Μήνυμα στις 20/11/2012 στις 23:04 @Sex
Φιλε, οτι και να κανεις, η οσμη ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει. Δεν εχεις εσυ το προβλημα.
Πήγαινε στο θέμα: Καθαριότητα Πέους
Μήνυμα στις 18/11/2012 στις 18:15 @Sex
Τη στιγμη που χυνω για 3-4 δευτερολεπτα δε μπορω να σκεφτω, δηλαδη ο εγκεφαλος παθαινει ενα μικρο μπλακ αουτ. Σας συμβαινει;
Πήγαινε στο θέμα: Το παθαινετε και εσεις; :Ρ
Μήνυμα στις 18/11/2012 στις 16:18 @Sex
Λοιπον παιδια, ειμαι 13, 1,72 αλλα εχω ενα προβλημα. Θελω να βρω ενα κοριτσι που να το αγαπαω, αλλα φιλους πολλους δεν εχω, παιζω ηλεκτρονικα και λιγο βγαινω εξω. Δεν ειμαι σπασικλας παρ'ολα αυτα και εχω χαρακηρα μοναδικο. Ομορφος ειμαι μεχρι ενα βαθμο, και υπαρχουν 3 κοριτσια που μαλλον με γουσταρουν(συγκεκριμενα, τη μια τη γουσταρα εγω πριν) Τροπο ομως να βρω κοριτσι δεν εχω. Ειμαι ο εξυπνος και πολλες φορες βωμολοχος και αστειος τυπος που ομως ειναι μοναχικος. Ειμαι παλιομοδιτικος και συχαινομαι οτι βγαινει στη φορα. Τελος, ειμαι λιγομικητος. Σορρυ για το τεραστιο αρθρο.
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι φοβιτσιάρης
Μήνυμα στις 7/6/2012 στις 23:00 @Sex
Οχι εννοω πως να το μετρησω σωστα με το χαρακα.Γιατι ειναι δυσκολο σωστα.
Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορω να την μετρησω σωστα;
Μήνυμα στις 22/4/2012 στις 18:57 @Sex
Ειμαι 13, τον παιζω συνεχεια.Γι αυτο δεν εχει συμβει.
Πήγαινε στο θέμα: Ονείρωξη
Μήνυμα στις 23/2/2012 στις 16:33 @Sex
Απο ποιο σημειο μετραται το πεος;Απο τους ορχεις;Πως μπορω να το μετρησω σωστα;
Πήγαινε στο θέμα: Μετρηση πεους;
Μήνυμα στις 23/2/2012 στις 16:28 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτο το κοριτσι στην ταξη μου... Γεια σας παιδια.Ειμαι 13 και μου αρεσει το ομορφο φυλο.Λοιπον, ειναι ενα κοριτσι στη ταξη μου και μιλαμε λιγο.Δεν εχει δειξει κατι και ειναι λιγο ντροπαλη.Πολλες φορες την εχω δει να με κοιταζει.Πριν λιγες μερες με διεγραψε απ'το F b.Ειμαι χαλαρος...Τι να κανω ρε;
Πήγαινε στο θέμα: Την γουσταρω, μα αυτη...
Μήνυμα στις 23/2/2012 στις 16:14 @Sex
Ειμαι 13 και μενα μου γινεται σαν μπανανα χΔ
Πήγαινε στο θέμα: Κόμπλεξ με το πέος μου. |