Μήνυμα στις 5/10/2015 στις 18:55 @Θ. Κλημεντίνη
Αν και δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες, γιατί δεν την κόβω για τέτοια (αν και δεν αποκλείω τίποτα και για κανέναν με όσα έχω δει), δε θα βοηθούσε κι αυτό που είπε ο underme8, δηλαδή να της ζητήσω συμβουλές για μια άλλη κοπέλα; Το φτύσιμο πάντως γενικά πιάνει είτε σε άντρες είτε σε γυναίκες, φάνηκε κιόλας κι εδώ. Υ/Γ: Τον άλλον δεν πρόκειται να τον ψήσει αυτή, πάντα περιμένει από το αγόρι για τη μεγάλη κίνηση (μου το 'χει πει), κι αυτός δε νομίζω να ενδιαφέρεται και πολύ. Επιπλέον δεν έχει κάνει ούτε μία σχέση στην ουσία η συγκεκριμένη -αν παίζει κάποιον ρόλο αυτό-. Πήγαινε στο θέμα: Συμπεριφορά κοπέλας (φίλης;)
Μήνυμα στις 4/10/2015 στις 14:59 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντησή σου. Το ότι θέλει να μιλάμε το έχω καταλάβει, νομίζω είναι αρκετά προφανές. Το θέμα είναι πως πιάνω τον εαυτό μου να αναρωτιέται "θέλει να μιλάμε γιατί της αρέσει η παρέα μου, ή γιατί σκέφτεται "αν κόψω επαφές θα πληγωθεί και δε θέλω";", ακριβώς επειδή πιθανόν να νομίζει ότι μου αρέσει ακόμα, ή για κάποιον άλλον λόγο. Ίσως ακούγεται χαζό και λάθος, αλλά μου περνάει αμυδρά από το μυαλό, κι ας ξέρω καταβάθος πως δεν είναι άτομο που θα μιλάει τόσο πολύ σε κάποιον αν δεν τον συμπαθεί πραγματικά. Τώρα για το ερωτικό που πήγε να παίξει μεταξύ μας έχουμε να μιλήσουμε από μία εβδομάδα μετά την μέρα που της εξέφρασα τα συναισθήματά μου (αυτό σε απλά ελληνικά μεταφράζεται ως περίπου 6 μήνες). Η αλήθεια είναι πως δεν της έχω πει ξεκάθαρα "δεν είμαι πλέον ερωτευμένος μαζί σου" ποτέ. Όμως με τη συμπεριφορά μου δε δείχνω κάτι τέτοιο, απλά της συμπεριφέρομαι όπως συμπεριφέρομαι σε όλα τα άτομα που εκτιμώ. Αντίθετα τον καιρό που ήμουν ερωτευμένος, πετούσα και καμιά μπηχτή-κοπλιμέντο. Φοβάμαι μήπως την φέρω σε δύσκολη θέση πιάνοντας συζήτηση για κάτι που ήδη την είχε κάνει να αισθανθεί άβολα για λίγο καιρό τότε. Αλλά αν μπορούσα να της το ξεκαθαρίσω -αν δεν το έχει καταλάβει ήδη- θα το ήθελα, καθώς δε θέλω λάθος εντυπώσεις να μπαίνουν εμπόδιο στις σχέσεις μας. Πήγαινε στο θέμα: Συμπεριφορά κοπέλας (φίλης;)
Μήνυμα στις 3/10/2015 στις 23:45 @Θ. Κλημεντίνη
Προσοχή-ακολουθεί μακροσκελές κείμενο. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum. Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα, παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή. Πέρυσι τέτοιον καιρό ήρθε στο φροντιστήριο που πηγαίνω μια κοπέλα από το σχολείο μου, στο τμήμα που ήμουν κι εγώ. Μέχρι τότε απλά ήξερα ότι υπήρχε στο σχολείο. Στην πορεία όμως μέσα από την συνύπαρξη στο φροντιστήριο γνωριστήκαμε καλύτερα, κολλήσαμε κατευθείαν, φτάσαμε από κάποια στιγμή κι έπειτα να καθόμαστε και μαζί στο θρανίο, ενώ μιλούσαμε και στο facebook και στο σχολείο αρκετά συχνά. Όσο περνούσε ο καιρός όμως, η συμπάθειά μου προς εκείνη έγινε έρωτας. Αλλά οι λάθος χειρισμοί της κατάστασης από πλευράς μου (μπήκα στο λεγόμενο friendzone) οδήγησαν στην χυλόπιτα, όταν αποφάσισα να της εκφράσω τα συναισθήματά μου -μου είπε ότι δε μπορεί να με δει έτσι και ότι της αρέσει άλλος-. Μια χυλόπιτα που όμως την περίμενα (λόγω των λάθος χειρισμών που προανέφερα), γι' αυτό και δε με πείραξε τόσο όσο περίμενα. Όταν μου έριξε το "χ" μου ζήτησε να μην αλλάξει κάτι στις μεταξύ μας σχέσεις, κι εγώ χάρηκα πολύ, καθώς