Μήνυμα στις 14/12/2009 στις 20:55 @Διάφορα
ρε παιδιά έχουμε βάλει ετικέτες στην αγάπη. Λέμε :μητρική αγάπη, πατρική αγάπη, ερωτική, φιλική κ.λ.π. Για μένα η αγάπη είναι μία, και είναι να θέλεις να βλέπεις τον άλλο ευτυχισμένο, και να βλέπεις όλες του τις επιθυμίες (όποιες και αν είναι αυτές) να πραγματοποιούνται. Π.χ. πώς γίνεται να λέει η κοπέλα μου ότι με αγαπάει αλλά να μη με αφήνει να πάω και με μία άλλη κοπέλα αφού ξέρει ότι αυτό θα με κάνει ευτυχισμένο; Με τον τρόπο που εννοούμε σήμερα την αγάπη βλέπετε πώς υπάρχουν συνεχώς αντιφάσεις. Θα μου άρεσε να ζω σε μια κοινωνία όπου όλοι θα πήγαιναν με όλους (όχι αιμομιξία βέβαια) και τα παιδιά που θα έκαναν θα ήταν παιδιά όλων. Έτσι δεν θα ήξερε κάποιος ποιό είναι το παιδί του και θα τα αγαπούσε όλα το ίδιο. Μην κολλήσετε σε λεπτομέρειες, ένα παράδειγμα είπα για να καταλάβετε τον τρόπο σκέψης μου. Ξέρω ότι η αγάπη έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι είναι ουτοπική, και σίγουρα έτσι θα παραμείνει Και για να το προχωρήσω λίγο ακόμα όταν αγαπάμε κάποιον και τον θέλουμε δίπλα μας αυτό γίνεται γιατί έχοντάς τον δίπλα μας αισθανόμαστε εμείς καλύτερα! Πάλι για τον εαυτό μας. Πιασ'το αυγό και κούρευτο! Πήγαινε στο θέμα: αγαπη
Μήνυμα στις 14/12/2009 στις 20:14 @Sex
πρώτα απ'όλα αν τη χύσεις λίγο πές της: περάστε άυριο για τη δέυτερη δόση!Αυτή την παραγωγή είχαμε σήμερα! Τώρα για το αν θα τη χύσεις μέσα στο στόμα δεν υπάρχει πρέπει και δεν πρέπει. Αν ένας από τους δύο δε θέλει, δε θα γίνει.- Πάντως συνήθως αν μια γυναίκα δεν θέλει εξ αρχής να χύνεις στο στόμα της πολύ δύσκολα αλλάζει γνώμη. Δεν είναι όπως το πρωκτικό, που υπάρχουν πολλές πιθανότητες να την πείσεις. Πήγαινε στο θέμα: stomatiko SEX!!!
Μήνυμα στις 14/12/2009 στις 20:06 @Sex
"Και κουρασμενος να ειναι βρισκει δυναμη!" Χαχα! Πολύ μου άρεσε αυτό, σε προσέχει ο καλός σου Μία μπύρα στο παλικάρι από μένα! Πήγαινε στο θέμα: Ποσες Φορες???
Μήνυμα στις 14/12/2009 στις 19:59 @Sex
Συμφωνώ με τον Αντρέα για το μαλλί μια και αυτός είναι ειδήμων. Όσο για τις φίλες σου, σίγουρα, από τη στιγμή που είσαι άντρας σχεδόν καμμία δε σε βλέπει φιλικά! Σίγουρα πολλές από αυτές το παίζουν το "πουλάκι" τους κάποια στιγμή για πάρτη σου. Το θέμα είναι να δείς ποια γουστάρει πιο πολύ. Δεν προκειται να σου την πέσει αυτή γιατί θα νομίσει ότι θα την θεωρήσεις ξέκωλο. Μια μαλακία που έχουμε δημιουργήσει εμείς οι έλληνες με τα κολημένα μυαλά μας. Βρές την σε κάποια στιγμή αδυναμίας και πές την εσύ. Κάνε την να αισθανθεί άνετα και θα είναι στη διάθεσή σου. Μην της δώσεις χρόνο για συζήτηση του τύπου "τί κάνουμε τώρα εμείς εδώ πέρα αφού είμαστε φίλοι" και κάτι τέτοια γιατί το έχασες το παιχνίδι. Καλή τύχη! Πήγαινε στο θέμα: mia mikrh bwh8ia...clik edwwwww!
Μήνυμα στις 14/12/2009 στις 19:46 @Flame
Εντάξει αυτό που έγραψα στο τέλος το έγραψα έτσι για πλάκα, να τις υποστιρήξω και λίγο.Το θέμα το έγραψα έτσι για να γίνει λίγο τζερτζελές ,να μας την πείτε, να σας την πούμε... Δε φταίει κανένας συγκεκριμένα, αυτό είναι ένα αναγκαίιο κακό της εποχής.Αλλα τί λέω; Εσείς δε μπορείτε να κουμαντάρετε ένα αμάξι. Θα κουμαντάρετε ολόκληρη επιχείριση; Ρε άντε πλύντε κανα πιάτο! Πήγαινε στο θέμα: δεν υπάρχουν άνδρες σήμερα; μπα;
Μήνυμα στις 13/12/2009 στις 16:10 @Flame
ρε webmaster διάβασε λίγο αυτά που γράφω. Δεν είπα εγώ ότι δεν υπάρχουν άντρες, είπα ότι οι γυναίκες ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν άντρες , και πού κάνουν λάθος. Και άσε μπερδέυτηκα, αντί για να το γράψω στο υποφόρουμ sex το έγραψα εδώ.Άν γίνεται να μεταφερθεί; Πήγαινε στο θέμα: δεν υπάρχουν άνδρες σήμερα; μπα;
Μήνυμα στις 13/12/2009 στις 02:53 @Flame
Είπα να ξεκινήσω αυτό το θέμα γιατί ακούμε συχνά από τις γυναίκες να λένε ότι δεν υπάρχουν άντρες σήμερα.Εννοώντας είτε ότι είναι πολλοί οι gey είτε ότι οι άντρες πλέον δεν αποδίδουν στο σεξ και δεν έχουν όσο ανδρισμό θα έπρεπε. Λοιπόν κυρίες μου δεν καταλάβατε καλά. Καταρχήν όταν μία γυναίκα κατα την επαφή δε μπορεί να τελειώσει, όλο το βάρος για την αποτυχία πέφτει στον άντρα: ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά του! Δεν είναι όμως έτσι. Οι γυναίκες τη σήμερον ημέρα έχουν φορτωθεί πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με το παρελθόν συν κάποιες συνήθειες ( κάπνισμα, αλκοόλ,κακή διατροφή, ξενύχτι, αντισυλληπτικά κλπ.) τα οποία έχουν επιβαρύνει υπερβολικά τον οργανισμό τους, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να ικανοποιηθούν σεξουαλικά. Για παράδειγμα μια γυναίκα που δουλέυει 8 ώρες τη μέρα, κάνει τα ψώνια, και την υπόλοιπη μέρα την περνάει κάνοντας δουλειές στο σπίτι και φροντίζοντας τα παιδιά της,έχοντας μόνο λίγες ώρες ύπνου για να ξεκουραστεί, θα μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση αν μου έλεγε ότι μετά από όλα αυτά έχει καλή σεξουαλική ζωή. Επίσης παλιά οι γυναίκες έκαναν και 7 και 8 παιδιά και δεν είχαν κανένα γυναικολογικό πρόβλημα. Τώρα τα προβλήματα αρχίζουν από την πρώτη γέννα και δε μιλάμε για τη δέυτερη και τρίτη. Ίσως κάποιος να σκεφτεί ότι όλα αυτά είναι άσχετα με το θέμα που ξεκίνησα αλλά δεν είναι καθόλου! Από εκεί ξεκινάνε όλα. Επίσης στους άντρες η σεξουαλική δυσλειτουργία φαίνεται (κοινώς δεν του σηκώνεται) ενώ στη γυναίκα όχι. Έτσι δε μπορείς ποτέ να κατηγορήσεις μία γυναίκα για δυσλειτουργία, ενώ τον άντρα ναι. Γι'αυτό κυρίες μου ψάξτε αλλού για το πρόβλημα. Εμείς οι άντρες δεν χάσαμε τον ανδρισμό μας. Απλώς είμαστε λίγο γαιδούρια γιατί αντί να σας βάλουμε κάτω και να σας $%#^%$&% όλη τη μέρα σας αφήνουμε να αναλλώνεστε σε άλλα δευτερέυοντα πράγματα! Πήγαινε στο θέμα: δεν υπάρχουν άνδρες σήμερα; μπα;
