Μήνυμα στις 20/11/2012 στις 14:43 @Sex
Κανε facebook προσπαθησε να μιλας καλα και ομορφα και να την πεφτεις ΕΜΕΣΑ σε ΜΙΑ και οχι σε οτι κινητε..
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι φοβιτσιάρης
Μήνυμα στις 20/11/2012 στις 14:41 @Sex
Φιλε ειχα το ιδιο προβλημα και εχεις να κανεις μονο ενα πραγμα πριν βγεις με την κοπελα σου πανε πλυντον γιατι ακομα και οταν τραβας μαλακια μενουν υπολειμματα γι'αυτο καλο πλυσιμο!
Πήγαινε στο θέμα: πιπα στα ξαφνικα
Μήνυμα στις 20/11/2012 στις 14:39 @Sex
Μην κανεις τιποτα μονο και μονο για να μην τον χασεις πρωτον δηλαδη αν σκεφτεσαι να το κανεις μαζι του για τον κρατησεις να παει να γαμηθει αστον να φυγει κανε οτι θελεις ΟΤΑΝ θελεις και νιωθεις ετοιμη και 2α γυμνασιου οντως ειναι καπως τωρα το να του τραβηξεις ενταξει παει και ερχεται αλλα παραπανω μου φαινεται νωρις.. Για την αποτριχωση οταν κανεις μπανιο με σαπουνι και ελαφρα ελαφρα και προσεκτικα οχι με δυναμη και οπως νανε.. Πήγαινε στο θέμα: αποτριχωση στο μ*υνι
Μήνυμα στις 20/11/2012 στις 14:32 @Sex
οχι καθολου σεξ αυτον τον μηνα το χρωμα του ειανι κοκκινο και εχει ενα ασπρακι μεσα φαινεται και δεν πηρα καποιο φαρμακο τιποτα ετσι αποτομα βγηκε!
Πήγαινε στο θέμα: σπυρακι(φουσκαλα) στο πεος
Μήνυμα στις 19/11/2012 στις 19:01 @Sex
παιδια ειναι αναγκη παρακαλω...
Πήγαινε στο θέμα: σπυρακι(φουσκαλα) στο πεος
Μήνυμα στις 19/11/2012 στις 15:16 @Sex
φιλε ειμαι 15 και πριν 2 μηνες βγηκε ολοκληρο ειανι φυσιολογικο παει αναλογα με το μεγεθος γι'αυτο οταν δεις οτι αυξηθει το μεγεθος θα βγαινει ολο και περισσοτερο!
Πήγαινε στο θέμα: πεος
Μήνυμα στις 19/11/2012 στις 15:13 @Sex
Παιδια εδω και 4-5 μερες περιπου εχω βγαλει μια φουσκαλα καπως στο πεος οχι στο κεφαλακι αλλα στον "κορμο" δεν ξερω πως λεγεται. Ειμαι 15 χρονων αν λεει κατι αυτο και αρχιζω και ανησυχω γιατι αν το πιεσω ποναει και δεν θελω να το σκασω.. παρακαλω βοηθεια! και επισης σιγουρα δεν ειναι ερπης γιατι απο οτι διαβασα δεν λεει οτι εμφανιζεται στον κορμο αλλα στο κεφαλακι. Πήγαινε στο θέμα: σπυρακι(φουσκαλα) στο πεος |