Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δύο πράγματα δεν πρέπει να πιστεύεις ποτέ: το πάντοτε των ερωτευμένων και το ποτέ των μεθυσμένων.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Θεμα ολοκλήρωσης

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #100576 από Giwgarasss στις 15 Μαΐου 2012, 12:08πμ

Giwgarasss

Εικονίδιο
μέλος από: 14/5/2012
Θα μπω κατευθείαν στο θέμα,είμαι 17 χρονών το ίδιο και η κοπέλα μου.Πριν μια εβδομάδα ολοκληρώσαμε σεξουαλικά και το περιστατικό επαναλήφθηκε και χτες.Το πρόβλημα που έχω να παρουσιάσω επειδή το χω ψάξει για πολλούς δε θεωρείται πρόβλημα,σε μένα όμως έχει ένα κάποιο αντίκτυπο.Στο θέμα μας τώρα,την πρώτη φορά η όλη πράξη διήρκησε γύρω στη μιάμιση ώρα συνεχόμενου σεξ,και ενώ καταλάβαινα ότι η κοπέλα μου το απολάμβανε και ήρθε και σε οργασμό,εγώ δεν ήμουν καν κοντά στο να τελειώσω.Λόγω χρόνου στο τέλος σταματήσαμε.Τη δεύτερη φορά το σκηνικό επαναλήφθηκε μόνο που αυτή τη φορά κράτησε 3 ώρες και ενώ εξουθενώθηκα πάλι δεν τέλειωσα.Η κοπέλα μου δεν δείχνει να ενοχλείται,αντιθέτως της αρέσει στην ιδέα κρίνοντας και από περιστατικά που βιώνουν κάποιες φίλες τις που παραπανιούνται στα αγόρια τους για πρόωρη εκσπερμάτωση.Όταν είμαι μόνος μου μπορώ κανονικά να τελειώσω και σε θεωρητικά λίγο χρόνο,μόνο πάνω στην όλη πράξη δεν μου ρχεται,τον λόγο δν τον καταλαβαίνω αλλά θεωρώ πως είναι κάτι ψυχολογικό.Δεν λέω ότι θέλω να τελειώνω στο δίλεπτο προς θεού!Απλά μετά από τόσην ώρα προσπάθεια είναι λίγο εώς πολύ ξενέρα να μην καταφέρνεις να φτάσεις σε οργασμό...Τι με συμβουλέυετε να κάνω λοιπόν ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100577 από Sapios στις 15 Μαΐου 2012, 12:38πμ

Sapios

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 3/4/2012
αυτο που προτεινω να κανεις, εκτος απ'το να δοκιμασεις εναν πιο γρηγορο κι εντονο ρυθμο, ειναι να σκεφτεσαι εκεινη την ωρα κατι που σε καβλωνει περισσοτερο. αν πχ πουμε οτι η κοπελα εχει μεγαλο στηθος, σκεψου το και αγγιξε της το. κι οτι αλλο πιο προστυχο κι απαγορευμενο μπορει να υπαρχει στο μυαλο σου. ισως βοηθηθεις ετσι να φτασεις στη κορυφωση. οπως ακριβως συμβαινει και με αυτους που πασχουν απο προωρη και οταν νιωθουν οτι πανε να τελειωσουν πρεπει να σκεφτονται κατι απωθητικο για να συγκρατηθουν, εσυ κανε το αντιθετο και σκεψου κατι ακομα πιο καβλωτικο να τελειωσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100617 από The_Boy 21 στις 15 Μαΐου 2012, 9:07μμ

The_Boy 21

Εικονίδιο
μέλος από: 15/5/2012
Αφου λες οτι μονος σου τελειωνεις κανονικα, οταν δν μπορεις αλλο και θες να τελειωσεις γιατι δεν βαζεις την κοπελα σου να σου τραβιξει μαλακια ωστε να τελειωσεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100765 από tsakantarhs στις 17 Μαΐου 2012, 3:22μμ

tsakantarhs

μέλος από: 17/5/2012
εγω θα ελεγα να επιμεινεις στα προκαταρτικα..αυτα συνηθως κανουν τη στυση πιο δυνατη και πολλες φορες και γρηγορη..αυτο που λενε οι προλαλησαντες ειναι πολυ σωστα ειναι ολα θεμα μυαλου και για να το καταφερεις αυτο χαλαρωσε και παιξε ερωτικα με τη κοπελα σου..βαλτης να σου κανει και κανενα στοματικο αμα γινεται..να εχεις ποικιλια αισθησεων..δες αμα εχει υγρα η κοπελα σου οταν το κανετε..καμια φορα η γυναικα αργει να κατεβασει τα υγρα της λογω αγχους λογω το οτιδιποτε κ αυτην την επηρεαζει τ μυαλο της μη νομιζεις..και αυτο προκαλει σε εμας μια διαφορετικη αισθηση μεσα στο κολπο της οχι τοσο καλη που να μας καθυστερει τον οργασμο,χρησιμοποιησε λοιπον λιπαντικα, ή πιο ευαισθητα προφυλακτικα πιο λεπτα δηλαδη για να εχεις οσο γινεται αμεση επαφη..υστερα απο ολα αυτα θα σου ελεγα να βεβαιωθεις οτι τη γουσταρεις πραγματικα αυτη τη κοπελα κ ν πραξεις αναλογως!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login