Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Προβλημα με εξπερμάτωση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #126815 από Georgeos στις 28 Απριλίου 2014, 11:52μμ

Georgeos

Εικονίδιο
μέλος από: 28/4/2014
Γεια σας παιδιά είμαι νέος στο φόρουμ και χρειάζομαι άμμεσα την βοήθεια σας

Είμαι 20 Χρονών και είμαι με την κοπέλα μου που με περνάει κοντα στα 6 χρόνια

Το κάνουμε αρκετά συχνα χωρις προφύλαξη της ερχετε κανονικά περιοδος αλλα εγω φοβάμαι κάθε φορα μετα το σεξ...
αλλα και πάλι δεν το βάζω απο την αρχη το βάζω μετά...

της προάλλες εκανα το εξεις λαθος να βρεθουμε χωρις προφύλαξη... και στο πάθος μας ξεκινησαμε χωρις να το δώσουμε σημασία ενω το ξέραμε...

ξεκινήσαμε τραβίχτηκα...τελείωσα πάνω στην κοιλιά της...

αλλα εγώ τώρα φοβάμαι...μηπως εφυγε καμια σταγόνα σπέρματος..μήπως έφυγαν τα προσπερματικά και κάναν αυτα δουλεια και εχουμε κατααγχωθει!

χάπι δεν πείραμε!

επίσης να σας δώσω μια πληροφορία μόλις είχε τελειώση η περίοδος της είχε μόλις μια μέρα,,,υπάρχει πιθανότητα να εμεινε εγκυος?

επίσης εχει τύχη να το κάνουμε αυτό και σε γόνιμες μέρες και δεν εμεινε!

πείτε μου σας παρακαλώ..

ευχαριστω πολυ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126817 από nurcer στις 29 Απριλίου 2014, 2:20πμ

nurcer

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/3/2014
Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να εσκπερματώσεις έστω και ελάχιστα χωρίς να έχεις οργασμό ή να νιώσεις ότι πας να τελειώσεις ώστε να το προλάβεις και επομένως να μην το καταλάβεις..Σπάνιο αλλά ποτέ δεν ξέρεις...Τα προσπερματικά έχουν μια πολύ έως και αμελητέα ποσότητα σπέρματος όμως είναι μικρές οι πιθανότητες να μείνει έγκυος ειδικά αν καπνίζει κάποιος και πίνει είναι μηδαμινές...Αλλά σε τέτοια θέματα δεν είναι να μιλάμε για πιθανότητες και στατιστικά διότι δεν ξέρεις αν κάποια στιγμή είσαι μέσα στις σπάνιες περιπτώσεις...Ένα μη γονιμοποιημένο ωάριο μπορεί να ζήσει μια ή και δύο μέρες ΜΕΤΑ την ωορρυξία όπως και το σπέρμα μπορεί να ζήσει μέσα στη μήτρα 1-2 μέρες επίσης...Συνεπώς αν τελειώσει η περίοδος το ωάριο εξακολουθεί να είναι ζωντανό και τις επόμενες 1-2 μέρες οπότε μπορεί και να γονιμοποιηθεί...Δεν θέλω να σε τρομάξω να σε πανικοβάλλω αλλά ούτε και να σε καθησυχάσω και τελείως...Αρχικά κάντε προσπάθεια να ηρεμήσετε και η κοπέλα σου κυρίως γιατί μπορεί να έχει καθυστέρηση μόνο και μόνο από το άγχος...Πάντως αν τύχει και έχει καθυστέρηση την 2η-3η μέρα (η ακόμα και 10-12 μέρες μετά το συμβάν αλλά καλύτερα μετά την καθυστέρηση για σίγουρα) ας κάνει η κοπέλα μια εξέταση αίματος για να δει την hCG (Aνθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη)...Αυτή την ορμόνη την παράγει ο πρόσφατα δημιουργημένος πλακούντας 7-10 μέρες μετά την γονιμοποίηση...Αν υπάρχει στο αίμα σημαίνει ότι έχει γίνει γονιμοποίηση και ότι στην ουσία είναι έγκυος
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126819 από Georgeos στις 29 Απριλίου 2014, 10:06πμ

Georgeos

Εικονίδιο
Ναι και καπνίζουμε και οι πίνουμε όταν είμαστε έξω πριν είμασταν και εξω..που συνεπάγετε στα 10 τσιγάρα και 4 ποτηράκια ρετζίνα

όταν ένιωθα ότι τελειώνω και βγήκα κρατήθηκα βγήκα και τελείωσα!

αλλά εγώ φοβάμαι μήν έφυγε καμια δυο σταγόνες...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126820 από Bluejack στις 29 Απριλίου 2014, 1:16μμ

Bluejack

Εικονίδιο
μέλος από: 28/12/2007
Έγραψε:(Georgeos@28 Απριλίου 2014)
\
επίσης εχει τύχη να το κάνουμε αυτό και σε γόνιμες μέρες και δεν εμεινε!

Ωραία τα λες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126826 από Georgeos στις 29 Απριλίου 2014, 6:00μμ

Georgeos

Εικονίδιο
Na εσείς ρε παιδια τι πιστευετε?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126832 από Gray στις 29 Απριλίου 2014, 9:37μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
παιζεις με τη φωτια . Μπορει σημερα / αυτη τη φορα να μην υπαρχει μεγαλη περιπτωση , αλλα τις προιγουμενες και στις επομενες θα υπαρχει μεγαλυτερη . Αφηνετε και οι 2 το παθος να σας σκλαβωσει , βαλτε προφυλαξη , εστω ας ξεκινησει αντισυλληπτικα χαπια η κοπελα σου αν σας αρεσει περισσοτερο χωρις . Δεν γινεται συνεχως να ειστε μες το αγχος , δεν γινεται να παιζετε με την τυχη σας διοτι αν οντως γινει το κακο , μετα θα χτυπαμε το κεφαλι μας στον τοιχο , ολοι , εσεις για αυτο π σας συνεβει και εμεις με αυτα που βλεπουμε και ακουμε κατα καιρους με προβληματικες οικογενειες και παιδια .....

Δεν υπαρχουν οι φρασεις "προσεχω" και "βγαινω λιγο πριν" τα προσπερματικα ειναι πουστικα και κανουν ζημιες , δεν καταλαβαινουμε και ποτε βγαινουν . Ελπιζω ολα να πανε καλα και να σου γινει και σε εσενα και στην κοπελα σου μαθημα ολο αυτο το αγχος .

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126842 από pi8hkos97 στις 29 Απριλίου 2014, 11:00μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Ρε σεις όταν πηδ@με βάζουμε καπότα!!! ΔΗλαδή επειδή υπάρχει πάθος δεν μπορείς να σταμτήσεις ένα λεπτό να βάλεις το προφυλλακτικό και μετά συνεχίζεις;
Τεσπα κάθε φορά πριν βρεθείτε αγόραζε ένα πακέτο προφυλλακτικά να είσαι έτοιμος. Ή καλύτερα αγόρασε καμιά 50αρια πακέτα, ώστε να μην χρειάζεται να βγαίνεις συνέχεια έξω για καπότες. Προσοχή πάντος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login