ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ
Σελ. 1
Μήνυμα #37210 από creative1 στις 29 Δεκεμβρίου 2006, 5:47μμ
μέλος από: 29/12/2006 μηνύματα: 2 0 |
Γυναικείος οργασμός ή αλλιώς squirting. Τρίβουνε λίγο το μ@#$κι τους και τρέχουν τα νερά λες και ανοίξανε καμμιά βρύση. Τι παίζει μ΄αυτό? όχι πως το πολυπιστέβω αλλά λέμε τωρα
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37212 από creative1 στις 29 Δεκεμβρίου 2006, 7:15μμ
μέλος από: 29/12/2006 μηνύματα: 2 0 |
εξετάσεις μετα τις γιορτές..... αλλά μέχρι τότε θα μεινω με τη απορια? τελικά είναι η δεν είναι τρικ? ξερει κανεις? |
προφίλάλλα... |
4
Μήνυμα #37213 από Praetorian στις 29 Δεκεμβρίου 2006, 10:43μμ
μέλος από: 7/1/2006 μηνύματα: 149 0 |
Αποδεκτή απάντησηΣωστός ο akotomastos....Βλέπεις creative1 πράγματι το squirting δεν είναι ο γυναικείος οργασμός...Το squirting αφορά τα υγρά που τρέχουν από τον γυναικείο κόλπο, αν αυτός ερεθιστεί ώστε να φτάσει στον οργασμό(μερικές φορές δεν είναι ανάγκη να φτάσει, λίγο πριν ξεκινάει να "χύνει"). Οι τσόντες που μάλλον παρακολούθησες ώστε να βλέπεις το λεγόμενο squirting, δείχνουν τις γκόμενες να χύνουν τρομακτικά ποσά λευκών υγρών--κάτι το οποίο δεν ισχύει στην πραγματικότητα(εννοείται....)Αυτά που βλέπεις στις ταινίες ελάχιστα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα...Άλλωστε πρέπει να ξέρεις πως μία γυναίκα δεν φτάνει εύκολα σε οργασμό, ώστε να χύσει(είπες μάλιστα "λίγο το τρίβουν κτλ...") . Η γυναίκα για να ολοκληρώσει μάλιστα χρειάζεται τον διπλάσιο(+) χρόνο από τον άντρα...Απλά έτσι είναι(για εμάς δυστυχώς....) |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37215 από tsoupritsa στις 30 Δεκεμβρίου 2006, 1:32μμ
μέλος από: 30/12/2006 μηνύματα: 58 0 |
Καταρχην χρονια πολλα! και καλος σας βρισκω. Επιτρεψτε μου να πω κι εγω την γνωμη μου στο θεμα,αφου ειμαι και κοριτσακι.. Λοιον καταρχην θα συμφωνησω με τον Praetorian,θελουμε αρκετο χρονο για να φτασουμε στο σημειο να ερθουμε σε οργασμο,ποσο μαλλον να χυσουμε. Τωρα για τα υγρα,δεν υπαρχει περιορισμος εξαρτατε απο τον οργανισμο σε καμια ομως περιπτωση δεν εκτοξευονται και δεν ειναι τοσο...κρυσταλενια.. Αυτα κι απο εμενα.. φιλια! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37228 από papatrexas στις 31 Δεκεμβρίου 2006, 3:16πμ
μέλος από: 30/11/2006 μηνύματα: 13 0 |
χρονια σας πολλα παιδες! εχω και εγω αυτη την απορεια μιας και δεν μπορω να καταλαβω ποτε η κοπελα μου εχει οργασμο(αν ειχε ποτε...) τη τελευταια φορα που καναμε σεξ τα εδωσα ολα ειδιαιτερα στον δευτερο γυρω αφου εκανα τη δουλεια μου για 30-40λεπτα χωρις δικοπες.τελικα τιποτα δεν ειδα! ουτε να χυνει την ειδα ουτε να εκτοξευει τιποτα απο το μ0uν@κΙ της.... αυτη βεβαια μου ζητησε να σταματησω γιατι δεν αντεχε αλλο(6φορα που κανει σεξ στη ζωη της) ακομα μου ειπε οτι με ολα αυτα δεν ενοιωθε τιποτα πια.... και αναρωτιεμαι,ηρθε ποτε σε οργασμο η δεν ηρθε? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37230 από deathsinger... στις 31 Δεκεμβρίου 2006, 11:24πμ
μέλος από: 5/7/2006 μηνύματα: 432 0 |
Ε κοίτα για να μην ένιωθε τίποτα μάλλον είχε έρθει σε οργασμο πρωτύτερα....επίσης όταν θέλει μια γυναίκα να χύσει τραβιέται προς τα πίσω (νιώθει το ίδιο συναίσθημα με τον άνδρα) άρα προσπάθησε να θυμηθείς αν έγινε καμια τέτοια φάση. Δεν είναι ανάγκη να εκτοξεύσει τον βόσπορο απο το τέτοιο της...λίγες σταγόνες αρκούν (αναλόγος την γυναίκα). Το ίδιο εξάλλου συμβαίνει και με τους ανδρες. Εδώ έχουμε ενα παιδί που εκσπερματώνει λέει ένα κουταλάκι της σούπας.... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37231 από tsoupritsa στις 31 Δεκεμβρίου 2006, 12:48μμ
μέλος από: 30/12/2006 μηνύματα: 58 0 |
ολα σχετικα ειναι,αλλοι ειναι περισσοτερο και αλλοι λιγοτερο υγρη. τι ηλικια εχει η κοπελα σου? αν ειναι μεχρι 20 και κανει 6η φορα σεξ ισως και ακομα να μην μπορει να ελιγξει το σωμα της.οταν λες εκανες τα παντα τι εννοεις? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37237 από papatrexas στις 31 Δεκεμβρίου 2006, 6:23μμ
μέλος από: 30/11/2006 μηνύματα: 13 0 |
δεν θυμαμαι να τραβηχτηκε... σε καποια φαση βεβαια αρχισε δυνατες κραυγες(μου ειπε οτι ειχα βρει το σημειο g)... σε αλλη φαση την ακουμπισα στη κοιλια και ετρεμε ελαχιστα... αυτη τη συζητηση την εκανα και με την ιδια,αν δηλαδη ειχε ερθει σε οργασμο,αλλα ουτε αυτη δεν ηξερε τι ακριβως ειναι αυτο και πως το καταλαβαινεις.το μονο που μου ειπε ειναι οτι σε καποιες στιγμες βρισκοταν στα συννεφα και οτι οταν μου ειπε να σταματησουμε ειχε στεγνώσει τελειως... εγω ειμαι 18 (με15αρι,αν παιζει καποιο ρολο κι αυτο) και αυτη ειναι 17 χρονων. tsoupritsa,στο τελος του post γραφεις : "οταν λες εκανες τα παντα τι εννοεις?" δεν το καταλαβα αυτο....τι θελεις να πεις? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37238 από Agapitos στις 31 Δεκεμβρίου 2006, 6:49μμ
μέλος από: 31/12/2006 μηνύματα: 1 0 |
TO KALYTERO PRAGMA STON KOSMO |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37240 από Praetorian στις 31 Δεκεμβρίου 2006, 7:50μμ
μέλος από: 7/1/2006 μηνύματα: 149 0 |
Αναφορά: (deathsinger...@31 Δεκεμβρίου 2006) Το θυμάμαι αυτό το παλικάρι...Ρε όλοι μας ένας και ένας είμαστε εδώ μέσα... Πράγματι δεν μετράει τι χύνεις(ή τι χύνει αυτή)σημασία έχει να κάνεις καλά τη δουλειά σου. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο(σε όλα τα πράγματα και ειδικά στο sex)...Δεν ξέρω πόσοι συμφωνούν, αλλά έτσι πιστεύω... Papatrexa η γκόμενα σου μάλλον είχε τελειώσει γρήγορα...Για να είναι εντελώς στεγνή μάλλον είχε τελειώσει και εσύ συνέχιζες(σαν τις Duracel ένα πράμα, ωραίος...)Περίεργο για την ηλικία της... Τώρα τι είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο(από όσα ειπώθηκαν) δεν κατάλαβα ρε Agapite. Α!Ακόμη Παπατρέχα έχω την απάντηση στο ερώτημα που θέτεις στην υπογραφή σου...ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΜΠΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ!!! Καλές γιορτές σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος.... |
προφίλάλλα... |