τη συγκεκριμένη την εκτιμώ πολύ κι ως χαρακτήρα κι ως προσωπικότητα. Μέχρι να τελειώσει η σχολική χρονιά ήμασταν λοιπόν μια χαρά, απλά την όποια συζήτηση την ξεκινούσα εγώ συνήθως. Στις καλοκαιρινές διακοπές δε μιλήσαμε και πάρα πολύ, μόνο μια φορά όταν της ευχήθηκα για την γιορτή της, είπαμε βέβαια αρκετά πράγματα. Τώρα που άρχισαν ξανά τα σχολεία, την έβλεπα και στο σχολείο και στο φροντιστήριο, αλλά δε μου μιλούσε -ούτε εγώ όμως-. Έτσι εγώ νευρίασα, θεώρησα ότι απλά δε με χρειαζόταν, καθώς πλέον είχε πάρει όση επιβεβαίωση ήθελε για τον εαυτό της, και άρχισα να την αγνοώ παντελώς, σε σημείο όταν περνούσε από δίπλα μου είτε στον δρόμο, είτε στο σχολείο, είτε στο φροντιστήριο, να γυρίζω το κεφάλι μου αλλού. Αυτό γινόταν για περίπου μια εβδομάδα, όταν ξαφνικά, γύρισα σπίτι και είδα στο facebook μήνυμα από αυτή, που με ρωτούσε γιατί δε τη χαιρετάω. Εγώ της αντέστρεψα το ερώτημα και απάντησε πως αυτή πήγαινε να με χαιρετήσει αλλά έβλεπε ότι την αγνοούσα και έφευγε. Ύστερα της είπα αυτά που πίστευα, δηλαδή πως δεν της χρησίμευα άλλο κλπ, κι αυτή μου ζήτησε συγγνώμη που μου έδωσε τέτοια εντύπωση. Εγώ τη δέχτηκα και της είπα ότι δε φταίει εκείνη και πως οι ανασφάλειές μου τα προκαλούν όλα (πάντα κάνω δεύτερες σκέψεις για όλους τους γύρω μου, επειδή στο παρελθόν την έχω πάθει από πολλούς). Από τότε μιλάμε κανονικά και όταν βλεπόμαστε και μέσω ίντερνετ, και πλέον αυτή ξεκινάει τις συζητήσεις συνήθως.Τα ερωτήματά μου τώρα είναι δύο: α) Σίγουρα όλα αυτά τα κάνει επειδή θέλει να είμαστε φίλοι, ή επειδή με λυπάται; Όλοι οι φίλοι μου λένε πως αν τα έκανε με το ζόρι, δε θα μου ζητούσε τον λόγο που δε τη χαιρετάω. Όμως οι ανασφάλειές που έχω δε με αφήνουν ήσυχο, και φοβάμαι μη μου στοιχίσει αυτό στο τέλος. β) Πώς θα κάνω τη φιλία μας αυτή να περάσει στο επόμενο στάδιο; Δηλαδή από κει που συζητάμε για την καθημερινότητα, πειραζόμαστε κλπ, να κάνουμε και πιο προσωπικές συζητήσεις; Τέλος να ξεκαθαρίσω πως είμαι 100% σίγουρος ότι πλέον η κοπέλα δε με ελκύει ερωτικά. Αυτά, συγγνώμη αν κούρασα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο που θα αφιερώσετε για να μου απαντήσετε! Πήγαινε στο θέμα: Συμπεριφορά κοπέλας (φίλης;)
Μήνυμα στις 9/5/2014 στις 23:06 @Θ. Κλημεντίνη
Άσχετε σε ευχαριστώ πολύ! Με βοήθησες αρκετά μπορώ να πω Αν θέλει κάποιος να προσθέσει κάτι ελεύθερα Πήγαινε στο θέμα: Πώς να καταλάβω τα αισθήματά της;
Μήνυμα στις 9/5/2014 στις 21:35 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχάς φίλε άσχετε να σε ευχαριστήσω για την άμεση απάντησή σου! Αυτό με τις φίλες της θα ήταν μια καλή ιδέα, αν ήξερα τις παρέες της :p βλέπεις την πλησιάζω συνήθως όταν είναι μόνη της έτσι ώστε να τα λέμε πιο ελεύθερα, γιατί όταν είναι μπροστά και άλλα άτομα έχω παρατηρήσει ότι συμπεριφέρεται κάπως αμήχανα. Οι δικοί μου κολλητοί δεν έχουν παρτίδες μαζί της και πιστεύω θα καρφωθώ εάν πάνε και την πλησιάσουν έτσι στο άκυρο. Γενικά δεν υπάρχουν κάποια στάνταρ σημάδια όπως π.χ. κάποια στοιχεία της γλώσσας του σώματος ή του τρόπου ομιλίας που να προδίδουν τα συναισθήματα ενός ατόμου; Δεκτές όλες οι γνώμες! Πήγαινε στο θέμα: Πώς να καταλάβω τα αισθήματά της;
