Μήνυμα στις 19/5/2015 στις 13:35 @Διάφορα
Καλησπέρα σε ολους λοιπον ήθελα να ρωτήσω αν καποιος απο τα μελη γνωρίζει αυτον τον λιποδιαλυτή που γραφω ως τίτλο και αν ειναι ασφαλής για την υγεια και αν τον εχει χρησιμοποιήσει κάποιος και γνωριζει αν ειχε κάποιες παρενέργειες . Ευχαριστώ προκαταβολικά
Πήγαινε στο θέμα: THERMODRENE XT (STACKER 2)
Μήνυμα στις 30/4/2015 στις 20:58 @Διάφορα
γεια σας μελη του φτου εχω σοβαρο προβλημα με τον πατερα μου και οπως θα καταλάβετε στην συνεχεια ειμαι ανήλικη 17 χρονων , λοιπον θελω να μαθω αν γίνετε να δηλώσω καπου δεν 3ερω που σε αστυνομία η ληξιαρχείο οτι δεν θελω να εχει αυτος ο 'ανθρωπος' την κηδεμονία μου αλλα η μανα μου δεν 3ερω κατα ποσο γινετε και αν βοηθαει οτι εχω μια ενήλικη αδερφη . Δεν θελω να επεκταθώ περεταίρω και γιατι θελω να γινει αυτο απλα να επισημάνω οτι αν χινει κατι τετοιο εκτως απο μια γιαγια π εχω μενω στον δρομο γιατι σπιτι και λεφτά του ανήκουν το ξερω οτι ειναι τρελό αυτο π ζητώ αλλα δεν αντεχω αλλο απλα δεν θα εχω π θα μεινω γτ η γιαγια μ δεν μένει στην πολη π μενω δεν αν υπαρχει λυση απλα θελω να κανω οτι περναει απο το χερι μου . ευχαρηστω εκ τον προτέρων
Πήγαινε στο θέμα: οποιος ξερει ας με βοηθησει παρακαλω
Μήνυμα στις 21/4/2015 στις 09:41 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπον το έχω παθει και εγω οταν έκανα πρώτη φορα κολπικό δεν ειχα αίμα συμβαίνουν αυτά και οταν έκανα πρωκτικό είχα αίμα λίγο οχι οτι εχει καμια σχεση το ένα με το αλλο ουτε με τον παρθενικό σ υμένα οχι απλα μπορει να είσαι στενη και γι αυτο και ο πόνος και το λίγο αιμα ηρέμησε το μόνο π θα έλεγα ανησυχητικο θα ήταν αν το αίμα δεν σου σταμάτησε και το έχεις μετα στην καθημερινότητα σου , αμα νιώθεις ενα τσούξιμο το ποιο λογικο ειναι οτι η τραυματίστηκες η ανοιξες απότομα και γι αυτο . Τωρα να πεθάνεις απο πρωκτικό δεν ξερω αν και το θεωρώ υπερβολικό αλλα δεν 3ερω για αυτο το θεμα .Πήγαινε στο θέμα: παρθενικος υμενα
Μήνυμα στις 20/4/2015 στις 16:40 @Διάφορα
Καλησπερα ,λοιπόν καταρχάς θα σου έλεγα πως αν είσαι σε μικρή ηλικία δεν είναι σωστό να χασεις τοσα κιλά τοσο γρήγορα , επίσης δεν θελω να σε απογοητεύσω αλλα είναι λιγο το χρονικό διάστημα για να γραμμώσεις και να χασεις και 10 κιλά . Παρόλα αυτά μπορείς να 3εκινήσεις μία διατροφή με 5 γεύματα όλη την ημερα και να μην παραλείπεις καποιο η να τρώς παραπανω , μετά μπορείς να αρχίσεις περπάτημα γρηγορο για αρχη και μετα δοκιμαζεις αν μπορείς και τρέξιμο , αλλα πιστεύω ότι πρώτα πρεπει να χασεις λίπος και μετα να κανεις βάροι αν δεν κάνω λαθος , τουλάχιστον ετσι έχασα και εγω κιλά τοσα οσα θες και σε αλλα σε 1 χρόνο με καθημερινή γυμναστική και διατροφή και εφτασα 10 κιλα κάτω απο το ύψος μου . Ελπίζω να σε βοήθησα οσο μπορούσα . Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστικη
