Μήνυμα στις 14/5/2014 στις 12:40 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια...σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας..χθες όμως χωρίσαμε...και νιώθω πολύ άσχημα γτ πραγματικά τέτοια ψυχή κοριτσιού και τέτοια ομορφια ταυτόχρονα την ένιωσα πραγματικα μοναδική και στην ψυχή μου πιστεύω θα είναι.. απο εκει και πέρα έβαλε τα κλάμματα στεναχωρέθηκε πάρα πολυ όπως και γω το ίδιο λίγησα και δεν μπορώ να βγάλω μιλιά...ούτε από το σπίτι θέλω να βγω ούτε πουθενά να παω.. Με είπε ότι δεν την ήθελα ποτέ πραγματικά..ότι δεν την αγάπησα και δεν την ερωτεύτηκα και αυτο με πείραξε πολύ όπως επίσης και ότι την προηγούμενη μέρα κάναμε σέξ και θεωρήθηκε ότι την θεωρώ λεει η πρώτη πουτάνα που βρήκα.και ότι δεν επρεπε να πιστεψει ποτε τα λόγια μου ..πραγματικά με την πρώην μου τα είχαμε 2 χρόνια δεν έκλαψα γτ ήξερα τι ήταν...αυτή όμως ήταν κοπέλα μου για 8 μήνες γεμάτους και είχα δεθεί πάρα πολύ μαζί της όπως και αυτή...μου λείπει η καλημέρα της μου λείπει μια αγκαλιά της...τις ώρες που είμασταν μαζί .. τα ταξίδια που κάναμε το φαϊ το πως με φρόντιζε όλα μου λείπουν.. Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με μεγαλυτερη κοπελα
Μήνυμα στις 13/5/2014 στις 00:22 @Θ. Κλημεντίνη
??????????
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με μεγαλυτερη κοπελα
Μήνυμα στις 12/5/2014 στις 15:49 @Θ. Κλημεντίνη
Ωραία όλα αυτα΄...βέβαια τα ξαναβρήκαμε και συμπεριφέρετε όπως πριν σαν μικρο κοριτσάκι... όλοι με πιέζουν οι δικοί μου ότι είναι μεγαλή και θα το μετανιώσεις κλπ κλπ τώρα??? Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με μεγαλυτερη κοπελα
Μήνυμα στις 10/5/2014 στις 23:27 @Θ. Κλημεντίνη
Θα με βοηθήσει κάποιος ρε παιδια?ειναι ευκολο?
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με μεγαλυτερη κοπελα
Μήνυμα στις 10/5/2014 στις 20:20 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:χεχεχε μου θυμίζεις εμένα όταν ήμουν α'β' γυμνασίου..φίλε μου το παν δεν είναι να αγκαλιάσεις και να ποιάσεις κοπέλα και να φανείς μάγκας...εγώ πιστεύω να περιμένεις λίγο για το όταν θα είναι η κατάλληλη ώρα και θα βγεί και η αγκαλιά και τα υπόλοιπα..και θα περάσεις και ωραία...την πρώτη αγκαλιά την έκανα α' λυκείου και μάλιστα με κάναν αγκαλιά γιατί με είδαν λυπημένο...ανακάληψε λίγο τον ευατό σου...δες τι ζητάς στην ζωή σου και θα δεις με όταν το μάθεις αυτό ..το τι θες θα έρθουν και οι αγκαλιές και όλα :) Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλες και προσέγγιση
Μήνυμα στις 10/5/2014 στις 20:14 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα στην παρέα Εδώ και 8 μήνες έχω σχέση με μια κοπέλα η οποία με περνάει 8 χρόνια... το πρόβλημα είναι ότι με το που γίνει κάτι κάνει λες και λύνουμε το κυπριακό.. μετα την τελευταια φορα που με χωρισε και το μετάνιωσε είμασταν καλά...αλλα αυτη την φορα άλλαξα κάποιες σκέψεις και της τις είπα λέγοντας της ότι δεν θέλω να μείνουμε μαζί τώρα διότι θα πρέπει και γω σαν 20 να στρώσω τις βάσεις μου για το μέλλον και την πείραξε... καθώς ψηλόμαλωσαμε..εγω εχω αρχίσει και ξενερώνω μαζί της..και δεν μου βγαίνουν πράγματα τα οποία μου βγαίνουν.. τι λετε να κάνω παιδια?πειτε μου σας παρακαλω στεναχωριέμαι γιατι είναι πολύ ομορφο κορίτσι και εχει μεγάλη ψυχή Επίσης το έμαθε ο πατέρας μου και μου είπε πως δεν τον νοιάζει τόσο το νούμερο της ηλικείας καθώς λεεει είναι ορμονικό...ότι εγώ στα 40 μου θα εχω ορέξεις πχ και αυτη στα 48 θα μπαίνει κλιμακτίριο... Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με μεγαλυτερη κοπελα
Μήνυμα στις 4/5/2014 στις 20:43 @Sex
Απλά της κλείνω το στόμα με το χέρι μου και με το αλλο τις τα κρατάω τα χέρια πίσω και την βασανίζω... και όταν προσπαθεί να μιλήσει την λέω μήν μιλας γτ δεν θα σε αφήσω να παρεις ανασα και τρελενεται χχεχεχε Πήγαινε στο θέμα: τι λετε την ωρα του σεξ?
Μήνυμα στις 29/4/2014 στις 18:00 @Sex
Na εσείς ρε παιδια τι πιστευετε?
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με εξπερμάτωση
Μήνυμα στις 29/4/2014 στις 10:06 @Sex
Ναι και καπνίζουμε και οι πίνουμε όταν είμαστε έξω πριν είμασταν και εξω..που συνεπάγετε στα 10 τσιγάρα και 4 ποτηράκια ρετζίνα όταν ένιωθα ότι τελειώνω και βγήκα κρατήθηκα βγήκα και τελείωσα! αλλά εγώ φοβάμαι μήν έφυγε καμια δυο σταγόνες... Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με εξπερμάτωση
Μήνυμα στις 28/4/2014 στις 23:52 @Sex
Γεια σας παιδιά είμαι νέος στο φόρουμ και χρειάζομαι άμμεσα την βοήθεια σας Είμαι 20 Χρονών και είμαι με την κοπέλα μου που με περνάει κοντα στα 6 χρόνια Το κάνουμε αρκετά συχνα χωρις προφύλαξη της ερχετε κανονικά περιοδος αλλα εγω φοβάμαι κάθε φορα μετα το σεξ... αλλα και πάλι δεν το βάζω απο την αρχη το βάζω μετά... της προάλλες εκανα το εξεις λαθος να βρεθουμε χωρις προφύλαξη... και στο πάθος μας ξεκινησαμε χωρις να το δώσουμε σημασία ενω το ξέραμε... ξεκινήσαμε τραβίχτηκα...τελείωσα πάνω στην κοιλιά της... αλλα εγώ τώρα φοβάμαι...μηπως εφυγε καμια σταγόνα σπέρματος..μήπως έφυγαν τα προσπερματικά και κάναν αυτα δουλεια και εχουμε κατααγχωθει! χάπι δεν πείραμε! επίσης να σας δώσω μια πληροφορία μόλις είχε τελειώση η περίοδος της είχε μόλις μια μέρα,,,υπάρχει πιθανότητα να εμεινε εγκυος? επίσης εχει τύχη να το κάνουμε αυτό και σε γόνιμες μέρες και δεν εμεινε! πείτε μου σας παρακαλώ.. ευχαριστω πολυ! Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με εξπερμάτωση |