Μήνυμα στις 15/6/2012 στις 02:33 @Θ. Κλημεντίνη
κιτσοοο...you are a sex machine Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαιρινό καμάκι
Μήνυμα στις 2/6/2012 στις 01:06 @Sex
πιο σε τρομαξε; ολη την διαδικασια στην πλακα την πηρα..και στην εγχειριση γελουσα (ΟΧΙ δεν ειμαι χαζοχαρουμενο :P..και οχι ολη την ωρα..ανα διαστηματα) ..ηταν μικρος ο πονος ειχα ξανακανει χειρουργιο (για το χερι...σπασιμο στο σπασμενο :P) και ειχα ιδεα απο χειρουργεια...στο 1ο ηταν ολικη και μεχρι να κοιμηθω ειχε κ μουσικουλα..στο 2ο τιποτα..σα δε ντρεπονται... αλλα αμα δεν υπηρχαν τα βραδια μονο σα να μην το καταλαβαινες Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια
Μήνυμα στις 1/6/2012 στις 15:26 @Sex
και γω 16 ειμαι και εκανα πριν 1 μηνα... η εγχειριση ποναει πολυ λιγο...4 ωρες εμεινα συνολικα εγω(κ η αναρρωση μαζι) απο 7 εως 11 η εγχειριση ενα μισαωρακι ηταν. η τελευταια 1 ωρα ηταν τα λογιστικα κ κατι τετοια..εγω βολτες στο νοσοκομειο εκανα :P την 1η μερα εισαι οκ απο θεμα πονου,δεν ποναει παρα πολυ. Εγω οταν μου καυλωνοταν στην μεση του πουθενα δεν μπορουσα να περπατησω.σταματαγα καθομουν λιγο σκυφτος,επεφτε και προχωρουσα :P τα πρωτα 3-4 βραδυα ομως απο τις βραδυνες καυλες ειναι λιγο δυσκολα...τις πρωτες 2 μερες κοιμηθηκα συνολικα 5 ωρες απο τις 48...το μεσημερι κοιμομουν μια χαρα ομως...παρασκευη την εκανα σαββατο βγηκα κανονικα εξω. στις 15 μερες ειχαν φυγει 2-3 ραμματα στις 18 ολα.(κ ειχα αρχισει να ανησυχω). Οταν περπατουσα με ενοχλουσε λιγο την 1η βδομαδα.Τον κρατουσα απο τους ορχεις για να νε πανω και φορουσα 2 βρακια. Μετα απο 5 μερες και για καμια βδομαδα αρχισα τα αλατονερα για να ψηθει η βαλανος.Τωρα ειμαι οκ! Οσο για αιματωματα μου ματωσε λιγο την 3η μερα και πιο λιγο την 4η.Μετα καθολου Αν σε καλυψα αποδεκτη :) Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια
Μήνυμα στις 26/5/2012 στις 01:16 @Sex
απο που θες...για αρχη μεση κ πανω κ την φιλας...
Πήγαινε στο θέμα: κολπακια για φαση
Μήνυμα στις 25/5/2012 στις 14:39 @Διασκέδαση
ποσους ποντους λετε να παρει ο/η/οι 1ος/η/οι; μεχρι 200? η πιο πανω? μεχρι 230? παραπανω ? Πήγαινε στο θέμα: Eurovision 2012
Μήνυμα στις 24/5/2012 στις 20:23 @Sex
ασε που το σπερμα εχει και βιταμινες :P
Πήγαινε στο θέμα: χυσια
Μήνυμα στις 24/5/2012 στις 20:19 @Sex
@Niksas αυτο συναιβαινε και μενα και πριν 20 μερες εκανα την εγχειρηση...αμα προσπαθησεις να το τραβηξεις μεχρι κατω μετα μπορει να μην πηγαινει στην θεση του και να δημιουργηθει παραφιμωση...ακομα χειροτερα δηλαδη... καλυτερα πηγαινε να στο κοιταξει ενας ειδικος Πήγαινε στο θέμα: Φυμωση
Μήνυμα στις 24/5/2012 στις 16:23 @Sex
κοιτα με προφυλακτικο αν θες να δεις αν μπαινει κανονικα αν εχεις φιμωση απο οτι νομιζω δεν θα μπαινει διοτι οταν μπαινεις μεσα αυτο τραβιεται πισω (οπου κ να μπεις ;)) Πήγαινε στο θέμα: Φυμωση
Μήνυμα στις 23/5/2012 στις 23:40 @Sex
Ασε που αν προσπαθησεις να το κατεβασεις μπορει να παει σε παραφιμωση... οποτε αν εχεις αμφιβολιες πηγαινε σε εναν ουρολογο(ανδρολογο). Πήγαινε στο θέμα: Φυμωση
Μήνυμα στις 23/5/2012 στις 01:40 @Sex
οχι τιποτα απολυτως..κ την 2η μερα (μετα την περιτομη) που ακουμπουσα την βαλανο με το χερι δεν πονουσε... και τωρα αρχισα κανονικα γυμναστηριο καμμια ενοχληση Πήγαινε στο θέμα: περιτομη-ραμματα |