Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Είτε παίδες Ελλήνων είτε παίδες Βαρβάρων. Ένα από τα δύο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

βοηθεια!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #108661 από mikrostrelos στις 02 Σεπτεμβρίου 2012, 7:28μμ

mikrostrelos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/9/2012
γεια σας παιδια! λοιπον τα εχω με μια κοπελα μισο χρονο και κατι.. και τωρα αυτη θα γινει φοιτητρια και θα εχει σπιτι δικο της στην πολη μου. περναμε αρκετα καλα μαζι,αγαπιομαστε και θα ηθελα να την κανω να προχωρησουμε στο τελευταιο σταδιο της σχεσης. αυτη ειναι ντροπαλη και απονηρευτη. πειτε μου λοιπον καποια πραγματα για να την πεισω να προχωρησουμε.. ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Υ.Γ.ειμαι 16
προφίλάλλα...
Μήνυμα #108662 από Geiaaaa στις 02 Σεπτεμβρίου 2012, 8:15μμ

Geiaaaa

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/7/2012
Πες της πως εσυ εισαι ετοιμος να προχωρησετε ....και ρωτα αν θελει και αυτη
προφίλάλλα...
6
Μήνυμα #108663 από aswtos στις 02 Σεπτεμβρίου 2012, 8:17μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011

Αποδεκτή απάντηση

οσο ντροπαλη και απονηρευτη και να ειναι η κοπελα σου δεν παυει να ειναι ανθρωπος επομενως εχει και αυτη αναγκες και σιγουρα μια απο αυτες ειναι και για σεξουαλικη ικανοποιηση. πλεον ειναι 18 χρονων, οχι κανενα πιτσιρικι. μπορω να σου πω μαλιστα πως σε αρκετες περιπτωσεις κοπελες που συνεχιζουν να ειναι παρθενες σε ηλικιες μεγαλυτερες των 18 αρχιζουν να το αντιμετωπιζουν αυτο ως προβλημα και αρχιζει να τις προβληματιζει. πιστευω πως και η ιδια πλεον θα θελει να προχωρησετε αν σε ολα τα υπολοιπα η σχεση σας προχωραει καλα. δεν νομιζω πως χρειαζεται να τις πεις κατι για να την πεισεις να προχωρησετε ειδικα απο τη στιγμη που πλεον θα εχετε και το χωρο σας. απλα οταν θα εισαστε σε προσωπικες στιγμες πηγαινε σιγα σιγα ενα βημα παρακατω και σταματα μονο αν σε διακοψεο εκεινη. φροντισε να εχεις μαζι σου προφυλαξεις για καθε ενδεχομενο και ασε τα πραγματα να προχωρησουν μονα τους οθουμενα απο το παθος της στιγμης. καλη σου επιτυχια!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #108664 από stef98 στις 02 Σεπτεμβρίου 2012, 8:17μμ

stef98

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/6/2012
Δεν χρειαζεται απαραιτητα να της το πεις. Χανεται η μαγεια αν κανονισετε το ποτε θα το κανετε. Εγω λεω να μην πεις τιποτα (ισως κανενα υπονοουμενο) και αστο να ερθει μονο του.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #108666 από Geiaaaa στις 02 Σεπτεμβρίου 2012, 8:23μμ

Geiaaaa

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/7/2012
δικο εχει ο stef ...και εγω δεν μπορω να το πω στην κοπελα μ :S ....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #108667 από mikrostrelos στις 02 Σεπτεμβρίου 2012, 8:29μμ

mikrostrelos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/9/2012
ωραια παιδια σας ευχαρστω πολυ!! μου εφυγε και το αγχος που ειχα!!
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login