Μήνυμα στις 9/5/2014 στις 20:11 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα σας αγαπητά μέλη του ftou. Εδώ και καιρό (περίπου 7-8 μήνες) είμαι πολύ ερωτευμένος με μία κοπέλα. Ήδη έχω κάνει κάποια βήματα, δηλαδή μιλάμε σε καθημερινή βάση (έστω και ένα "γεια" θα το πούμε) και προσπαθώ με τη γλώσσα του σώματος περισσότερο, αλλά και λίγο με τις πράξεις μου, να της δείξω τι νιώθω. Δε της το λέω στα ίσια γιατί από τις πληροφορίες που έχω έχει σχέση και σοβαρή μάλιστα, και δε θέλω να χαλάσω αυτό που ήδη έχουμε. Από τις αντιδράσεις της φαίνεται ότι κάτι νιώθει για μένα (μου μιλάει πολλές φορές πρώτη, όταν με βλέπει "στα κάτω μου" με ρωτάει τι έχω και με έχει βοηθήσει πάμπολλες φορές στα προβλήματά μου, μού λέει ότι δεν είναι καλά όταν στους άλλους προσποιείται ότι δε τρέχει τίποτα, όταν με κοιτάει χαμογελάει αλλά κυρίως το βλέμμα της πιστεύω κάτι δείχνει). Είμαι 101% σίγουρος ότι δε με βλέπει σαν φίλο. Το θέμα είναι πώς μπορώ εγώ να "ψαρέψω" τα δικά της συναισθήματα και να καταλάβω τι νιώθει για εμένα; Ποιες αντιδράσεις της πρέπει να προσέξω και γενικώς τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια, και συγγνώμη αν κούρασα με το μεγάλο μου κείμενο. Πήγαινε στο θέμα: Πώς να καταλάβω τα αισθήματά της;
Μήνυμα στις 6/1/2014 στις 17:37 @Μηχανήματα
Καλησπέρα σας. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Εγκαθιστώ στο PC μου το FM 14 (ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ), όλα καλά και ωραία. Πάω να το ανοίξω και μου βγάζει κάποια XML errors (τα οποία όμως δεν κλείνουν το παιχνίδι) και μετά από 1 λεπτό μου εμφανίζει μια μπλε οθόνη, και πριν προλάβω να διαβάσω τι γράφει, γίνεται επανεκίνηση στο PC μου! Το κάνω απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και τίποτα! Έχω και το FM 13 και ποτέ δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα! Παρακάτω σας παραθέτω τα minimum requirements του παιχνιδιού και τα χαρακτηριστικά του Η/Υ μου: Minimum System Requirements παιχνιδιού: OS: Windows XP, Vista, 7, 8 Processor: Intel Pentium 4 Intel Core AMD Athlon XP: 1.6GHz+ V/7/8: 2.2GHz+ Memory: 1 GB RAM Graphics: NVidia GeForce FX 5900 Ultra ATI Radeon 9800 Intel GMA X3100 128MB VRAM DirectX: Version 9.0c Network: Broadband Internet connection Hard Drive: 3 GB available space Δικά μου χαρακτηριστικά: OS: Windows 7 Processor: Intel Core Duo (2) @2.66 GHz 2.40 GHz Memory: 2 GB RAM Graphics: Ιntel G33/G31 Express Chipset Family DirectX: Version 9.0 Internet εννοείται πως έχω Hard Drive: 411 GB available space Μόνο για την κάρτα γραφικών έχω αμφιβολίες! Μπορείτε να με βοηθήσετε; Τα κλαίω τα λεφτά μου ή όχι; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Πήγαινε στο θέμα: Μου κρασάρει το FM 2014!
Μήνυμα στις 6/12/2013 στις 21:26 @Μηχανήματα
Αυτό είναι! 1000 ευχαριστώ! Εξ όψεως νόμιζα ότι ήταν πρόγραμμα όχι site στο internet!
Πήγαινε στο θέμα: ΕΠΕΙΓΟΝ - Ποιο είναι το πρόγραμμα;
Μήνυμα στις 6/12/2013 στις 16:39 @Μηχανήματα
Μπορείτε να μου βρείτε το πρόγραμμα με το οποίο έγινε η κλήρωση στην παρακάτω εικόνα; Όποιος το βρει τον κερνάω αποδεκτή! Ευχαριστώ! ΕΙΚΟΝΑ Πήγαινε στο θέμα: ΕΠΕΙΓΟΝ - Ποιο είναι το πρόγραμμα;
Μήνυμα στις 10/3/2013 στις 15:30 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Απενεργοποίηση λογαριασμούΔιαγραφή λογαριασμού Στο πρώτο μπορείς να το ανακτήσεις όποτε θες, απλά μπαίνοντας κανονικά με το e-mail και τον κωδικό, χωρίς να έχεις χάσει φίλους κλπ, ενώ στο δεύτερο το διαγράφεις τελείως... Πήγαινε στο θέμα: facebook |