Μήνυμα στις 22/1/2013 στις 23:58 @Μηχανήματα
ξερετε καποιον τροπο ωστε να παιρνω dvd απο το videoclub και να τα αντιγραφω στον σκληρο δισκο του υπολογιστη ?
Πήγαινε στο θέμα: αντιγραφη ταινιων
Μήνυμα στις 12/1/2013 στις 00:09 @Μηχανήματα
για να κανω λογαριασμο paypal για ποιο λογο χρησιμευει η διευ8υνση και το τηλεφωνο ? αντι για το κανονικο μου ονομα μπορω να βαλω π.χ. stelios paixtaras η κατι παρομοιο ? λεφτα στο paypal μπαινουν μονο απο πιστωτικη η και απο paysafe kai ukash ? στο playstore γινεται να αγορασω παιχνιδι μονο με πιστωτικη η και με ukash,paysfe και λεφτα απο καρτοκινητο ?
Πήγαινε στο θέμα: paypal-playstore
Μήνυμα στις 7/1/2013 στις 23:39 @Μηχανήματα
οκ.ευχαριστω πολυ παιδια.να'στε καλα.
Πήγαινε στο θέμα: tablet-δικτυα
Μήνυμα στις 7/1/2013 στις 20:47 @Μηχανήματα
στα tablet χωρις 3G/4G μπορω να βαλω την sim του κινητου μου και να μπαινω στο ιντερνετ ?
Μήνυμα στις 7/1/2013 στις 18:19 @Μηχανήματα
για τα δικτυα του tablet τι σημαινει το n/a ? κανει οτι κανουν και τα 3g/4g αλλα οχι σε τετοιες ταχυτητες ? Πήγαινε στο θέμα: tablet-δικτυα
Μήνυμα στις 7/1/2013 στις 15:33 @Μηχανήματα
το Ν/Α που δειχνι στα φιλτρα τι ειναι ?
Μήνυμα στις 6/1/2013 στις 16:09 @Μηχανήματα
απο αυτα τα δυο σου προτεινω το plus εχει γρηγοροτερο επεξεργαστη και μεγαλυτερη μνημη και οθονη.παντως τα xperia δεν χαλανε.εγω και ενας φιλος μου εχουμε xperia και λειτουργουν αψογα.
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια Για κινητο : Samsung Galaxy Ace
Μήνυμα στις 6/1/2013 στις 15:58 @Μηχανήματα
ψαχνω για tablet και μπηκα στο SKROUTZ.οταν πηγα να βαλω φιλτρα αναζητησης ειδα στα δικτυα το Ν/Α και το 3G ή 4G.μπεδευτηκα παρα πολυ και εχω καποιες ερωτησεις. παιρνει καρτα sim το tab ? μπορω να περνω και να με περνουν τηλεφωνο στο tab με την καρτα sim που εχω στο κινητο (ή αν χρειαζεται καποια ειδικη καρτα) ? αν μπορω μονο με τα 3G/4G γινετε ? στην sim του κινητου μου εχω ιντερνετ.θα μπορω να σερφαρω στο tab οπως στο κινητο ? το στικακι για ιντερνετ που βαζω στο laptop γινετε να το βαλω στο tab και να δουλευει ? αν γινετε μονο με τα 3G/4G ? αυτες ειναι οι ερωτησεις. ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη αν σας κουρασα. Πήγαινε στο θέμα: tablet-δικτυα
Μήνυμα στις 6/1/2013 στις 15:34 @Μηχανήματα
αφου διαθετεις το κατοσταρικο παρε ηχοσυστημα.εχει πιο καθαρο και δυνατο ηχο.τα ηχεια μετα απο ενα σημειο αρχιζουν να τριζουν.
Πήγαινε στο θέμα: Καινούρια ηχεία. |