστε γιατί οι δικοί μου δεν με αφήνουν να βγαίνω πολυ.καταλάβατε?Εκείνος από τη μία λέει ότι θέλει κ από την άλλη δεν μου φαίνεται έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του.Πριν 1μήνα αναγκάστηκα να πω στον αδερφό μου για αυτή την σχέση κ με αναγκασε να τον χωρίσω επειδή δεν θέλει με Έλληνα.Εμένα όμως δεν με νοιάζει τι θα πουν οι δικοί μου αρκεί να είμαι σίγουρη γιαυτόν.Θα μπορούσε να ήταν διπλα μου κ να παλευαμε εναντια σε όλους κ δεν θα μπορούσε κανείς να κάνει τπτ.Αλλά εγώ τους είπα ότι τον χώρισα...Δεν ξέρω τι να κάνω....Εκείνος δεν με αφήνει να φύγω κ να φτιάξω την ζωή μου..αλλά μαζί του δεν έχω τίποτα σίγουρο.Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον δοκιμάσω?Να δω αν με θέλει αλήθεια...η να τα αφήσω τα πράγματα να κυλίσουν από μόνα τους?
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενοραφή
Μήνυμα στις 22/1/2010 στις 23:23 @Sex
Ρε παιδιά οι δικοί μου δεν έχουν πρόβλημα να ολοκληρώσω κ να έχω μία σχέση.Απλά θέλουν με αυτόν που θα ολοκληρώσω να καταλήξω κιόλας γιατί αν γίνει μία φορά με τον έναν θα γίνει κ με άλλον κ έπειτα με άλλον.Εγώ το αγόρι μου τον αγαπάω κ εκείνος αλλά έχω πολλές ανασφάλειες..δεν ξέρω αν με βλέπει σοβαρά.Κ αν με θέλει μόνο για ένα πήδημα κ μετά με παρατήσει?Εκέινος προς το παρόν δεν θέλει να το πούμε στους δικούς μου κ στους δικούς του κ να δώσουμε λόγο.Λέει να το αφήσουμε για λίγο αργότερα.Είμαι 19 κ είναι 26 αλλά είναι φαντάρος.Είναι κ αυτό το πρόβλημα. Ναι μπορεί να μην βγάλω ποτέ αίμα αλλά ο επόμενος θα καταλάβει ότι δεν έχω κάνει κάτι επειδή θα είμαι στενή ενω αν ολοκληρώσω κανονικά μαζί του θα ανοίξω πολύ κ θα φανεί. Πήγαινε στο θέμα: Παρθενοραφή
Μήνυμα στις 22/1/2010 στις 21:38 @Sex
Λοιπόν το πρόβλημά μου είναι το εξής.Δεν είμαι Ελληνίδα αλλά Αλβανίδα.Το αγόρι μου είναι ΕΛΛΗΝΑς.Τα έχουμε 8μήνες.Εμείς στην Αλβανία αυτό το θέμα το έχουμε για πολύ λεπτό.Κ επειδή οι κοπέλες παντρέβονται κ αρραβωνιάζονται γύρω στα 19 με 23 οι άντρες την θελουν την κοπέλα παρθένα για να την πάρουν σοβαρα αλλιώς την θεωρούν χρησιμοποιημένη.Βέβαια όχι όλοι αλλά οι πιο πολοί.Εγώ φοβάμαι πως με το αγόρι μου έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα επειδή δεν θα θέλουν λογικά ούτε οι δικοί του αλλά ούτε κ οι δικοί μου επειδή είμαστε από άλλες χώρες.Φοβάμαι για την ζωή μου αν χωρίσω από το αγόρι μου.ΑΝ βρω κάποιον άλλον που να εχει προβλημα μπορει να κανω παρθενοραφή.καταλαβατε?
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενοραφή
Μήνυμα στις 22/1/2010 στις 11:46 @Sex
ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ.ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 10 ΜΕ 15 ΦΟΡΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ 3ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ.ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ...ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΝΕΣΑ.ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ...ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΖΕΣΑΙ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΩ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΣΤΕΙ?ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ Κ 2 ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΕΣΑ..ΑΛΛΑ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΦΗ ΠΑΡΘΕΝΙΚΟΥ ΥΜΕΝΑ?ΓΙΝΕΤΑΙ?ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ?Κ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙ??ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ?Κ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ..Κ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ/ Μπορείς να γράφεις χωρίς κεφαλαία ή αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ξεχωριστή και ζορίζεσαι να προσαρμοστείς; Πήγαινε στο θέμα: Παρθενοραφή |