Μήνυμα στις 2/2/2013 στις 14:57 @Sex
κοιτα εγω πανω απο ολα κοιταω το στηθος! αν εχει ενα ωραιο δεν με ενδιαφερει πολυ ο κωλος της! βεβαια αν εχει, ειναι ενα μεγαλο συν!! αυτη ειναι η γνωμη μου!
Πήγαινε στο θέμα: κωλος
Μήνυμα στις 2/2/2013 στις 14:26 @Sex
επισης το πεος μου ειναι 13-14 ποντοι.. θα ευχαριστηθει με το μεγεθος?
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση sos!!
Μήνυμα στις 2/2/2013 στις 13:33 @Sex
καλησπερα παιδια! σημερα θελω να θεσω μια ερωτηση που με απασχολει και ελπιζω να με βοηθησετε! σε λιγο καιρο θα το κανω με την κοπελα μου (πρωτη φορα και οι 2) και οταν θα γινει η πραξη και σπασει ο υμενας,θα βγει αιμα εστω και λιγο... εγω τοτε τι κανω???σταματαω??συνεχιζω? καθαριζω τα αιματα???? εδω ειναι η απορεια μου! απαντηστε παρακαλω!!! Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση sos!!
Μήνυμα στις 19/11/2012 στις 19:28 @Sex
καλησπερα! θελω να κανω μια απλη ερωτηση! τα κοριτσια οταν μπαινουν στην εφηβεια αβνανιζονται σε επιπεδο οσο και τα αγορια??? ειναι κουφη ερωτηση αλλα εχω απορια!! :P ευχαριστω προκαταβολικα Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για τα κοριτσια
Μήνυμα στις 2/9/2012 στις 20:29 @Sex
ωραια παιδια σας ευχαρστω πολυ!! μου εφυγε και το αγχος που ειχα!!
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια!
Μήνυμα στις 2/9/2012 στις 19:28 @Sex
γεια σας παιδια! λοιπον τα εχω με μια κοπελα μισο χρονο και κατι.. και τωρα αυτη θα γινει φοιτητρια και θα εχει σπιτι δικο της στην πολη μου. περναμε αρκετα καλα μαζι,αγαπιομαστε και θα ηθελα να την κανω να προχωρησουμε στο τελευταιο σταδιο της σχεσης. αυτη ειναι ντροπαλη και απονηρευτη. πειτε μου λοιπον καποια πραγματα για να την πεισω να προχωρησουμε.. ευχαριστω προκαταβολικα!!! Υ.Γ.ειμαι 16 Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια! |