Μήνυμα στις 21/11/2012 στις 20:47 @Sex
ευχαριστω φιλε.πολυ δυσκολα .σκεψου οτι υπαρχει περιπτωση να τισ χασεισ και τις 2
Πήγαινε στο θέμα: Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα!
Μήνυμα στις 21/11/2012 στις 20:37 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πεσ οτι ησουνα μπερδεμενος και δεν ηξερες τι ηθελεσ.ζητα σαν αντρασ συγνωμη και παραδεξου το λαθοσ σου.σε συμβουλευω να το πεισ πριν το μαθουνε μεταξυ τους :) ετσι μπορει να κερδισεις τη μια με την ειλικρινεια σου.αν βοηθησα κανε αποδοχη απαντησησ :)Πήγαινε στο θέμα: Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα!
Μήνυμα στις 21/11/2012 στις 20:34 @Sex
Γεια σας παιδια απο μενα.Με λενε Κωστα και ειμαι 16 χρονων.απο ομορφια ειμαι σχετικα καλα.ειχα αρκετες σχεσεις αλλα παντα τελευταια στιγμη κομπλαρα να κανω ερωτα.εχω φτασει μεχρι πιπα και δεν εχω δει καν μουνι.τι να κανω? :( ευχαριστω εκ των προτερων.
Πήγαινε στο θέμα: Φοβαμαι να κανω ερωτα
Μήνυμα στις 21/11/2012 στις 20:15 @Κλάψιμο
Κοπελια δεν νιωθεισ τιποτα :) σιγα σιγα οπως ειπε και η πεταλουδιτσα δεν θα καταλαβεισ τιποτα .μην ανχονεσαι .Περαστικα σου
Πήγαινε στο θέμα: υποθετο και πονος
Μήνυμα στις 21/11/2012 στις 20:08 @Sex
Καταρχασ φιλε μην ανχωνεσαι :) χαλαραααα.δευτερον .πιαστην και μιλα τησ (αυτη που σε φιλησε στο παρτυ) και εξηγησε της τι ειχε γινει οτι δεν το ηθελεσ.και τριτο και τελευταιο ξεκαθαρισε μεσα σου ποια θελεισ και κανε την κινηση να το πεισ στα κοριτσια για να εισαι καθαροσ :)
Πήγαινε στο θέμα: Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα!
Μήνυμα στις 21/11/2012 στις 19:53 @Sex
Αγαπητε φιλε προσπαθησε να κανεισ φιλους απο το σχολειο .Δεν θα σου συνιστουσα το facebook καθως θα σε κλεισει πιο πολλες ωρες στον υπολογιστη προσπαθωντασ να κανεισ φιλουσ απο εκει και οχι στην real life :) Η συμβουλη μου θα ητανε να προσπαθησεις να κανεις φιλουσ και σιγα σιγα και με κοριτσια .Κανονισε ενα καφε η ενα σινεμα και θα δεις οτι θα δεθεισ ευκολα.Οσο αναφορα την κοπελα που σου αρεσει κανε σιγα σιγα καποια βηματα.μιλα της λιγο και αν σου μιλησει και αυτη προχωρα .Αυτα απο μενα :)
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι φοβιτσιάρης
Μήνυμα στις 14/11/2012 στις 23:17 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια.Τον τελευταιο καιρο εχω μια καλη σχεση με μια κοπελα απο την πολη μου η οποια δυστηχως εφυγε και πηγε Αυστραλια.Δεν τα εχουμε αλλα κατι γινεται.Ερχεται πισω σε ενα χρονο ακριβωσ..τι μπορω να κανω για να της εξηγησω οτι μπορουμε να τα εχουμε παρα την αποσταση :( ευχαριστω εκ των προτερων :)
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την αποσταση... |