βοηθεια
Σελ. 1
Μήνυμα #101964 από Vasilis13 στις 31 Μαΐου 2012, 6:18μμ
μέλος από: 31/5/2012 μηνύματα: 305 0 |
Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ, αρχικα να πω οτι εχω φιμωση και το εχω αποδεκτει εδω και 3 χρονια(ειμαι 16).Δεν νιωθω ανετα να το συζητησω με τους γονεις μου και ενω ειμαι σεξουαλικα ενεργος δεν με ενοχλει καθολου...θα ηθελα να κανω περιτομη για να γινω και εγω "φυσιολογικος" αλλα θα ηθελα καποιος απο εδω που εχει κανει να μου πει αν ποναει,ποση ωρα κραταει η εγχειρηση κλπ... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101972 από aswtos στις 31 Μαΐου 2012, 9:37μμ
μέλος από: 2/9/2011 μηνύματα: 428 0 |
μην φοβασαι να κανεις περιτομη και να το αναφερεις στους δικους σου. οσο νωριτερα γινει τοσο καλυτερα και για σενα. η επεμβαση ειναι απλη. γινεται με τοπικη αναισθησια και δεν νιωθεις τπτ. σιγουρα δεν ειναι η πιο ευχαριστη εμπειρια να ασχολειται καποιος πανω απο το πεος σου με ενα νυστερι αλλα δεν ειναι και επώδυνη επεμβαση. διαρκεια κανενα μισαωρο. για καποιο διαστημα μετα θα πρεπει να εισαι λιγο προσεκτικος μεχρι να απορροφηθουν θα ραμματα και ισως νιωθεις λιγο αβολα γιατι η βαλανος σου θα ειναι ακαλυπτη και υπερβολικα ευαισθητη. τα ραμματα θα υποχωρησουν σε 2 βδομαδες περιπου και μετα θα εισαι εντελως καλα. απλα εννοειται πως σε αυτο το διαστημα σεξ δεν μπορεις να κανεις. πρεπει πρωτα να θρεψει το δερμα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #102014 από Vasilis13 στις 01 Ιουνίου 2012, 11:04πμ
ευχαριστω για την βοηθεια...!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #102037 από frvr στις 01 Ιουνίου 2012, 3:26μμ
μέλος από: 18/5/2012 μηνύματα: 13 0 |
και γω 16 ειμαι και εκανα πριν 1 μηνα... η εγχειριση ποναει πολυ λιγο...4 ωρες εμεινα συνολικα εγω(κ η αναρρωση μαζι) απο 7 εως 11 η εγχειριση ενα μισαωρακι ηταν. η τελευταια 1 ωρα ηταν τα λογιστικα κ κατι τετοια..εγω βολτες στο νοσοκομειο εκανα :P την 1η μερα εισαι οκ απο θεμα πονου,δεν ποναει παρα πολυ. Εγω οταν μου καυλωνοταν στην μεση του πουθενα δεν μπορουσα να περπατησω.σταματαγα καθομουν λιγο σκυφτος,επεφτε και προχωρουσα :P τα πρωτα 3-4 βραδυα ομως απο τις βραδυνες καυλες ειναι λιγο δυσκολα...τις πρωτες 2 μερες κοιμηθηκα συνολικα 5 ωρες απο τις 48...το μεσημερι κοιμομουν μια χαρα ομως...παρασκευη την εκανα σαββατο βγηκα κανονικα εξω. στις 15 μερες ειχαν φυγει 2-3 ραμματα στις 18 ολα.(κ ειχα αρχισει να ανησυχω). Οταν περπατουσα με ενοχλουσε λιγο την 1η βδομαδα.Τον κρατουσα απο τους ορχεις για να νε πανω και φορουσα 2 βρακια. Μετα απο 5 μερες και για καμια βδομαδα αρχισα τα αλατονερα για να ψηθει η βαλανος.Τωρα ειμαι οκ! Οσο για αιματωματα μου ματωσε λιγο την 3η μερα και πιο λιγο την 4η.Μετα καθολου Αν σε καλυψα αποδεκτη :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #102070 από Vasilis13 στις 01 Ιουνίου 2012, 7:01μμ
αμαν...αφου δεν με ενοχλει δεν νομιζω οτι χρειαζεται να κανω εγχειρηση...με τρομαξες λιγο νομιζα ειναι πολυ πιο απλα τα πραγματα :S |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #102089 από VictorSpatoulas στις 01 Ιουνίου 2012, 10:56μμ
μέλος από: 5/5/2012 μηνύματα: 12 0 |
εγω λεω να το συζητησεις με τους γονεις σου και να κανεις περιτομη! επειδη σε εναν συνεβει αυτο δεν σημενει πως και σε εσενα θα γινει! και οκ τωρα δεν σε ενοχλει! μετα ομως??? αμα σε ενοχλησει ??? τοτε σιγουρα θα ειναι πιο δυσκολα.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #102113 από frvr στις 02 Ιουνίου 2012, 1:06πμ
μέλος από: 18/5/2012 μηνύματα: 13 0 |
πιο σε τρομαξε; ολη την διαδικασια στην πλακα την πηρα..και στην εγχειριση γελουσα (ΟΧΙ δεν ειμαι χαζοχαρουμενο :P..και οχι ολη την ωρα..ανα διαστηματα) ..ηταν μικρος ο πονος ειχα ξανακανει χειρουργιο (για το χερι...σπασιμο στο σπασμενο :P) και ειχα ιδεα απο χειρουργεια...στο 1ο ηταν ολικη και μεχρι να κοιμηθω ειχε κ μουσικουλα..στο 2ο τιποτα..σα δε ντρεπονται... αλλα αμα δεν υπηρχαν τα βραδια μονο σα να μην το καταλαβαινες |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #102138 από Vasilis13 στις 02 Ιουνίου 2012, 11:25πμ
οκ ευχαριστω θα το δω με αλλο ματι :D |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #106048 από marakimario στις 26 Ιουλίου 2012, 6:05μμ
μέλος από: 26/7/2012 μηνύματα: 7 0 |
σε αυτα τα θεματα δεν χωρον ντροπες ηδη πριν τρια χρονια οταν το καταλαβες επρεπε να τους το πεις.παντως πριν προχωρησεις σε κατι τετοιο θα σου ελεγα να πλενει καλα το πεος σου και να ανεβοκατεβαζεις το πετσακι.ετσι μετα απο καποιο διαστημα θα ανοιγει ευκολα και δεν θα εχεις προβλημα.το κεφαλαλκι ισως ναμην ανοιγει λογω βρωμιας.πλενετο πολυ καλα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #106057 από Scandal στις 26 Ιουλίου 2012, 7:38μμ
μέλος από: 12/7/2012 μηνύματα: 146 0 |
Ξερω πως ειναι δυσκολο να το συζητησεις αλλα μπορεις να τους το πεις εμμεσα....πες στον πατερα σ πως διαβασες στο ιντερνετ πως εχεις ενα προβλημα στο πεος σ και πως θεσ να πας σε ενα γιατρο....ε ο γιατρος θα πει πως θεσ εγχειρηση....η περιτομη θα σε βοηθησει πολυ....θα σε απαλαξει αποτο προβλημα αλλα και θα σ κανει πιο ομορφο το πεοσ:P θα ειναι πολυ πιο καθαρο.....και θα κρατας πιο πολυ στο σεξ .....πιστευω πως πρεπει να την κανεις.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |