Μήνυμα στις 7/7/2015 στις 23:59 @Διάφορα
κοιτα η αληθεια ειναι οτι ακουγεσαι λιγο μικροκαμμωμενη , αλλα δεν ειναι απαραιτητα κακο , προσωπικα λατρευω τις μικρουλες κοπελες και δε το λεω μειωτικα αλλα ειανι πιο βολικες και συνηθως πιο γλυκες ρε παιδι μου πως να το κανουμε χαχαα <3 κοιτα 17 χρονων κοπελα υψος δε θα παρεις και ας πιεις ολη την ΦΑΓΕ , κοιτα να φτιαξεις δεμενο γυναικειο σωμα και θα εισαι κομπλε , οχι οτι τωρα δεν εισαι
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι μικρόσωμη ρε παιδιά;
Μήνυμα στις 16/5/2015 στις 01:46 @Διασκέδαση
τοτε παρε αλλο σκουλαρικι
Πήγαινε στο θέμα: πρόβλημα με το σκουλαρίκι στον αφαλό βοήθ
Μήνυμα στις 14/5/2015 στις 21:37 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:να το βγαλειςΠήγαινε στο θέμα: πρόβλημα με το σκουλαρίκι στον αφαλό βοήθ
Μήνυμα στις 19/4/2015 στις 23:19 @Κλάψιμο
κοιτα ενα δικιο το εχουν οσο να πεις αν εκανες αυτα τα πραγματα , τωρα ειναι στο καθε αγορι το τι θεωρει σοβαρη κοπελα... οποτε δεν ξερω εγω προσωπικα να σου πω , απλα κοιτα να προσεχεις πως φερεσαι οταν ειναι και αλλοι μπροστα
Πήγαινε στο θέμα: Μια σωστη κοπελα
Μήνυμα στις 19/4/2015 στις 23:13 @Κλάψιμο
κοπελια , σορρυ κιολας αλλα εισαι ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ! εγω στα δεκατεσσερα οχι απλα δεν εβγαινα ξερωγω , οχι δεν ειχα κοπελα αλλα δεν ηξερα καν τι ειναι αυτα , για συνελθε λιγο , σκεψου τους γονεις σου εσυ θα αφηνες την 14χρονη κορη σου εξω ετσι? τωρα θα πεις ναι γιατι σε συμφερει αλλα μπες λιγο στην θεση της!Τελος παντων , ειχα το ιδιο προβλημα με σενα στα 17 , ζητα της καθε φορα που βγαινεις ενα τεταρτακι παραπανω ενα τεταρτακι παραπανω και θα το συνηθισει.
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με την μαμα
Μήνυμα στις 19/4/2015 στις 23:10 @Κλάψιμο
φυσικα και μπορεις , οι μυς ατροφουν και εχεις μειωμενη ισσοροπια-αντανακλαστικα και τα σχετικα , μην καθεσαι τοσες ωρες στο πισι , βρες φιλους , βρες ατομα να περνας καλα , βγες για ενα καφε κανε κατι , το να καθεσαι ολη μερα μεσα εκτος απο το οτι θα βλαψει το σωμα σου , θα βλαψει περισσοτερο απο ολα την ψυχη σου γιατι δε θα αλλαζεις παραστασεις και καθε μερα σου θα ειανι το ιδιο και το ιδιο , κοιτα αν τα ξαδελφια σου εχουν παρεα να πας αλλιως αν ειανι να πας εκει και παλι να καθεσαι στο πισι δε λεει , αδελφε , υπαρχει ζωη και εξω απο το δωματιο σου , βγες και ζησε μη το κανεις αυτο στον ιδιο σου τον εαυτο!
Πήγαινε στο θέμα: Συνέχεια σπίτι
Μήνυμα στις 31/3/2015 στις 22:10 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ρε φιλε λαστιχο την εχεις κανει , εκατσε και η αντιβιωση και εχει ζορισει το πραγμα , αραξε λιγο και αστο το 'αθλημα' λιγες μερες και μετα δοκιμαζειςΠήγαινε στο θέμα: Ερεθισμός η μερικός πόνος στο πέος
Μήνυμα στις 31/3/2015 στις 22:07 @Sex
τι να σε πω ρε φιλαρακι , τι βοηθεια ζητας απο μας , οι επιλογες σου ειναι 2 . α)αποφασιζεις να μην κανεις κατι του το λες , και μετα εξαρταται το πως θα το παρει β) κανεις κατι και ειναι ολα κομπλε βλεπεις αν σαρεσει κτλ προσωπικη μου αποψη , ειναι οτι ποτε δε θα εκανα κατι τετοιο μιας και δεν ειμαι ομοφυλοφιλος ουτε μπαη , οποτε δεν εχω τετοιες ανησυχιες , δεν εχω ομως και θεμα με τα ατομα που το γουσταρουν , χαρακτηρες κρινω οχι κρεβατια , απο εκει και περα σκεψου αν πραγματικα το θες και κανε οτι θεωρεις καλυτερο Πήγαινε στο θέμα: Μου την έπεσε ο κολλητός μου
Μήνυμα στις 31/3/2015 στις 22:05 @Θ. Κλημεντίνη
Α και επισης , ειναι κληρονομικο οχι κολλητικο , δηλαδη δεν μπορεις να κολλησεις ΚΑΝΕΝΑΝ
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με το sex
Μήνυμα στις 31/3/2015 στις 22:02 @Θ. Κλημεντίνη
ακου αδελφε , το στιγμα οπως θα μαθεις μετεπειτα στην βιολογια ειναι ενα ''σφαλμα΄΄ που υπαρχει στην Β αλυσιδα της αλβουμινης στο αιμα σου , δηλαδη εχεις 1 λιγοτερο μοριο σιδηρου , αρα το αιμα σου δε δεσμευει καμια φορα το απαραιτητο οξυγονο με αποτελεσμα να εισαι λιγο ατονος ή αδυναμος σε καποιες καταστασεις. Αυτο σημαινει πως αν η κοπελα σου εχει στιγμα , το παιδι σας θα εχει σιγουρα στιγμα και 1 στις 2 θα εχει μεσογειακη ανεμια , η οποια ειναι μια ανιατη πολυ σοβαρη ασθενεια που αναγκαζει τον ασθενη να κανει μεταγγισεις αιματος πολυ συχνα καθως και να επισκεπτεται το νοσοκομειο σχεδον ανα 2 μερες για αυτη τη δουλεια , τα ατομα με αυτη την ασθενεια δεν εχουν υψηλο προσδοκιμο , αρα αν η γυναικα σου εχει στο μελλον στιγμα 1/2 πιθανοτητες ειναι να βγει με αυτη την ασθενεια , αν η κοπελα σου δεν εχει στιγμα τοτε το παιδι σας εχει 1/4 να εχει και αυτο στιγμα , που δεν ειναι κατι τρομερο , σεξ μπορεις να κανεις αφοβα με την οποιαδηποτε κοπελα , οποσδηποτε με προφυλαξεις , μην το σκεφτεσαι καν το στιγμα , δεν ειναι κατι τρομερο εφοσον και η συντροφος σου στο μελλον δεν εχει , αλλα και να εχει η επιστημη εχει προχωρησει σε επιπεδο να προβλεπει αν το παιδι θα γεννηθει με μεσογειακη ανεμια , ελπιζω να σε βοηθησα για οτι παρπαανω μου λες :)
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με το sex |