Μήνυμα στις 13/10/2014 στις 23:45 @Διάφορα
American Kenpo,Wing Chun προτείνω
Πήγαινε στο θέμα: Πολεμικές τέχνες για αυτοάμυνα
Μήνυμα στις 24/9/2014 στις 23:10 @Flame
Θέλω πολύ να πάω και ο φόβος μου είναι τι παίζει με τους Σατανιστές ....Θέλω να νιώσω το φόβο και την ανατριχίλα γιατί μου βγάζει ένα περίεργο αρνητικό συναίσθημα....Οι ιστορίες είναι πολλές...Για την σπηλιά Πάνος που επικοινωνεί για πειράματα που γινόντουσαν εκεί για το κορίτσι της Κυράς και γενικά η Πάρνηθα έχει πολύ ζουμί σε σχέση με το υπερφυσικό.Έχω ψάξει και άλλα σπίτια σε φωτογραφίες αλλά το Σανατόριο έχει πιο πλούσιο ιστορικό μεγαλύτερο μέγεθος και πιο ερημικό άντε και η σπηλιά του Νταβέλη..Ελπίζω να βρω και άλλα άτομα και να πάω...Περιμένω και άλλες γνώμες/ιστορίες μέχρι να πατήσω αποδεκτή
Πήγαινε στο θέμα: Σανατόριο Πάρνηθα
Μήνυμα στις 24/9/2014 στις 23:04 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Στήθος,Κώλο,Πλάτη χαμηλά,μέσα της (με προφυλάξεις)Πήγαινε στο θέμα: Που σας αρεσει να τελειωνετε;
Μήνυμα στις 24/9/2014 στις 01:06 @Flame
Παιδιά όπως καταλάβατε το θέμα έχει σχέση με το Σανατόριο στην Πάρνηθα..Θα ήθελα να πάθω αν είναι κοντά στο καζίνο και τι παίζει με τους φαν του εξω από δω ....Υπάρχει κανένας/καμία που να το έχει επισκεφθεί και να μοιραστεί τις εντυπώσεις του/της?
Πήγαινε στο θέμα: Σανατόριο Πάρνηθα
Μήνυμα στις 2/9/2014 στις 14:39 @Διάφορα
Είσαι μεγάλος .Σε υπερευχαριστώ..Γνωρίζεις από ακίτα ή από άλλη φυλή?
Πήγαινε στο θέμα: Ακίτα Ίνου
Μήνυμα στις 2/9/2014 στις 13:12 @Διάφορα
Σε περίπου 3 χρόνια θα νοικιάσω μονοκατοικία και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω σκύλο..Το ξέρω ότι είναι υπερβολικό να κάθομαι να ψάχνω από τώρα πληροφορίες για σκυλιά αλλά θέλω να είμαι προετοιμασμένος βασικά έτοιμος όταν θα έρθει η στιγμή... Η φυλή που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση είναι τα Ιαπωνικά Ακίτα..Λατρεψα πολύ πριν δω την ταινία Χάτσικό.Είναι πανέμορφα και λόγω ότι τρέφω μεγάλη αδυναμία για την συγκεκριμένη χώρα μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση..Το πως στέκονται περήφανα.Ο χαρακτήρας είναι αυτός που με ενθουσίασε περισσότερο.Σκύλος με φοβερή προσωπικότητα με πολλές εναλλαγές καλειδοσκοπικός,απρόβλεπτος,διακριτικός και ήρεμη δύναμη.Κυριαρχικός και επιβλητικός από το βλέμμα και μόνο..Πολλά στοιχεία του χαρακτήρα του μοιάζουν με τον δικό μου για αυτό και τον θεωρώ ιδανικό.Ξέρω ότι είναι δύσκολος σκύλος για έναν πρωτάρη αλλά μου αρέσει η πρόκληση και με ιντριγκάρει που είναι τόσο διαφορετικός από τους άλλους.Οπότε επειδή μου αρέσουν και τα δύσκολα με λίγο παραπάνω κόπο υπομονή και επιμονή θα καταφέρω να τον ''κουμαντάρω'' όχι απόλυτα Τώρα ο λόγος που γράφω το θέμα είναι γιατί έχω ορισμένες απορίες όπου μετά από ψάξιμο στο ίντερνετ δεν βρήκα απάντηση και δοκίμασα να ρωτήσω εδώ μήπως μάθω..Θέλω να μάθω τα πάντα για τα Ακίτα 1)Το ένα είναι η κοινωνικοποίηση του σκύλου ας τον πούμε Kashido...Αν κοινωνικοποιηθεί πολύ υπάρχει κίνδυνος να χάσει τα ένστικτα του φύλακα σε πιθανή εισβολή κλέφτη στο σπίτι?? 2)Που μπορώ να βρώ εκτροφέα Ιαπωνικών ακίτα? Ξέρω ότι έχει πολύ καλό εκτροφείο στην Θεσσαλονίκη αλλά εγώ μένω Αθήνα..