Μήνυμα στις 30/7/2013 στις 23:06 @Μηχανήματα
μεθαύριο πάω να πάρω μια μηχανή από ιδιότη. όταν κάνω την μεταβήβαση θα μπει στο όνομά μου. θέλω να ρωτήσω άμα αυτός έχει παράδειγμα κάποιο πρόστημο απλήρωτω αυτομάτος θα μεταβιβαστεί και το πρόστιμο σε εμένα? ευχαρσιτώ
Πήγαινε στο θέμα: μηχανή και πρόστιμο
Μήνυμα στις 15/7/2013 στις 13:22 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν θα σου προκαλέσει κανένα πρόβλημα. Είσαι μια χαρά φυσιολογική. Και εγώ είχα μια φίλη που το έκανε αρκετές φορές ενώ ήταν παρθένα και όταν έφτασε η ώρα να κάνει κανονικό σεξ από μπροστά ήταν όλα κανονικά.Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ :(
Μήνυμα στις 15/7/2013 στις 13:21 @Sex
Ναι το ξέρω. έχεις δίκιο. ευχαριστώ.
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρις προφλακτικο και αιμα
Μήνυμα στις 15/7/2013 στις 10:11 @Sex
Οχι δεν ηταν η πρωτη της φορα. Μου ειπε επησης σημερα που ξυπνησε οτι νιωθει πολυ κουρασμενη. για να μου το ειπε θα ηταν ασυνηθηστα κουρασμενη αυτο εινι κνα σημαδι η οχι ?? αν και την τελευταια βδομαδα δουλευε και ειχε διαφορα και λογικο το βρισκω να ειναι..
Μήνυμα στις 14/7/2013 στις 23:01 @Sex
Εκανα σεξ χωρις προφυλακτικο με την κοπελα μου. Ολα εγιναν μια χαρα μεχρι το τελος και τελειωσα εξω, μονο πο σε καποια φαση εκανα εν αποτομο και πονεσα λιγο.. δεν ξερω αμα πονεσαι και αυτη. Μου ειπε οτι παρατηρησε πολυ λιγο αιμα. Προφανως ειναι απο το αποτομο που λεω? Επειδη ειμαι και φοβιτσιαρης δεν παιζει να εχει γινει κανα κακο να εχει μινει εγκυος και το αιμα να εινα σημαδι ? ευχαρσιτω
Μήνυμα στις 9/7/2013 στις 12:45 @Μηχανήματα
Αυτές τις μέρες θα πάρω μια cbr 125. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι σχετικά με το οικονομικό θέμα σε τέλη κυκλοφορίας, άδεια και ασφάλεια. Πόσο περίπου κοστίζουν ξεχωριστά και όλα μαζί αυτά? Επίσης στα σέρβις θα είναι ακριβά? Κάνει σέρβις μεγάλης μηχανής και σχετικά.. ευχαριστώ.
Πήγαινε στο θέμα: Συντήρηση μηχανής
Μήνυμα στις 9/7/2013 στις 11:43 @Διάφορα
Εγω ειχα προβλημα αυξητικης ορμονης. ο γιατρος που με κοιτουσε μου ειχε συστησει να κανω μονοζυγο.. ειδα τρομερη αλλαγη στο σωματοτυπο μου και με βοηθησε στο ψος. ιχα αρκετο προβλημα σε φαση θα ημουν νανος αλλα τωρα στα 19 ειμαι 1,71 και ειμαι πολυ κομπλε. Αυτά που μπορεί να σε κοντίνουν θα είναι τα βάρη που κάνεις όρθιος και οι μπάρες. Και αυτά δεν κοντένουν απλά κα΄νουν μάζα για να φουσκώσεις και δεν ψηλωνεις οσο επρεπε. Σημιοτεον οτι έκανα και βάρη εγώ.
Πήγαινε στο θέμα: Μονόζυγο(κονταίνει;)
Μήνυμα στις 6/7/2013 στις 08:45 @Μηχανήματα
Από ότι φαίνεται εκεί κατέληξα. ευχαριστώ.
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη μηχανή
Μήνυμα στις 26/6/2013 στις 23:56 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Razastarr και γενικότερα χιπχοπ. ακόμα και το νέο χιπχοπ πιο new school. χατζηφραγκέτα αρκετά ναι. τσέκαρε και Σκυλιά.Πήγαινε στο θέμα: μουσική που ακούνε λίγοι
Μήνυμα στις 26/6/2013 στις 23:43 @Μηχανήματα
Όχι... στα 20 χρονών τώρα.. είμαι 18 ακόμα.. γιατί άλλαξε ο νόμος.
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη μηχανή |