παίζει να είμαι έγκυος;;;;
Σελ. 1
Μήνυμα #110635 από marbie97 στις 01 Οκτωβρίου 2012, 8:47μμ
![]() |
Γεια σας...!!! εδώ και δυο μήνες ο φίλος μου και εγώ κάναμε φάση μου έβαλε δαχτυλάκι και έτσι... όμως δεν κάναμε σεξ για να πω ναι είμαι έγκυος ... :/ από εκείνη την ημέρα λοιπόν η περίοδος μου έχει σταματήσει και δεν ξέρω τι στο καλό συμβαίνει μέσα μου.. έχω καθυστέρηση δυο μήνες.. φυσικά ξέρω ότι δεν παίζει να είμαι έγκυος..!!! αλλά τι ζαλάδες τι αναγούλες σε κάτι άσχετες στιγμές με προβληματίζουν... υπάρχει περίπτωση να έχει γονιμοποιηθεί ένα ωάριο από μικρόβιο;;;; και να είμαι "έγκυος";;;; :O να πάρω ένα τεστ εγκυμοσύνης για να το ελέγξω...;;; τι να κάνω ..;;;; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.. :P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #110638 από Makaronas στις 01 Οκτωβρίου 2012, 9:28μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΣκέψου λογικά...από τι μένεις έγκυος; Από το σπέρμα το δάχτυλο έχει μέσα σπέρμα; όχι άρα είσαι έγκυος; όχι η καθυστέρηση πιστεύω να οφείλεται στο άγχος, και αυτό με το μικρόβιο που λες δεν νομίζω να ισχύει... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110639 από marbie97 στις 01 Οκτωβρίου 2012, 9:33μμ
![]() |
δεν έχω αγχωθεί μωρέ.. ίσως να συμβαίνει και για αυτό να έχω ζαλάδες.... έχεις δίκιο φυσικά μόνο με σπέρμα μπορείς να μείνεις έγκυος αλλά να πάρω κανά τεστ για να το σιγουρέψω;;;και δεν μπορώ να μιλήσω στην μάνα μου γιατί θα με σφάξει..!!! είμαι μόνο 16! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110641 από aswtos στις 01 Οκτωβρίου 2012, 10:04μμ
παρε ενα τεστ για να ηρεμησεις. οι πιθανοτητες βεβαια να εισαι εγκυος ειναι απειροελαχιστες αλλα ποτε δεν ξερεις αφου αν εισαι πολυ γκαντεμο και το αγορι σου ειχε αγγιξει υγρα απο το πεος του πριν σου βαλει δακτυλο μπορει να εχει γινει καμια στραβει. παντως οπως και να εχει καλο θα ειναι να το κοιταξεις απο τη στιγμη που εχεις τοσο καθυστερηση και νωριτερα ο κυκλος σου ηταν σταθερος και τακτικος. μπορει να εχεις καμια μολυνση και να χρειαζεται θεραπεια ή να εμφανιζεις πολυκυστικες ωοθηκες. καλο θα ειναι να το ψαξεις και να μην το κρυβεις απο ντροπη. κανε το τεστ να εισαι σιγουρη πως δεν υπαρχει εγκυμοσυνη και μετα πιο ησυχη ελενξε για κατι αλλο ειδικα αν δεν σου ερθει και μεσα στον επομενο μηνα. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110650 από whatever στις 01 Οκτωβρίου 2012, 11:52μμ
![]() |
δεν υπάρχει περίπτωση μα είσαι έγκυος, καμία απολύτως, οι ζαλάδες δεν είναι ΄μόνο συμπτώματα εγκυμοσύνης, υπάρχουν και άλλοι λόγοι, μάλλον είναι από το άγχος... αν συνεχιστούν πήγαινε σε κανένα γιατρό για να δεις τι συμβαίνει... πάντως δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως είσαι έγκυος, περίμενε να έρθει η περίοδός σου και άμα δεις ότι έχεις καθυστέρηση πάρε και και ένα τεστ εγκυμοσύνης για παν ενδεχόμενο.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110651 από giannisefoa στις 02 Οκτωβρίου 2012, 1:06πμ
Ναι βρε συ...Ακόμα και υγρά να είχε το χέρι του δεν υπήρχε πιθανότητα να μείνεις έγκυος...Απλά ψάξε από τι μπορεί να οφείλεται η καθυστέρηση και τα άλλα συμπτώματα.Όχι λόγω πιθανής εγκυμοσύνης αλλά για να βεβαιωθείς πως δεν έχεις κάτι άλλο. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110653 από marbie97 στις 02 Οκτωβρίου 2012, 7:28πμ
![]() |
σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! με βοήθησες αρκετά!! :) ελπίζω όντως να μην υπάρχει εγκυμοσύνη γιατί αλλιώς θα έχω μπλεξίματα... :/ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110654 από marbie97 στις 02 Οκτωβρίου 2012, 7:30πμ
![]() |
σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να περιμένω και άλλο για να δω αν θα μου έρθει περίοδος... γιατί άμα όντως παίζει κάτι πρέπει να το μάθω σύντομα σε ευχαριστώ πολύ όμως... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110655 από marbie97 στις 02 Οκτωβρίου 2012, 7:31πμ
![]() |
το ελπίζω..!!! :/ σε ευχαριστώ πολύ ..!! :P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |