Μήνυμα στις 13/4/2007 στις 15:45 @Sex
Τοτε μαλλον δεν εγινε τιποτα. Σε ποια περιοδο του κυκου της ηταν? Παιζει ρολο,ρωτησε την να μαθεις. Και να μην παιζετε με αυτα,το σεξ μπορει να ειναι παρα μα παρα πολυ ευχαριστω αλλα μπορει εξισου ευκολα να ειναι και επικυνδινο. Παντα να ΠΡΟΦΥΛΑΣΕΣΤΕ! Αν δεν ηταν στο μεσω του κυκλου της δεν πιστευω να εχετε προβλημα.Αν τωρα ηταν ακριβως στο μεσω τοτε καλυτερα να μιλησει με τον γιατρο της. Να μην παρει το χαπι της επομενης μερας. Θα εχει τεραστεια προβληματα μετα. Καλη τυχη! Γιατι οταν παιζεις με αυτα ειναι σαν να τα αφηνεις στην τυχη. Πήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι για εγκυμοσύνη
Μήνυμα στις 13/4/2007 στις 15:40 @Sex
Kαι σε ποια ηλικια ειναι η κοπελα? Πήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι για εγκυμοσύνη
Μήνυμα στις 11/4/2007 στις 14:24 @Θ. Κλημεντίνη
Πολυ χαιρομαι που εκανα εγω λαθος. Και μακαρι τα πραγματα να ερθουν οπως τα περιμενεις. Αλλα εγω αλλα καταλαβα απο τα κειμενα σου. Οπως και να εχει ευχομαι τα καλυτερα! Πήγαινε στο θέμα: χώρισα σύντροφοι
Μήνυμα στις 11/4/2007 στις 14:22 @Θ. Κλημεντίνη
Οπως στα λεει η φιλη μας !me! ειναι. Εχω βρεθει κι εγω εκει και πραγματικα το μονο που μπορειςνα κανεις ειναι να δεχτεις τα πραγματα οπως ακριβως θα ερθουν. Μην παρεις θεση,απλα να διατηρησεις την καλη σου διαθεση και στους δυο γονεις σου. Σιγουρα σε αγαπανε και σκεφτηκαν καλα πριν παρουν αυτην την απ[οφαση και θα ειναι και για το δικο σου καλο. Καλη δυναμη! Πήγαινε στο θέμα: Διαλύεται η ζωή μου
Μήνυμα στις 9/4/2007 στις 12:56 @Θ. Κλημεντίνη
Καλε μου Akatadextε, προφανως εισαι σε μικρη ηλικια.Σε αυτην την ηλικια τα κριτιρια μονο εμφανισιακα μπορουν να ειναι λογο της ελλειψης εμπειριων. Πήγαινε στο θέμα: shmerines sxesois!
Μήνυμα στις 9/4/2007 στις 11:42 @Κλάψιμο
Αχ.......... Αγαπη! Το πιο δυσκολο πραγμα! Δεν ειναι δυσκολο να αγαπησουμε,το δυσκολο ειναι να δεχτουμε την αγαπη σαν οντοτητα,σαν ανιδιοτελεια. Λειτουργει αυτονομα.Δεν ακουει τιποτα και δεν υποκειπτει ποτε. Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να απολαμβανουμε αυτο το συναισθημα. Ακομα κι οταν ειναι χωρις ανταποκριση. Αγαπητη μου roxane, καμια φορα φοραμε παροπιδες.... μπορει να αισθανεσε πως δεν σε αγαπουν... Μπορει να αισθανεσε πως αγαπας χωρις ανταποκριση... Μα μπορει και να ξεχνας πως κι εσυ κανεις το ιδιο σε καποιον αλλο! Κοιταξε γυρο σου,ισως εκπλαγης! Ισως καποιος να σε αγαπα χωρις ανταποκριση. Ισως ο μεγαλος ερωτας της ζωη σου να ειναι διπλα σου και να μην τον βλεπεις! Πήγαινε στο θέμα: Δε με αγαπανε
Μήνυμα στις 9/4/2007 στις 11:32 @Κλάψιμο
Αγαπητε McAntonio , πως θα μπορουσε να μην μας αρεσει? Και για οσους δεν γνωριζουν.... Η ραπ προερχετε απο την ραψωδια και χρησιμοποιει ιαμβικο δεκαπεντασυλλαβο. Ολοι μας λιγο πολυ θυμομαστε για την Ομηρου Ιλιαδα που ηταν γραμμενη σε ιαμβικο δεκαπεντασυλλαβο και γιαυτο και μπορεσε και να διασωθει τοσα πολλα χρονια. Γιατι μεταφεροταν απο γενια σε γενια με αθτον τον τροπο απο τους γηραιοτερους δινοντας και ρυθμο με ενα κονταρι που χτυπουσαν στο εδαφος. Πήγαινε στο θέμα: Σας αρέσει η ραπ μουσική;
Μήνυμα στις 5/4/2007 στις 09:45 @Θ. Κλημεντίνη
Μηπως εχεις καποιο προβλημα ορασης? Αγαπητε μου ειπα. Προφανως εισαι λιγακι προπετης,βλεπεις που βιαζεσε να βγαζεις συμπερασματα? Πήγαινε στο θέμα: Φιλία μεταξύ των 2 φύλων...
Μήνυμα στις 5/4/2007 στις 09:43 @Θ. Κλημεντίνη
Ειναι προφανως απο την αδρεναλινη που ανεβασες. Μην σε αγχωνει αυτο το γεγονος. Απλα μην το διατηρεις στη σκεψη σου συνεχως νωπο. Γιατι τοσο θα βαζεις τον εαυτο σου στην διαδικασια να το ξανα ζεις! Απλα βαλτο σε μια ακρη του μυαλου σου και προσποιησου πως ειναι ενα πολυ πολυ μπαγιατικο νεο.Που δεν αξιζει να συζητηθει αλλο. Καταλαβαινω πως δεν ειναι ευκολο αλλα ειναι κι αναγκαιο παραλληλα. Αν τωρα εσυ εχεις κολλησει με αυτο το γεγονος,που στην τελικη σιγα πια και τι εγινε...? Οτι εχασες μπορει να αντικατασταθει. Κι εσυ εισαι μια χαρα δεν σε χτυπησαν δεν εχει κατι το τραγικο.... Τι θα πρεπει να πουν και πως να κοιμηθουν λοιπον κι αυτοι οι ανθρωποι που εχουν πεσει θυματα βιασμων,ξυλοδαρμων,παιζοι που τους χτυπησαν ιχ ενω περπατουσαν ησυχα στο πεζοδρομιοή ακομα και οταν εχει παραβιαστει το ιδιο τους το σπιτι? Αυτοι πως να κοιμηθουν? Πιστευω πως δεν το ανασκαλιζεις ολα θα πανε μια χαρα. Πήγαινε στο θέμα: Eimai σε απογνωση
Μήνυμα στις 5/4/2007 στις 09:34 @Θ. Κλημεντίνη
Δηλαδη αγαπητε μου κατα την αποψη σου ειναι πιο ουσιωδη ειναι μια προτροπη ακομα κιαν δεν ειμαστε σε θεση να δουμε μετα δικα της ματια.Παρα το να διατηρησεις και καποιες επιφυλαξεις? Η γλωσσα κοκκαλα εχει και κοκκαλα τσακιζει. Θελει λοιπον πολυ προσοχη ο χειρισμος της. Ναι συμφωνω πως λες την γνωμη σου αλλα μηπως επειδη βλεπεις την επιφανεια? Αν κατσεις και σκεφτεις καθε ενδεχωμενο τοτε θα καταλαβεις πως δεν ειναι τα πραγματα ποτε οπως δειχνουν και παντα μα παντα υπαρχει και κατι που δεν μπορεις να βαλεις στην ζυγαρια...οποτε γιατι απλα να μην δωσεις στον αλλο να καταλαβει πως ισως του χρειαζετε λιγη αυτοπεποιθηση.Λιγη αποφασιστικοτητα.Ή πολυ απλα να μπει σε διαδικασια να παρει την ευθυνη επανω του. Η κοπελια δεν χρειαζετε προτροπη για κατι ... Απλα χρειαζετε να δει το θεμα λιγακι πιο ανοιχτα .Μονο ετσι θα βοηθηθει.. Σεβαστη η γνωμη σου αλλα και τοσο οσο και ολων των αλλων. Ολοι ειμαστε διαφορετικες οντοτητες.Διαφορετικης ηλικιας και με λιγοτερες ή και περισσοτερες εμπειριες ση ζωη.Επειδη καλε μου εσυ κι εγω και ολοι μας δεν μπορουμε να ξερουμε το βαρος του λογου καθε ενος απο εμας μπορουμε και οφειλουμε να τον σεβαστουμε.ΟΧΙ να τον κριτικαρουμε. Εκτος κι αν κριβει κινδυνους...σε αυτη την περιπτωση πρεπει να τον συνετισουμε. Πήγαινε στο θέμα: Φιλία μεταξύ των 2 φύλων... |