Μήνυμα στις 13/12/2009 στις 01:28 @Sex
Παιδιά το ότι μπορώ να κρατήσω 2,5 ώρες δε μου φαίνεται υπερβολικό.Φυσικά αυτές τις 2,5 ώρες, πολλές φορές κρατιέμαι στο τσάκ να μην τελειώσω και δεν κάνω συνέχεια αεροπλανικά! Προσπαθώ και το καταφέρνω. Βασικά τα είχα 5,5 χρόνια με μια κοπέλα και είχαμε φοβερή χημεία. Όσο με κάυλωνε την πρώτη φορά που το κάναμε με κάυλωνε και την τελευταία. Μου άρεσε τόσο πολύ που δεν ήθελα να τελειώσω με τίποτα. Και θα ήθελα να μου πείτε κάτι.Εσείς δεν ικανοποιήστε πολύ όταν βλέπετε την κοπέλα να "σπαρταράει" και να τελειώνει αρκετές φορές; Γιατί εμένα προσωπικά με ικανοποιεί τόσο πολύ αυτό που έρχετε (κατα κάποιο τρόπο) δέυτερο το πόσο θα ικανοποιηθώ εγώ. Θα ήθελα τη γνώμη σας Πήγαινε στο θέμα: Ποσες Φορες???
Μήνυμα στις 11/12/2009 στις 09:36 @Sex
doctora με ψιλομπέρδεψες.Αφού όταν, τον έχεις ήδη παίξει, μπορείς μετά να ξανατελειώσεις μέσα σε 15 λεπτά άρα έχεις μιά χαρά αντοχή. Πάντως άσχετα από το πόσες φορές το έχεις κάνει πριν, τη διάρκεια μπορείς να την ελέγξεις απόλυτα με το μυαλό σου.Όλα είναι μέσα στο μυαλό. Κοίτα, η διαφορά ανάμεσα σε εμας τους ανθρώπους και τα ζώα είναι ότι τα ζώα κάνουν σεξ μόνο για αναπαραγωγή.Ο άνθρωπος όμως κάνει κυρίως για απόλαυση. Για να γίνει μεγαλύτερη αυτή η απόλαυση πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη διάρκεια (άσχετα από το πόσες φορές θα τελειώσει ο ένας ή ο άλλος).Και για να υπάρξει μεγάλη διάρκεια χρειάζεται κάποια "τεχνική". Αυτή την τεχνική τη διδάσκεται ο καθένας μέσα από τις εμπειρίες του. Άν λειτουργούσαμε μόνο με το ένστικτο τότε η σεξουαλική πράξη θα κρατούσε το πολύ 3-4 λεπτά και θα επαναλαμβανόταν συνέχεια μέχρι να επέλθει κόπωση. Ελπίζω να μη βγήκα off topic Πήγαινε στο θέμα: Ποσες Φορες???
Μήνυμα στις 10/12/2009 στις 20:28 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:να την κάνεις να χαλαρώσει τελείως, να τη γλύψεις καλά καλά,να βάλεις για αρχή 1 δάχτυλο και μετά δέυτερο, να φροντίσεις να έχεις καλή στύση και να μπείς αργά αργά χωρίς κανένα άγχος.Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο πέρα από αυτά.Καλή τύχη σου έυχομαι.Αχχ και να είχα γαμήσει και εγώ από τα 15! Εμένα τότε με είχε φάει η μαλακία! Πήγαινε στο θέμα: θα πάω με παρθενα |