Μήνυμα στις 13/2/2015 στις 00:52 @Sex
Λεμε σχεδόν το ιδιο πραγμα , με ακρίβεια δεν μπορεις να ξερεις ποσο ζει το σπερμα του καθε αντρα γι αυτο δεν το προσδιόρισα ακριβως . Χαχα Λοιπον λεμε το ιδιο πραγμα απλα δεν το καταλαβαίνεις τοσο ειπα οτι κραταει η ωορρυξια φιλε μ απλα μιασ και το σπερμα ζει μεσα στην γυναικα τοσεσ μερες κρατας λιγες μερες παραπανω και πιστεψεμε πιστευω οπως και εγω και αλλες πολλες γυναικιες εχοντας δεν εχοντας σταθερο κυκλο καταλαβαινουν ποτε ειναι στην μεση του κυκλου διοτι εχουν ποιο πολλα υγρα Ειπα οτι οι γυναικιες που εχουν σταθερες σχεσει χωρις προφιλακτικο καλο θα ηταν να κρατανε ποιο πολλες μερες δηλαδη 2 μερες πριν αρχησει η ωορρυξια και 2 μερες αφου τισ τελειωσει μιας και το σπερμα ζει 4 η 5 μερες εστω . Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια..Σεξ χωρίς προφύλαξη!
Μήνυμα στις 12/2/2015 στις 19:57 @Sex
Λοιπόν επειδή εχω παρακολουθήσει σεμινάρια ιατρικά και δερματολογικά κλπ νομίζω ειμαι αρκετα ενημερωμένη και από προσωπικής εμπειρίας χωρις να λεω οτι ξερω τα παντα επανω στο θεμα απλα εχω αναπτύξει μια άποψη για σενα ισως λανθασμένη αλλα τελος παντον. Ναι το σπερμα ζει μεσα σε μια γυναικα 3-4 μερες . Οι μερες που η γυναικα ειναι στην μεση του κυκλου ειναι 2-3 και οι γυναικες που εχουν μόνιμες σχεσεις χωρις προφύλαξη κρατανε 5-6 μερες οτι ειναι στην μεση του κυκλου για καλο και για κακο
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια..Σεξ χωρίς προφύλαξη!
Μήνυμα στις 12/2/2015 στις 14:05 @Sex
Μήνυμα στις 12/2/2015 στις 11:24 @Sex
'Dieftharmenos' Μιας και είμαι γυναίκα και πιστεύω εχω μια καλύτερη άποψη απο τους αντρες οσο αφορά την εγκυμοσύνη και τα 'γυναικεία θεματα' , επειδή εχω μια ολοκληρωμένη αποψη επάνω στο θέμα , υπαρχει περίπτωση εγκυμοσύνης με προσπερματικά μονο αν η κοπελα ειναι στην μεση του κυκλου της και υπαρχει ωάριο να γονιμοποιηθεί(λογικό το βρήσκω) ακομα και αν γινει η δουλεια με προσπερματικα που ειναι 5% αλλες 5% πιθανότητες ειναι γινει η γονιμοποίηση ολοκληρωμένα και να μην αποβάλει η κοπελα οταν θα της ερθει η περιοδος που δεν θα καταλαβει οτι εχει αποβάλει μιας και μιλάμε για προσπερματικα και οχι κανονικο σπερμα. Επίσης μιλαω για προσωπικές μου εμπειρίες και δεν λεω οτι θελω...
Μήνυμα στις 11/2/2015 στις 17:47 @Sex
Καλησπερα μην αγχώνεσαι εφοσον δεν θα ειναι στην μεση του κυκλου και προφανώς δεν θα έχει ωορηξια , δεν υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσύνης αλλα και απο την δική σου πλευρά να προσέξεις μην τελειώσεις μεσα της , για καλο και για κακο .
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια..Σεξ χωρίς προφύλαξη! |