Υπάρχει εκτροφείο στην Αθήνα αξιόπιστο ή θα πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη?Στις αγγελίες που βάζουν που είτε χαρίζουν είτε δίνουν ακίτα σε χαμηλότερη τιμή, πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι είναι καθαρόαιμο ακίτα..Για φιλοζωική επίσης έχω σκεφτεί αλλά πιστεύω θα με κράξουν που ήρθα στην φιλοζωική για να πάρω ράτσα και όχι κάποιο ημίαιμο. 3)Τα ακίτα τελικά εκπαιδεύονται έυκολα η δύσκολα?Γιατί έχω διαβάσει και τις δύο εκδοχές,καθώς επίσης ότι βαριούνται εύκολα και θα κάνουν κάτι μόνο αν το θεωρήσουν σημαντικό.Υπάρχει δηλαδή ενδεχόμενο να μάθει το κάτσε και να μην το εφαρμόζει μετά γιατί δεν θα το βλέπει χρήσιμο ή θα το έχει βαρεθεί? (Ανόητη ερώτηση το ξέρω αλλά ήταν για παράδειγμα) 4) και τελευταίο..Σε περίπτωση που θελήσω να το αναλάβουμε μαζί με εκπαιδευτή υπάρχει στην Αθήνα κανένας που να χρησιμοποιεί την θετική εκπαίδευση και όχι ηλεκτροσόκ και άλλες βίαιες μεθόδους? Υ.Σ Συγγνώμη αν σας ζάλισα ή έγραψα το θέμα μου σε λάθος κατηγορία και ευχαριστώ εκ των προτέρων Πήγαινε στο θέμα: Ακίτα Ίνου
Μήνυμα στις 27/8/2014 στις 21:08 @Sex
1)Eρωτοσπηλιά...Αν θυμάσαι που είχαν πάει ο Μαρκος η Ευα ο Μήτσος και η Αφρούλα στο ευτυχισμένοι μαζί 2) Κάποια οικοδομή 3) Ίσως το πάρκο Τρίτση να έχει κάποια απόμερα σημεία 4)Δοκίμασε να το κάνεις σε κάποιο σχολείο που το προαύλιο να μην βλέπει δρόμο η σε κάποιο υπόστεγο του σχολείου 5)Πολύ καλό σημείο και με ωραίο σκηνικό είναι προς τον δρόμο για Νέα Μάκρη μέσω Διονύσου...Αφού περάσεις τα βουνά φτάνεις σε ένα σημείο που έχει μια ανηφόρα για Πεντέλη και ο άλλος δρόμος ευθεία που πάει Νέα Μάκρη...Από εκεί έχει σημεία απόμερα ...Το βράδυ φαίνονται Μαραθώνας Ευβοια Νέα Μάκρη....Για ζώα επειδή δεν έχει κάτι σπουδαίο από δεντρα είναι ψιλοβραχώδες δεν έχει...Οπότε Dont Worry...30 Λεπτά από την Αθήνα...Ειδικά νωρίς το πρωί είναι μαγεία γιατί βγαίνει ο ήλιος από την Έυβοια και είναι σαν το αντίστοιχο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Πήγαινε στο θέμα: Μέρη για σεξ στην Αθήνα
Μήνυμα στις 25/8/2014 στις 15:20 @Sex
Μα δεν θέλω με τίποτα να κάνω κάτι με άντρα ....Αηδιάζω
Πήγαινε στο θέμα: Bisexual ???
Μήνυμα στις 24/8/2014 στις 20:16 @Sex
Είναι ένα θέμα που με απασχολεί το τελευταίο καιρό...Νομίζω πως είμαι bi..Τι με κάνει να το πιστεύω?? Από πορνό βλέπω και και straight και gay τσόντες και τις θέωρω και τις δύο ερεθιστικές..Επιπλέον κοιτάζομαι στον καθρέφτη ...το πρόσωπο μου και ερεθίζομαι όταν με βλέπω. Από την άλλη σκέφτομαι αν θέλω να πάω με άντρα και το αποβάλω από το μυαλό μου.Δεν θέλω με τίποτα.Στις παραλίες κοιτάζω γυναίκες και μου σηκώνεται αν είναι ωραίες.Τους άντρες (σωματότυπο) τους κοιτάζω για να τους συγκρίνω με εμένα.Τέλος ότιδήποτε πρόστυχο ερωτικό και οποιαδήποτε φαντασίωση έχει πρωταγωνιστές εμένα και και γυναίκα/γυναίκες και όχι άντρες Τι λέτε να είμαι? Πήγαινε στο θέμα: Bisexual ???
Μήνυμα στις 22/8/2014 στις 12:17 @Διασκέδαση
Hatchi,The impossible,Dream House(συγκινητικό τέλος)Marley and me (κωμωδία αλλά είναι και φουλ συγκινητική),Ιron Giant αν και παιδικό,The lovely bones,Charlie St.Cloud (Aπό τις ωραίες ταινίες του Ζακ Έφρον)
Πήγαινε στο θέμα: καλη ταινια |