Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν δεν μπορείς να αποφύγεις έναν βιασμό απόλαυσέ τον!
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Το αγόρι μου δεν τελειώνει

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #54474 από Lina 16 στις 22 Σεπτεμβρίου 2009, 5:35μμ

Lina 16

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2009
λοιπόν παιδιά, θέλω να μάθω αν ειναι προβλημα αν το αγόρι δεν εξπρματωνει {χύνει} κ αν σ αυτό παίζει ρόλο μια περιτομή... Ρωτάω γιατί τ αγόρι μ ποτε δεν εχει "τελιώσει" ούτε με στοματικό ούτε στο sex... αν και ξέρω ότι έχει κάνει περιτομή δεν το έχουμε συζητήσει περισσότερο...κι ούτε θέλω να του δημιουργήσω κάποιο κόμπλεξ...ξέρει κάποιος κάτι που θα με βοηθούσε να καταλάβω τι στο καλό συμβαίνει?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54479 από MaRmO στις 22 Σεπτεμβρίου 2009, 6:12μμ

MaRmO

Εικονίδιο
μέλος από: 9/12/2008
ποση ωρα δηλαδη κανατε την πραξη και δεν εχυνε???γιατι ισως να ειναι απο τα αγορια που χυνουν μετα απο πολυ ωρα και να το κανατε λγη ωρα και γ'αυτο να μην τελειωνε...εγω λεω να το συζητησεις κιολας μαζι του...θα νιωσει καλυτερα δεν θα εχει κομπλεξ...απλα προσεχε πως θα του το φερεις...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54488 από Lina 16 στις 22 Σεπτεμβρίου 2009, 10:34μμ

Lina 16

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2009
δηλαδή πώς θα μπορούσα να του το φέρω χωρις να το παρει ασχημα... χωρις να τον κανω να πειραχτει????????????
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #54489 από carla2 στις 22 Σεπτεμβρίου 2009, 10:47μμ

carla2

Εικονίδιο
μέλος από: 6/9/2009

Αποδεκτή απάντηση

Δεν ξέρω αν ο φίλος σου έχει κάποιο ψυχολογικό ή οργανικό πρόβλημα που τον δυσκολεύει στην εξπερμάτοση, ή αν απλά είναι αγχωμένος για την περίπτωση που η σχέση είναι καινούργια. Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν έχει καμιά σχέση η περιτομή με την στύση. Συνεπώς ψάξτε αλλού τα αίτια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #54491 από Doctoras στις 23 Σεπτεμβρίου 2009, 7:48πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Μια περιπτωση θα στο πω γιατι εχει συμβει σε εμενα .Μπορει να τραβαει μαλ... πριν κανεται κατι που κανουν οι περισσοτεροι απο εμας για να αντεχουμε πιο πολυ .Και για να ειναι ετοιμος ο αλλος χρειαζεται καποιο χρονο αναλογα τον αντρα και ισως να ειναι αυτο μια αιτια!
Παντος για την περιτομη δεν εχει καμια απολυτος σχεση!Οσσο μπορω βοηθησα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login