Μήνυμα στις 22/1/2007 στις 21:53 @Sex
πολλα προκαταρκτικα(20-25λεπτα),ενα καλο στοματικο, και μετα μεσα εξω(ειχα βρει το G)... μας ακουσε ολη η γειτονια!ε λιγα υγρα και αυτο ηταν ολο! να πω την αληθεια,το φανταζομουν πιο εκρηκτικο! Πήγαινε στο θέμα: ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ
Μήνυμα στις 21/1/2007 στις 19:20 @Sex
καλα μαγκες δεν τηθεται θεμα πια,την καταφερα!
Πήγαινε στο θέμα: ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ
Μήνυμα στις 21/1/2007 στις 19:13 @Sex
φιλε lowbap απο οτι ειδα σε ενα θεμα σου,εισαι μονο 15.και εγω στα δεκαπεντε μου εβρισκα πολυ σιχαμερο το να κανω στοματικο ερωτα αλλα πολυ καβλοτικο το να μου κανουν.τωρα στα 18 μου τη βρισκω με αυτο!ειχα πει πιο πανω οτι δεν με τρελενει... μπορω να πω οτι σημερα το γουσταρω!οσο περναει ο καιρος και το κανω ακομα περισσοτερες φορες με τρελενει,κι ας το εβλεπα καπως στα 15 μου! οποτε φιλε νομιζω οτι εισαι αρκετα μικρος για να δωσεις τετοιες συμβουλες!μην το περνεις προσωπικα! μετα απο 2-3 χρονια θα με καταλαβεις! Πήγαινε στο θέμα: αρέσει στους άντρες?
Μήνυμα στις 16/1/2007 στις 13:10 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:καταρχας εγω φιλε IRAKLI ειμαι 18 χρονων.αν και μικρος για να κανω τετοιες συζητησεις,θα πω και εγω τη γνώμη μου. αν το θεσεις πολικά η κοινονικα,για να διαιωνισουμε το ειδος μας!αυτη ειναι η ταση του ανθρώπου. ειναι ενα "ον πολιτικο και κοινονικο" (καποιος σπουδαίος το ειχε πει αυτο αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του)και για να ισχυει αυτο πρεπει να υπαρξουν και καινουργιες φουρνιες,καθε καρυδιας καρυδι και διαφορων ηλικιών οπως ειπες και εσυ. δες το μεσα απο τη ψυχολογια τωρα.φτανει μονο να αναρωτηθεις γιατι θελεις ενα παιδι! ειναι ενα θαυμα που μπορεις να κανεις εσυ με τη συντροφο σου μιας και μπορειτε να δημιουργησετε μια ζωη,μια ψυχη.το να βλεπεις το δημιουργημα σου στις παρισσοτερες φασεις της ζωης του,απο τοτε που γενιεται μεχρι τοτε(ισως και ακομα παρα περα)που γινεται πατερας ή μητερα ειναι κατι το υπεροχο,πιστευω. η ιεραρχια των επιθυμιών του ανθρωπου στο ερωτικο/σεξουαλικο τομεα πιστευω πως ειναι ετσι: - σχεση - σεξ - γαμος - αναπαραγωγη οπως βλεπεις φιλε ηρακλη η αναπαραγωγη ειναι η τελευταια επιθυμια του ανθρωπου(σε αυτο το τομεα που μιλαμε )και ειναι κατι που τον "γεμιζει" πληρως. οσο για το αν θα φυτεψεις το σπορο σου στο μελλον,ειμαι της αποψης οτι πρεπει να το κανεις αλλα πρεπει πρωτα να εισαι ετοιμος!και εγω θα ηθελα να κανω ενα παιδι αλλα δεν ειμαι ετοιμος γιατι δεν εχει πηξει το μυαλο στο κεφαλι μου ακομα,εχω μπροστα μου σπουδες,και πρεπει να εχω χρημα για να το συντηρισω.επομενως δεν πρεπει να κανω παιδι απο τωρα.αν νοιωθεις ετοιμος ηθικα και οικονομικα το κανεις! οσο για το αν θα τον αφανισει το μελλον....τι θελεις να πεις? Y.Γ.: πιστευω φιλε ηρακλη οτι δεν ανηκει στη κατηγορια του σεξ το θεμα που συζηταμε αλλα μη το πεις πουθενά Πήγαινε στο θέμα: Σπορος στο μελλον!
Μήνυμα στις 11/1/2007 στις 18:11 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:καταρχας καλως ορισες!οσο για την απορια σου,τι να σου πώ... εμενα προσωπικα δεν με τρελαινει αλλα το κανω για να την ευχαριστησω,μ' αρεσει να βλεπω μια γυναικα να τρελαινεται απο τα κολπα μου στο κρεβατι,τραπεζι,παγκακι η οτι αλλο εχω προχειρο εκεινη την ωρα! δεν ειναι κατι που θελω να το κανω σαν τρελος,υπαρχουν και φορες που δεν το εχω κανει. οποτε οπως καταλαβαινεις ειμαι της αποψης οτι ο φιλος σου μαλλον δεν γουσταρει τετοιες φασεις... ειμαι της γνωμης να το συζητησετε παντως. αλλα εαν απ την αλλη ντρεπεσαι να κανεις τετοια κουβεντα μαζι του (γιατι εννοειται οτι ειναι μια συζητηση ταμπου και θα νοιωσετε αβολα) και θελεις τοσο πολυ να σου κανει στοματικο δοκιμασε να κανεις αποχη! μην του κανεις ουτε εσυ στοματικο! αν καταλαβει γιατι αλλαξες συνηθειες,θα σου κανει! αν δεν το καταλαβει,θα σε ρωτησει περι του θεματος και τοτε του σκας τη βομβα οτι θελεις και εσυ! απλο , ακινδυνο , ανωδυνο αν και στο ξαναλεω,δεν μας τρελαινει! (προσωπικη αποψη) ωραια η υπογραφη σου!!!! Πήγαινε στο θέμα: αρέσει στους άντρες?
Μήνυμα στις 7/1/2007 στις 22:28 @Sex
ενταξει ρε astraxan! δειχνουμε ελεος! δειξε λιγο και εσυ ομως.αυτο δεν λεγεται κολλημα,αυτο λεγεται κομπλεξ! ε αν τον ειχα 20 δεν ειχα και κομπλεξ! ουτως η αλλως απλως ρωτησα μηπως φταιει αυτο μιας και σχετιζεται αμεσα με το θεμα που συζηταμε(ετσι νομιζω δηλ).δεν ρωτησα ουτε ποση την εχετε ουτε ποιο ειναι το ιδανικο μεγεθος,οποτε χαλαρωσε! νομιζω οτι δεν ειμαι off topic!σωστα? τωρα ομως θα βγω γιατι τσαντιστηκα! πως θα δω τα prive μηνυματα μου,αν βεβαια εχω? Πήγαινε στο θέμα: ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ
Μήνυμα στις 5/1/2007 στις 22:55 @Sex
καλα .... τωρα μου δωσατε ελπιδες αφου δεν ειναι θεμα μεγεθους!!! παω να ξαναπροσπαθησω! φιλε praetorian τα βηματα που ανεφερες τα ακολουθω πιστά μονο που βαζω και λιγο σαλτσα στο θεμα αλλα τιποτα.... εν το μεταξυ,με την κοπελα δεν βρισκομαστε καθε τρεις και λιγο οποτε μην περιμενετε εξελιξεις καθε μερα! οπως και να το καμουμε,το θεμα παραμενει στη λιστα των ανεξηγητων φαινομενων(τουλαχιστον για μενα) Πήγαινε στο θέμα: ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ
Μήνυμα στις 5/1/2007 στις 00:45 @Sex
Αναφορά: (Astraxan16@04 Ιανουαρίου 2007) αχ τι μου θύμισες τωρα φιλε astraxan..... περασα την ιδια περιπου περιπετεια με την πρωην μου μονο που αλλαζουν λιγο τα νουμερα... ηταν 18,δεν ηθελα να την πιεσω... αυτη μου το επαιζε "μιξοπαρθενα" που λεμε... τελικα χωρισαμε χωρις να γινει κατι και μετα απο κανα μηνα μαθαινω οτι με χωρισε για να τα βρει με τον 27χρονο φιλο της... προσφατα εμαθα οτι το πανε σοβαρα και οτι το ξερουν και οι γονεις της... αν ειναι δυνατον... και να ημουν πολυ ασχημος θα ελεγα παει στο δ!@0λ0,αλλα ειμαι εμφανισιμος... μη με περασετε για ψώνιο! οσο για την κοπελα που τα εχω τωρα... εγινε ξανα το ιδιο σκηνικο,μου ειπε να σταματησω δηλ,αλλα τιποτα το περιεργο που να μοιαζει με οργασμο δεν αντιληφθηκα... μηπως δεν κανω κατι σωστα? λετε να φταιει το μεγεθος??? Πήγαινε στο θέμα: ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ
Μήνυμα στις 2/1/2007 στις 22:00 @Sex
την βασανισα για κανενα τεταρτο με χαδια-φιλια-γλυψιματα-δαχτυλα ε και απο εκει και περα εβαλα τα δυνατα μου να μην τελειωσω γρηγορα... αυτο εννοω! οσο για τον φιλο μας τον agapite μαλλον ηθελε να πει οτι ο "γυναικειος οργασμος"(βλεπε τιτλο) ειναι το καλυτερο πραγμα,αδιαφορώντας για τη κουβεντα μας! οσο για το σημερα φιλε praetorian,βλεπω κοπελες γυμνασιου(13-16 χρονων) οι οποιες ντυνονται πολυ προκλητικα και εχουν κανει σεξ,ακομη δεν βγηκαν απ τα αυγο...!παλιοτερα δεν υπηρχε τοση ελευθερια... ας μην μιλησουμε και για ναρκωτικα που γινοταν διακυνηση απο συμμαθητες μου στο γυμνασιο(πριν 3χρονια) ή για την μαθητρια δευτερας γυμνασιου που ειχε μεινει εγκυος απο 30αρη... αυτη ειναι η κατάντια μας σημερα... οποτε φιλε μου εγω ειμαι της αποψης οτι δεν ηταν και τοσο ασχημα τοτε... Πήγαινε στο θέμα: ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ
Μήνυμα στις 31/12/2006 στις 23:01 @Sex
ωραια η απαντηση σου φιλε praetorian! ισως να ειχε οργασμο αλλα εγω δεν το καταλαβα... οπως επισεις δεν καταλαβα και εγω τι θελει να πει ο φιλος agapite... οταν λες οτι ηταν περιεργο για την ηλικια της,τι εννοεις praetorian? και ας μου πει καποιος πως μπορω να κανω αναφορα βρε παιδες γιατι εσπασα το κεφαλι μου τοση ωρα και ακρη δεν εβγαλα..... Πήγαινε στο θέμα: ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ |