Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πέμπτη, 17 Απριλίου

μικρό εξόγκωμα στη βάση του πέους-απορία

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #56187 από mastoras78 στις 05 Δεκεμβρίου 2009, 4:35μμ

mastoras78

μέλος από: 5/12/2009
Γεια σας παιδιά. Είμαι 31 χρονών και έχω ένα πρόβλημα που με ψιλοανησυχεί.Εδώ και καμμιά 10αριά χρόνια έχω ένα εξόγκωμα κοντά στη βάση του πέους μου, σαν μικρό καρούμπαλο.Αυτό υπάρχει μόνο όταν είμαι σε στύση.Τις υπόλοιπες φορές ακόμα και αν ψιλαφήσω δεν το βρίσκω.Δε μου έχει δημιουργήσει κανένα σεξουαλικό πρόβλημα, το θέμα είναι μόνο οπτικό.Φυσικά δε μετακινήται και εφόσον εμφανίζετε μόνο σε στύση προφανώς είναι κάτι μυικό.Δε θυμάμε ποτέ πάνω σε σεξουαλική πράξη να το "στράβωσα" ή να το τραυμάτησα αν και δεν αποκλείετε γιατί εκείνη τη στιγμή μπορεί και να μην το κατάλαβα.Στην αφή είναι σκληρό και μοιάζει με το λίπωμα που βγάζουν τα παιδιά στο έξω μέρος της παλάμης όταν γράφουν πολύ.Το μόνο ενοχλητικό είναι για εμένα στην αφή γιατί εκεί γίνεται αντιληπτό.Μήπως έχει ακούσει κανείς κάτι παρόμοιο?
Και αν γνωρίζετε κανένα καταλληλότερο φόρουμ όπου μπορώ να απευθηνθώ...
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #56189 από Darkfieras στις 05 Δεκεμβρίου 2009, 5:18μμ

Darkfieras

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 3/11/2009

Αποδεκτή απάντηση

pigene se enan giatro einai arketa sobaro pistebo.... sorry gia ta greeklish
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56194 από Doctoras στις 05 Δεκεμβρίου 2009, 10:12μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Καταρχας (γιατρος δεν ειμε οχι ακομα τουλαχιστον οποτε μην υπολογιζεις την γνωμη μου πολυ το παρατσουκλι ειναι για πλακα)
Λοιππον ειπες οτι αυτο εμφανιζεται σε στυση σωστα?
Ειναι σκληρο και πιθανον απο την στιγμη που βρισκεσαι
σε στθση νομιζω πως θα ειναι καπια ιδιομορφια του μυ ο οποιος οταν σφυγγει(ερχεται σε στυση) περνει αυτην την μορφη στο συγκεκριμενο σημειο.
Οταν αρχιζει το πεος να ερχεται στην αρχικη του θεση το εξωγκομα χανεται χαλαρωνει ενοω οταν τελειωσε την στυση σου στο διαστημα αυτο?
Αμα ναι το πιο πιθανο να ειναια αυτο που σου ειπα.
Θα σου προτεινα να πας ο φιλος παραπανω σε εναν δερματολογο η ουρολογο που εχουν εμπειρια σε τετια θεματα για να εισαι σηγουρος.
Παντος δεν πρεπει να ειναι σοβαρο μπορει να μην ειναι και τιποτα
διοτι ειπες οτι υπαρχει τοσα χρονια .Τονιζω να πας σε εναν γιατρο
για να ισε ισυχος και σηγουρος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56207 από mastoras78 στις 06 Δεκεμβρίου 2009, 3:24πμ

mastoras78

μέλος από: 5/12/2009
παιδιά ευχαριστώ για τη γνώμη σας, απ'ότι βλέπω συμφωνείτε ότι καλό θα ήτανε να πάω σε έναν γιατρό.Doctora ναι, μετα τη στύση χαλαρώνει σιγά σιγά και χάνεται τελείως.Είναι 99,99% μυικό (ίσως από κάποια παλιά απότομη κίνηση) και ο γιατρός δε θα μπορέσει επί της ουσίας να δεί κάτι.Ίσως να πάω. Πάντως σας ευχαριστώ και πάλι!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56213 από bluebird στις 06 Δεκεμβρίου 2009, 9:45πμ

bluebird

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2009
απο την στιγμη που ερχεται και φευγει δεν ειναι ογκος ή κατι σοβαρο πιστευω. να ανυσηχησεις αν ειναι σταθερος ο ογκος και μεγαλωνει ή ποναει ή ματωνει. καποιος αδενας πρεπει να ειναι που διογκωνεται κατα την στυση. και αφου τον εχεις τοσα χρονια χωρις να σε ενοχλει μην ανυσηχεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119701 από ΔΑΓ4876 στις 19 Απριλίου 2013, 11:59μμ

ΔΑΓ4876

μέλος από: 19/4/2013
Φίλε mastoras78 αν είναι έυκολο μπορείς να μου πεις τι έγινε με αυτό το θέμα γιατί με απασχολεί και μένα το ίδιο ζήτημα;
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login