Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Στρουμφάκια στα Ελληνικά – ΟΧΙ το τωρινό ξέρασμα, αλλά εκείνα με το Σοφοκλή Πέππα και τη Χρυσούλα Διαβάτη. Ο Δρακουμέλ να δίνει ρέστα.
Σάββατο, 19 Απριλίου

help!!!!!! μεγεθος πεους - βαλανος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #37197 από kostas15 στις 28 Δεκεμβρίου 2006, 5:33μμ

kostas15

Εικονίδιο
μέλος από: 28/12/2006
γεια σας ειμαι 15 ετων.το μεγεθος του πεους μου ειναι 14 cm.ειναι κανονικο?και κατι ακομη οταν ειναι σε στυση η βαλανος δεν ειναι εξω σε αντιθεση με αλους.αυτο γινεται σταδιακα π.χ. ειναι ενα πολυ μικρο μερος της κεφαλης ασκεπαστο απο το δερμα δηλ δεν ειναι ολοκληρο το κεφαλακι εξω.αυτο γινεται σταδιακα??????
ευχαριστω για τις απαντησεις εκ των προτερων...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #37204 από deathsinger... στις 29 Δεκεμβρίου 2006, 8:27πμ

deathsinger...

μέλος από: 5/7/2006
Κώστα καταρχήν καλώς ήρθες και καλή χρονια, χρόνια πολλά. Όσο για το μέγεθος πέους έχουν ανοίξει χιλιάδες τέτοια threads (κάνε καμιά γρήγορη αναζήτηση να δεις). Αφού πιστεύω οτι θα ήταν καλό να γίνει νέα κατηγορία θεμάτων στο sex forum μόνο και μόνο για το πέος. Να σου πώ και κάτι? αμα ήσουν 22 χρονών τα 14εκ είναι λίγα για την ηλικία σου όμως καλά πρέπει να είναι. Επίσης μην αγχώνεσαι. Το άγχος τα κάνει όλα να φαίνονται τόοοσο μικρά (για την ζωή λέω πάντα ).
προφίλάλλα...
Μήνυμα #37218 από tsoupritsa στις 30 Δεκεμβρίου 2006, 2:03μμ

tsoupritsa

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/12/2006
αν εισαι πανω απο 20 μιλα με ανδρολογο.
αν εχεις και προβλημα και εκσπερματωνεις σε λιγα λεπτα θα θες περιτομη.
μη σε τρομαζει,να δεις τι χαρα θα σου δωσει μετα που θα κρατας και θα κρατας...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #37219 από deathsinger... στις 30 Δεκεμβρίου 2006, 4:32μμ

deathsinger...

1 είναι 15 ετών
2 δεν έχει πρόβλημα με προωρη εκσπερμάτωση
3 αμα κάνεις περιτόμη μεγαλώνουν οι αντοχές σου? αυτο νομίζω είναι θέμα ανθρώπου. Η περιτομή έχει καθαρά ρόλο καθαριότητας (και θρησευτικό). Ε και μερικές φορές βέβαια που υπάρχουν προβλήματα δυσλειτουργίας και αναγκαστηκά γίνεται.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #37220 από Praetorian στις 30 Δεκεμβρίου 2006, 11:03μμ

Praetorian

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 7/1/2006
Συμφωνώ με Deathsinger, η περιτομή γίνεται μόνο για λόγους θρησκευτικούς, η Ιουδαϊκή θρησκεία υπαγορεύει όλοι οι πιστοί της να κάνουν περιτομή(από τα 2 τους) για να είναι "καθαροί" , καθώς οι μη περιτεμνημένοι θεωρούνται ακάθαρτοι. Ακόμα γίνεται και για λόγους καθαριότητας σε περίπτωση φίμωσης και μόνο(γιατί κοίτα δεν είναι και λίγο να κάνεις πριτομή στα 15 σου, θα πονάς για τουλάχιστον 3-4 βδομάδες...δεν είναι και αστεία υπόθεση να σου κόβουν κομμάτια από το εργαλείο σου, όπως και να'χει...)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #37223 από deathsinger... στις 30 Δεκεμβρίου 2006, 11:54μμ

deathsinger...

