Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δύο πράγματα δεν πρέπει να πιστεύεις ποτέ: το πάντοτε των ερωτευμένων και το ποτέ των μεθυσμένων.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ατυχημα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #121272 από Maria_Maraki στις 25 Ιουνίου 2013, 5:34μμ

Maria_Maraki

Εικονίδιο
μέλος από: 8/7/2011
καλησπερα..πριν λιγες μερες ηρθα σε επαφη με το αγορι μου και ενω ημουν απο πανω την ωρα που τελειωνε τραβηχτηκα καπως αποτομα με αποτελεσμα να μεινει το προφυλακτικο μεσα αν και το βγαλαμε πολυ γρηγορα φοβαμαι μηπως υπαρχει περιπτωση να εμεινα εγκυος...δεν τελειωσε μεσα αλλα υπαρχει περιπτωση???σας εχει τυχει κατι παρομοιο??:((
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121277 από kon/nos στις 25 Ιουνίου 2013, 7:01μμ

kon/nos

Εικονίδιο
μέλος από: 24/6/2013
Δεν νομίζω να έχει γίνει τίποτα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121287 από Maria_Maraki στις 26 Ιουνίου 2013, 12:04πμ

Maria_Maraki

Εικονίδιο
μέλος από: 8/7/2011
τι να πω μακαρι...σ εχει συμβει κατι τετοιο??
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #121295 από manolio4 στις 26 Ιουνίου 2013, 2:09πμ

manolio4

Εικονίδιο
μέλος από: 9/6/2010

Αποδεκτή απάντηση

Πωω τι μου θυμιζεις.. Ναι μου εχει συμβει και ηταν εντονη εμπειρια μονο που εγω δεν ημουν σιγουρος αν ειχα τελειωσει μεσα της γιατι την ωρα που εβγαινα τελειωνα κι ολας.. Εμεις αυτο που καναμε ηταν να παμε στο μπανιο γρηγορα να την πλυνω εκει χαμηλα γυρω γυρω κι ελαχιστα μεσα και μετα την επομενη μερα για μεγαλυτερη σιγουρια πηγα και πηρα το χαπι και τι ηπιε και ολα καλα.. Ελπιζω να σε βοηθησα.. Παντως να ξερεις θελει αμεση αντιμετωπιση..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121431 από Καπλάνης Vujuko στις 30 Ιουνίου 2013, 4:58πμ

Καπλάνης Vujuko

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/6/2013
Εμενα να δεις τι μου θυμιζεις...οπως μου κανε στοματικο η κοπελα μου,εμεινε το προφυλακτικο στο στομα της και τρεχαμε σε φαρμακειο να παρουμε το χαπι της επομενης μερας..και το χειροτερο ειναι οτι ηταν αργα και δεν βρισκαμε εφημερευον αλλα ευτυχως δεν εγινε τιποτα τελικα..ισως ειναι θεμα πιθανοτητων
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login