Μήνυμα στις 6/9/2012 στις 04:39 @Sex
''Και με τις δυο'' θα σου πω τι κάνεις.Ψήσε τες για τρίο. Ή θα το κάνετε και θα περάσεις γαμάτα η θα φας χαστούκι και από τις δυο. Πήγαινε στο θέμα: μας ειδε φιλη
Μήνυμα στις 6/9/2012 στις 01:14 @Sex
Αν σε ενοχλεί πήγαινε πες της να το σταματήσει, με σοβαρό ύφος όχι χαχανητά (μόνο έτσι καταλαβαίνουν).
Πήγαινε στο θέμα: μας ειδε φιλη
Μήνυμα στις 6/9/2012 στις 00:19 @Sex
Και τι σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι; Πήγαινε στο θέμα: πολλες αποριες
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 22:11 @Sex
Αν έχεις περιτομή όμως τρίβεται το κεφαλάκι με το μποξεράκι και το παντελόνι με αποτέλεσμα να χάνεις την αίσθηση. Κάποιον λόγο είχε ο ''θεός'' (ας τον πω έτσι και ας μην πιστεύω) που μας έδωσε ο,τι μας έδωσε. Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι Πρόβλημα
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 21:46 @Διάφορα
Άντε μόκο, δειλό κορίτσι. Πήγαινε στο θέμα: γνώμες για κορίτσια καπνιστές
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 19:57 @Sex
Χμμμ.. Όντως δίκιο έχεις, δεν είχα φίμωση ποτέ οπότε δεν ήξερα :P το αν έχεις φίμωση Δημήτρη το ξέρεις εσύ. Νομίζω ότι αφού αποκαλύπτετε το κεφάλι έστω και λίγο δεν πιστεύω πως είναι. Για δεύτερη γνώμη ρώτα και έναν ουρολόγο (πρέπει να δει το πλι σου αλλά δεν ειναι κατι να ντρέπεσαι). Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι Πρόβλημα
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 19:40 @Flame
Μην ξεράσω.. Πήγαινε στο θέμα: η μόρα?
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 19:38 @Sex
Σου είπα 'θεραπεύεται' η με περιτομή η αν το κατεβάσεις μόνος σου το πετσάκι.
Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι Πρόβλημα
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 19:24 @Sex
Από τα λεγόμενα σου μου φαίνεται πως ναι έχεις (ψάξε και στον γούγλη για φότος από φίμωση να δεις αν μοιάζουν με το δικό σου). Άλλα δοκίμασε να το κατεβάσεις μόνος σου και μην τρέξεις κατευθείαν στην εύκολη λύση της περιτομής (είναι ακριβό και λάθος κατά την γνώμη μου).
Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι Πρόβλημα
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 19:14 @Sex
Εγώ σου λέω να αρχίζεις κάθε μέρα να βαράς μαλακία με τον 'κανονικό' τρόπο ώστε να κατεβαίνει όλο και περισσότερο το πετσάκι, και όταν κάνεις μπάνιο κατέβαζε το επίσης και όταν κατεβαίνει από μονό του και δεν έχεις πρόβλημα κανε τον δικό σου τρόπο. Έκτος αν έχεις φίμωση και είναι πολύ δύσκολο να κατεβεί τελείως το πετσάκι οπότε εδώ η μόνη λύση είναι περιτομή, δεν πονάει γιατί γίνεται με νάρκωση και διαρκεί 10-15 λεπτά.
Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι Πρόβλημα |