Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 23:45 @Sex
Προσωπικα για μενα μπορω να πω ενστικτωδως..σημερα για παραδειγμα που χαζευα τις γυναικαρες εδω σε μια πλατεια{ιταλια μενω} ερωτευτηκα 18φορες χαχαχαχαχα
Πήγαινε στο θέμα: Τι σας ερεθίζει στις γυναίκες;
Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 23:40 @Sex
οχι ΜΗ κανεις το τεστ απο τωρα..περιμενε να κλεισει ο υποτιθεμενος κυκλος γυρω στις 11-13 ιουνιου.Τωρα μπορει να το επηρεασεις το τεστ και να σου βγαλει οτι να ναι.Τα τεστ ανιχνευουν μεσα στα ουρα μια ορμονη{HCG} η οποια πιανει μεγιστες τιμες 2 βδομαδες υστερα απο τη συλληψη.Αυτη τη στιγμη βρισκεσαι στη 16η μερα και ειναι ΑΡΚΕΤΑ ΝΩΡΙΣ για να ανιχνευσει κατι!!! Οι γονιμες σου {θεωρητικα} ειναι η 28 Μαιου μεχρι 30Μαιου περιπου{αν εχεις σταθερο κυκλο των 28ημερων}..ΟΜΩΣ εμεις πρεπει να μετραμε τη δοιαρκεια ΖΩΗΣ των σπερματοζωαριων η οποια κυμαινεται απο 24 εως και 72 ωρες που στη προκειμενη περιπτωση σημαινει οτι στις γονιμες μερες σου ειναι πολυ πιθανον να ειναι ζωντανα και ενεργα καποια,εκει μπορουν να μας κανουν τη ΄΄ζημια΄΄. Το μονο που μπορεις να κανεις,προσωπικη μου αποψη, να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ να το σκεφτεσαι{ετσι κ αλλιως δε μπορεις να κανεις κατι τωρα,το χαπι επρεπε να το παρεις εντος 72ωρων απο τη πραξη}.Το ξερω ειναι δυσκολο αλλα πρεπει να το κανεις για να μην επηρεασεις τζαμπα το κυκλο απο το αγχος το οποιο επηρεαζει τις ορμονες σου.Μολις κλεισει ο υποτιθεμενος κυκλος σου και δεις οτι δεν σου ηρθε πανε παρε ενα τεστ και ακολουθησε τις οδηγιες χρησης ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ. Την επομενη φορα πιο προσεχτικα εννοειται και ευχομαι καλα και επιθυμητα αποτελεσματα!!! Πήγαινε στο θέμα: Υπαρχει περιπτωση για εγκυμοσυνη;
Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 17:23 @Κλάψιμο
βασικα πολυ ανωριμος θα ελεγα..τι νομιζες οτι ηταν ο στρατος, ΚΟΛΕΓΙΟ;καθε καρυδιας καρυδι εχει εκει μεσα και εσυ θα κανεις παρεα μονο με κανα 2-3 που θα ταιριαζεις.ολοι οι αλλοι τα τυπικα.μην σκιαζεσαι κατευθειαν με τη καθε μαλακια που θα σου κανουν ή θα λενε..μπες κ εσυ στο κλιμα λιγο.Ειναι 9 γαμημενοι μηνες που ολοι κανουμε.μη νομιζεις οτι ειδικες δυναμεις θα περαασεις καλυτερα..ισα ισα κει θα τραβιξεις περισσοτερο ΄΄καψονι΄΄ και με τη δικαιολογια οτι πρεπει να εισαι ψυχικα ισορροπημενος ο,τι και να σου κανουνε.Εχω λοιπον την εντυπωση πως δε βρηκες καποιο φιλαρακι εκει μεσα και αυτο θα πρεπει να ΣΕ προβληματιζει ως ενα βαθμο..μιλησες για στολες οπλα φουμο και νομιζες οτι θα βγεις απο εκει μεσα commando..ισορροπησε λιγο κ ελα στα λογικα σου θα ελεγα εγω..μου φαινεται ακομα δε καταλαβες που εισαι..και πιστεψε με εισαι σε ενα απο τα πιο χαβαλετζιδικα σωματα που εχει η ελλαδα..ολα τ υπολοιπα πολυ χειροτερα{για εσενα}.
Πήγαινε στο θέμα: Κλαψιμο στο Πολεμικο Ναυτικο Θελω βισμα!
Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 15:19 @Sex
θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον ΄΄φοβερος΄΄.. η επιστημονικη εξηγηση μπορει να σου δοθει με πολλους τροπους..οπως για παραδειγμα με τις φερορμονες που εκρινουν και οι ανδρες{ανδροστενες} και οι γυναικες{κοπουλινες} οι οποιες ειναι ελκυστικες για τα αντιθετα φυλα,ετσι εξηγηται για παραδειγμα ο τροπος που πλησιαζε ο πρωτογονος ανδρας τη γυναικα.Ηταν ενας τροπος της φυσης να τους φερει κοντα ,να τους δημιουργησει τις σεξουαλικες ορμες με συνεπεια την ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ.Ρωτησες τι σε αναβει σε μια κοπελα..μπορω να σου πω οτι σε αναβει και μονο που ειναι γυναικα..γιατι ειναι ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ απο τον ανδρα.Απο εκει και περα παιζει το γουστο{ολοι ειμαστε διαφορετικοι ως χαρακτηρες} και εκει, κανεις την επιλογη της γυναικας. Φαντασιωσεις υπηρχαν παντα απλως τωρα με τη τεχνολογια και την εμποροποιηση του ερωτα,οι φαντασιωσεις παιρνουν διαστασεις. Διαστασεις οι οποιες γινονται και απροβλεπτες.Εξαρτασαι αμεσα απο το οικογενιακο σου περιβαλλον ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ,δηλαδη με τί σεξουαλικες πληροφοριες βομβαρδιζεσαι συνεχεια αλλα και γονιδιακα για την επιλογη της σεξουαλικης σου ταυτοτητας. Πήγαινε στο θέμα: Τι σας ερεθίζει στις γυναίκες;
Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 14:44 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:φιλε μου δε ειναι λαθη ολα αυτα που λες..απλα ειναι ντροπες ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ..μολις την ''κανονισεις'' θα σου πω μετα τι μπιχτης θα γινεις με τις γκομενες..ειναι θεμα αυτοπεποιθεσης την οποια ακομα δε την απεκτησες..ομως σε αυτο το θεμα πρεπει να βιαστεις γιατι πιστεψε με οσο μεγαλωνεις ολο και πιο δυσκολο θα γινεται το πραμα.πιαστην μετα τις πανελληνιες οπως ειπε και ενα παιδι παραπανω και πες της αντρικια τι νιωθεις για αυτη χωρις να σκεφτεσαι εκεινη τη στιγμη μωπως κανεις παλι λαθος,τι νιωθει αυτη για σενα και μπλα μπλα μπλα..εσυ πες τα,δες τισ αντιδρασεις της και μαλλον ολα θα πανε καλα..δε ξερω αλλα παρατηρω ολες οι κοπελιτσες που τελειωνουν τις εξετασεις ψαχνονται αρκετα και νομιζω οτι ΤΩΡΑ ειναι η ευκαιρια σου.Καλυτερα να νιωσεις το συναισθημα τωρα {καλο ή κακο} παρα να χτυπας το κεφαλι σου για κατι που δε τολμησες να κανεις ποτε.αυτα ελπιζω να βοηθησα..μπαγασακοοοοο Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμενος με πολλα λαθη
Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 14:34 @Κλάψιμο
επειδη βρεθηκα στη περιπτωση σου πριν παρα πολυ καιρο και μου ετρωγε απιστευτο χρονο απο αλλες σοβαραροτερες υποχρεωσεις που ειχα,καταλαβα αμεσως οτι το φβ ανηκει ως ενα βαθμο στη κατηγορια εθιστικων δραστηριοτητων και μαλιστα ως ενα σημειο ανουσιων..εννοειται το απενεργοποιησα αμεσως με συνεπεια να χασω πολλες πραγματικες επαφες που κρατουσα με τη τεχνολογια του τσατ του.Αυτο ομως μου βγηκε σε καλο και το καταλαβαινω αυτη τη στιγμη.Σημασια δν εχει να κοψεις το φατσοβιβλιο..σημασια εχει να κοψεις αυτη τη πλαστικη μαλακια που ανοιγεις καθημερινα..γιατι και να το κοψεις το φβ θα βρεις ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ εναν αλλον τροπο να ασχολεισαι με το ιντερνετ.Αυτα και καλη δυναμη.
Πήγαινε στο θέμα: Φεισμπουκ (Εθισμος)
Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 14:23 @Κλάψιμο
λοιπον φιλε μου το πρωτο πραγμα που μας καναν στη προπονηση ηταν ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ και ΕΚΡΗΞΕΙΣ{σπριντακια}..τι σημαινει αυτο;;!!!οτι οταν δεις καταστασεις που δε σε σηκωνουν Τ Ρ Ε Χ Α!!!!χαχαχαχαχα
Πήγαινε στο θέμα: ξυλο
Μήνυμα στις 30/5/2012 στις 13:56 @Sex
για μισο λεπτο ειπες 16 απριλιου κ 22 απριλιου για ποια περιοδο;;;!!!εμεις θελουμε να μαθουμε απο τη ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ σου περιοδο τη πρωτη μερα..διοτι αμα ειναι αυτη η τελευταια σου περιοδο εσυ επρεπε να εχεις περιοδο 13 με 14 Μαιου{που σημαινει οτι εχεις καθυστερηση αμα ισχυουν τα παραπανω μισο μηνα}...μαθε καλα ποτε ειχες τελευταια φορα περιοδο {πρωτη μερα},αμα εχεις σταθερο κυκλο και ποσο κραταει..και φυσικα την ημερα επαφης.. Πήγαινε στο θέμα: Υπαρχει περιπτωση για εγκυμοσυνη;
Μήνυμα στις 27/5/2012 στις 22:23 @Μηχανήματα
το bluetooth και το wifi δεν ειναι προγραμματα τα οποια με ενα κατεβασμα γλυτωνουμε..ειναι συσκευες (hardware)..δηλαδη ΠΡΕΠΕΙ να τα διαθετεις για να απολαμβανεις τις υπηρεσιες τους..οποτε οπως ειπε ο προλαλησαντας πρεπει να τις αγορασεις..οσο για το κινητο "goodbye" :PpPp
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο διαδύκτιο
Μήνυμα στις 27/5/2012 στις 22:19 @Μηχανήματα
νομιζω,δεν ειμαι σιγουρος οτι καπου πρεπει να υπαρχει εντολη αυτοματη ρυθμιση ας κοιταξει να την απενεργοποιησει..ή αλλιως να δει για τους θορυβους στο μικροφωνο παλι μια εντολη υπαρχει που πρεπει να ξετικαρει..ολα αυτα ειναι στο πινακα ελεγχου-ηχοι
Πήγαινε στο θέμα: Μικροφωνο Υπολογιστη |