Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 05:08 @Θ. Κλημεντίνη
πες της στο φβ οτι σου αρεσει γρηγορα
Πήγαινε στο θέμα: γουστάρω μια κοπέλα .
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 05:06 @Sex
προχθες,καθως ημανε στο μπανιο και απολυμανα το πουλι μου,παρατηρησα μια ασπρη μακα γυρω απο το πουτσοκεφαλο.και λεω τη στο πουτσο ειναι αυτη η μακα!!??οταν την ετριψα συνηδητοποιησα οτι δεν φευγει..καπιος χελπ γρηγορα γκαις
Πήγαινε στο θέμα: πιθανη αρρωστια της πουτσας
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 04:58 @Sex
Εμενα να δεις τι μου θυμιζεις...οπως μου κανε στοματικο η κοπελα μου,εμεινε το προφυλακτικο στο στομα της και τρεχαμε σε φαρμακειο να παρουμε το χαπι της επομενης μερας..και το χειροτερο ειναι οτι ηταν αργα και δεν βρισκαμε εφημερευον αλλα ευτυχως δεν εγινε τιποτα τελικα..ισως ειναι θεμα πιθανοτητων
Πήγαινε στο θέμα: ατυχημα
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 04:53 @Sex
το πληρωμενο ειναι το καλυτερο σεξ
Πήγαινε στο θέμα: Δυπ συνεχομενες σεξουαλικες αποτυχιες...
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 04:51 @Sex
να σε καλα παλικαρι μου.ετοιμαζομαι για ενδοξες μερες Πήγαινε στο θέμα: η πρώτη μου φορά
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 02:10 @Sex
είμαι 40 χρονό και ετοιμάζομαι σιγά σιγά να πάω με γυναίκα για πρώτη φορά.Αυτό που φοβάμαι,είναι αν θα καταλάβει ότι είμαι παρθένος γιατί της έχω πει οτί γαμάω αβέρτα.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το καταλάβει;Διαφωτίστε με...
Πήγαινε στο θέμα: η πρώτη μου φορά
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 02:04 @Sex
και παλι οχι παντα στην ιπασια..μονο αν το αλογο εχει να πηδηξει καιρο
Πήγαινε στο θέμα: virgin or not?
Μήνυμα στις 30/6/2013 στις 02:01 @Sex
Ξένια αν δεν σε πείραζε,τότε να βρεθούμε να δεις το γιγαντιαίο θαμνίσκο μου..τον καλλιεργώ μήνες τώρα. Σημείωση moderator: Το ftou.gr απαγορεύει οποιαδήποτε μορφή προσωπικής γνωριμίας και επικοινωνίας μεταξύ των μελών του. Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες έκει κάτω |