Έτσι. Εγώ το εργαλείο μου και το κοντάρι της σημαίας τα θεωρώ υψήστης σημασίας θέματα (εθνικής και μη)...αν και πιστεύω οτι ακόμα και η "φύμωση" με πολύ προπόνηση μπορεί να γίνει οκ. Δηλαδή θυμαμαι και εμένα στο δημοτίκο που δεν μου κατέβαινε ευκολα το πετσάκι που κρατα το π@π@ρι με το υπόλοιπο πράμα, αλλά όταν σιγά σιγά άρχισα να κάνω τα πρώτα μου βήματα στο τακ α τακ α χαλάρωσε το πράγμα και έγιναν όλα καλήτερα....προπόνηση λοιπόν. Πολύ προπόνηση.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #37225 από Praetorian στις 31 Δεκεμβρίου 2006, 1:44πμ

Praetorian

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 7/1/2006
Θα συμφωνήσω, στο κάτω κάτω είναι και πιο φυσικό...Ε άλλο τώρα το χειρουργείο και άλλο η φυσική θεραπεία, είτε αυτή γίνεται σε προσωπικό επίπεδο, είτε έχεις μαζί και παρέα...Ε κοίτα με παρέα(εννοώ του αντίθετου φύλου, μην παρεξηγηθούμε κιόλας, δεν καλώ στο σπίτι μου τον φίλο μου τον Τάσο, τον συμμαθητή που μου'λεγε να του τον πιάσω--τραγουδάκι απ'τα Ημισκούμπρια είναι...), τι έλεγα??Α!ναι με παρέα είναι πιο ενδιαφέρον, πώς να το κάνουμε??

Α!Και κάτι ακόμη στο παλικάρι, αν και δεν ανέφερε πως έχει πρόβλημα τέτοιο...Αν εκσπερματώνεις γρήγορα, δεν σημαίνει πως αυτό θα συμβαίνει πάντα, μπορεί 1-2 φορές να αγχώθηκες φιλάρα και να σου βγήκε ο κακός εαυτός. Πάλι με προπόνηση, όπως λέει και ο Deathsinger λύνεται το πρόβλημα...

προφίλάλλα...
3
Μήνυμα #37227 από papatrexas στις 31 Δεκεμβρίου 2006, 2:47πμ

papatrexas

Εικονίδιο
μέλος από: 30/11/2006

Αποδεκτή απάντηση

δεν ξερω αν ειναι σωστο να μιλαμε ετσι στο φιλο μας γιατι σιγουρα του σπασαμε τη ψυχολογια και του ριξαμε ηθικο και ανηθικο...
εγώ ειμαι 18 χρονών και θυμαμαι τον εαυτο μου οταν πρωτοξεκίνησα τον αυνανισμο
(στα 14 περιπου) να εχω ακριβώς τις ιδιες αποριες με εσενα φιλε κώστα,μιας και αντιμετώπιζα τα ιδια προβληματα τοσο στο "σκεπασμα" που ανεφερες οσο και στο μεγεθος...
εγω φυσικα δεν μπορουσα να μιλησω σε κανεναν γιατι ημουν αρκετα ντροπαλος για τετοιου ειδους συζητήσεις!σιγα σιγα ομως,με το περασμα του χρονου και το πολυ το τακα τακα,ηρθα κι εστρωσα!
οσο για το μεγεθος...μην κανεις και εσυ τις δικες μου σκεψεις, που πιστευα οτι με 15 ποντους εργαλειο δεν προκειτε να με θέλει καμια γυναίκα στο κοσμο...!!!μου προκαλεσε αγχος αυτο το γεγονος που σε συνδιασμο με το οτι ειμαι ντροπαλος με εκανε να φοβαμαι να κανω σχεση(η πρώτη μου σχεση ηταν στα 17 ενω ειχα ευκαιριες απο τα 15)!τωρα ομως που βρισκομαι σε μια ολοκληρωμενη σχεση καταλαβαινω πως ολες αυτες οι σκεψεις δεν ηταν τιποτε αλλο παρα μονο κουταμαρες!
αυτα βεβαια απο οσα μου εμαθε η ζωη απο τη δικια μου εμπειρια,φιλε κωστα!
απο κει και περα,τα υπολοιπα μελη του ftou,ως πιο εμπειρα απο μενα, μπορουν να κρινουν αν το προβλημα σου απαιτει τελικα συμβουλη γιατρου,περιτομης ή κατι αλλο.
οτι ομως και να κανεις να θυμασαι οτι
το αγχος ειναι ο χειροτερος εχθρος σου (ετσι πιστευω δηλαδη....)
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login