Βοήθεια..Σεξ χωρίς προφύλαξη!
Σελ. 1
Μήνυμα #132368 από Kostakis97 στις 11 Φεβρουαρίου 2015, 5:12μμ
μέλος από: 11/2/2015 μηνύματα: 1 0 |
Καλησπέρα παιδιά... Με την κοπελα μου αποφασισαμε να το κανουμε χωρίς προφυλακτικο... Δεν υπάρχει πρόβλημα οσον αφορα ΣΜΝ καθώς είμαστε απόλυτα υγιείς! Τώρα έχει περίοδο και οταν θα βρεθουμε θα εχουν περάσει 2 ή 3 μέρες απο τo τέλος της περιόδου της... Αφου με "καθαρίσει" με το στόμα της κτλ και μπώ χωρίς να τελειώσω μέσα της, υπάρχει μεγαλη πιθανοτητα για εγκυμοσυνη? Απο οτι εχω ακουσει μετα απο περιοδο εως 4-5 μερες ειναι αρκετά δύσκολη η σύλληψη... Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοηθεια! Help me please :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #132372 από BabisSougias στις 11 Φεβρουαρίου 2015, 5:41μμ
μέλος από: 14/9/2014 μηνύματα: 104 0 |
κοιτα , αυτες οι μεθοδοι δεν ειναι παντα απολυτες ουτε σιγουρες αλλα εως 3 μερες μετα το τελος της περιοδου η γυναικα δεν μπορει να γονιμοποιησει καθως δεν υπαρχει ακομα ελευθεριο ωαριο στο αναπαραγωγικο της συστημα , αρα αδυνατον , ΟΜΩΣ δεν ξερεις τι γινεται , με υπολοιματα σπερματος , προσπερματικα υγρα , προωρη ωογεννεση , αν δε θες μωρακι καλυτερα να το αποφυγετε ;ρ αν και οντως ειναι αρκετα δυσκολο να συλλαβει αυτες τις μερες , πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #132373 από anastasiaApl στις 11 Φεβρουαρίου 2015, 5:47μμ
μέλος από: 9/2/2015 μηνύματα: 9 0 |
Καλησπερα μην αγχώνεσαι εφοσον δεν θα ειναι στην μεση του κυκλου και προφανώς δεν θα έχει ωορηξια , δεν υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσύνης αλλα και απο την δική σου πλευρά να προσέξεις μην τελειώσεις μεσα της , για καλο και για κακο . |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #132383 από Dieftharmenos στις 11 Φεβρουαρίου 2015, 9:25μμ
μέλος από: 23/1/2014 μηνύματα: 936 0 |
Αυτα σας λενε και μετα πλουτιζουμε τους γιατρους με τις εκτρωσεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #132385 από anastasiaApl στις 12 Φεβρουαρίου 2015, 11:24πμ
'Dieftharmenos' Μιας και είμαι γυναίκα και πιστεύω εχω μια καλύτερη άποψη απο τους αντρες οσο αφορά την εγκυμοσύνη και τα 'γυναικεία θεματα' , επειδή εχω μια ολοκληρωμένη αποψη επάνω στο θέμα , υπαρχει περίπτωση εγκυμοσύνης με προσπερματικά μονο αν η κοπελα ειναι στην μεση του κυκλου της και υπαρχει ωάριο να γονιμοποιηθεί(λογικό το βρήσκω) ακομα και αν γινει η δουλεια με προσπερματικα που ειναι 5% αλλες 5% πιθανότητες ειναι γινει η γονιμοποίηση ολοκληρωμένα και να μην αποβάλει η κοπελα οταν θα της ερθει η περιοδος που δεν θα καταλαβει οτι εχει αποβάλει μιας και μιλάμε για προσπερματικα και οχι κανονικο σπερμα. Επίσης μιλαω για προσωπικές μου εμπειρίες και δεν λεω οτι θελω... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #132389 από anastasiaApl στις 12 Φεβρουαρίου 2015, 2:05μμ
|
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #132395 από aglina στις 12 Φεβρουαρίου 2015, 2:56μμ
μέλος από: 7/12/2012 μηνύματα: 667 0 |
Γεια σας! Εγω δεν εχω προσωπικες εμπειριες ουτε μπορω να πω πως ειμαι κ 100% σιγουρη. Απο οσο ξερω αν η κοπελα εχει προωρη ωογεννεση μπορει να μεινει εγκυος. Με λιγες πιθανοτητες αλλα μπορει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #132401 από Dieftharmenos στις 12 Φεβρουαρίου 2015, 7:33μμ
Ναι βρε...ολες ξερετε τα παντα.Γι αυτο η σεξουαλικη παιδεια μας ειναι μηδαμινη.Μια ερωτηση να σου κανω.Ξερεις ποσο καιρο κανει να πεθανει το σπερμα? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #132403 από anastasiaApl στις 12 Φεβρουαρίου 2015, 7:57μμ
Λοιπόν επειδή εχω παρακολουθήσει σεμινάρια ιατρικά και δερματολογικά κλπ νομίζω ειμαι αρκετα ενημερωμένη και από προσωπικής εμπειρίας χωρις να λεω οτι ξερω τα παντα επανω στο θεμα απλα εχω αναπτύξει μια άποψη για σενα ισως λανθασμένη αλλα τελος παντον. Ναι το σπερμα ζει μεσα σε μια γυναικα 3-4 μερες . Οι μερες που η γυναικα ειναι στην μεση του κυκλου ειναι 2-3 και οι γυναικες που εχουν μόνιμες σχεσεις χωρις προφύλαξη κρατανε 5-6 μερες οτι ειναι στην μεση του κυκλου για καλο και για κακο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #132407 από Dieftharmenos στις 12 Φεβρουαρίου 2015, 8:56μμ
Το σπερμα ζει εως 5 μερες μεσα στην μητρα. Ακομα και με περιοδο μπορεις να μεινεις εγγυος.Την επομενη φορα που θα πας στον γυναικολογο ρωτα τον και θα σου πει.Σε ωραια σεμιναρια πηγες.Η ωορρηξια διαρκει 1-2 μερες και ερχεται συνηθως 14 μερες πριν σου ερθει η περιοδος οποτε σε μη σταθερο κυκλο δεν μπορεις να ξερεις.Επισης,το οτι νομιζεις οτι εχεις ωορρυξια δεν σημαινει οτι εχεις κι ολας και αυτο κανει τα πραγματα ακομα πιο συνθετα. Αυτο για την προφυλαξη ειναι εντελως ακυρο.ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ομως!!!Εξηγησε το μου λιγο μπας και το καταλαβω. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |