Είμαι φοβιτσιάρης
Μήνυμα #112716 από Trollwnas στις 18 Νοεμβρίου 2012, 4:18μμ
μέλος από: 23/2/2012 μηνύματα: 11 0 |
Λοιπον παιδια, ειμαι 13, 1,72 αλλα εχω ενα προβλημα. Θελω να βρω ενα κοριτσι που να το αγαπαω, αλλα φιλους πολλους δεν εχω, παιζω ηλεκτρονικα και λιγο βγαινω εξω. Δεν ειμαι σπασικλας παρ'ολα αυτα και εχω χαρακηρα μοναδικο. Ομορφος ειμαι μεχρι ενα βαθμο, και υπαρχουν 3 κοριτσια που μαλλον με γουσταρουν(συγκεκριμενα, τη μια τη γουσταρα εγω πριν) Τροπο ομως να βρω κοριτσι δεν εχω. Ειμαι ο εξυπνος και πολλες φορες βωμολοχος και αστειος τυπος που ομως ειναι μοναχικος. Ειμαι παλιομοδιτικος και συχαινομαι οτι βγαινει στη φορα. Τελος, ειμαι λιγομικητος. Σορρυ για το τεραστιο αρθρο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112800 από panos.s στις 20 Νοεμβρίου 2012, 2:43μμ
μέλος από: 19/11/2012 μηνύματα: 7 0 |
Κανε facebook προσπαθησε να μιλας καλα και ομορφα και να την πεφτεις ΕΜΕΣΑ σε ΜΙΑ και οχι σε οτι κινητε.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112877 από Απροσαρμοστος στις 21 Νοεμβρίου 2012, 7:53μμ
μέλος από: 14/11/2012 μηνύματα: 7 0 |
Αγαπητε φιλε προσπαθησε να κανεισ φιλους απο το σχολειο .Δεν θα σου συνιστουσα το facebook καθως θα σε κλεισει πιο πολλες ωρες στον υπολογιστη προσπαθωντασ να κανεισ φιλουσ απο εκει και οχι στην real life :) Η συμβουλη μου θα ητανε να προσπαθησεις να κανεις φιλουσ και σιγα σιγα και με κοριτσια .Κανονισε ενα καφε η ενα σινεμα και θα δεις οτι θα δεθεισ ευκολα.Οσο αναφορα την κοπελα που σου αρεσει κανε σιγα σιγα καποια βηματα.μιλα της λιγο και αν σου μιλησει και αυτη προχωρα .Αυτα απο μενα :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112879 από kanguri στις 21 Νοεμβρίου 2012, 8:03μμ
μέλος από: 17/10/2012 μηνύματα: 15 0 |
Ακου τωρα τι θα κανεις... Πρωτον θα δεις αυτην που σου αρεσει και θα την ρωτας για πολλα πραγματα οπως .. Πως να κανω αυτην την ασκηση πως να κανου αυτο το αλλο και σιγα σιγα θα της μιλας . Οταν φτασεις στην συγκερκριμενη στιγμη ζητα της να ερθει στο σπιτη σου για να σε βοηθαει για τα μαθηματα . οταν ερθει σπιτη σου πηγενε πιο κοντα της κι ετση μεχρι που να αρχεισεις να δεθεις μαζι της και μετα πρωχορα και φτιαξτα με την κοπελα . ελπιζω να τα καταφερεις! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #113140 από stelios1234 στις 26 Νοεμβρίου 2012, 4:19μμ
μέλος από: 25/11/2012 μηνύματα: 16 0 |
Απο αυτα που γραφεις για την εμφανιση σου φενεται οτι εισαι καλος για γκομενος.Αφου καθεσε την περισσοτερη ωρα σπιτι κανε facebook (αν δεν εχεις) και μιλα της απο εκει.Μπαινε τις ωρες που μπαινουν και αυτες,μιλα τες και κανε παρεα μαζι τους.Αν ειναι στην ιδια ταξη με εσενα στο σχολειο πανε κατσε πισω ή μπροστα απο αυτην που γουσταρεις περισσοτερο και μιλα της λιγο μεσ'το μαθημα και γενικα κανε παρεα και να περναν ευχαριστα μαζι σου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |