Μήνυμα στις 15/5/2012 στις 00:08 @Sex
Θα μπω κατευθείαν στο θέμα,είμαι 17 χρονών το ίδιο και η κοπέλα μου.Πριν μια εβδομάδα ολοκληρώσαμε σεξουαλικά και το περιστατικό επαναλήφθηκε και χτες.Το πρόβλημα που έχω να παρουσιάσω επειδή το χω ψάξει για πολλούς δε θεωρείται πρόβλημα,σε μένα όμως έχει ένα κάποιο αντίκτυπο.Στο θέμα μας τώρα,την πρώτη φορά η όλη πράξη διήρκησε γύρω στη μιάμιση ώρα συνεχόμενου σεξ,και ενώ καταλάβαινα ότι η κοπέλα μου το απολάμβανε και ήρθε και σε οργασμό,εγώ δεν ήμουν καν κοντά στο να τελειώσω.Λόγω χρόνου στο τέλος σταματήσαμε.Τη δεύτερη φορά το σκηνικό επαναλήφθηκε μόνο που αυτή τη φορά κράτησε 3 ώρες και ενώ εξουθενώθηκα πάλι δεν τέλειωσα.Η κοπέλα μου δεν δείχνει να ενοχλείται,αντιθέτως της αρέσει στην ιδέα κρίνοντας και από περιστατικά που βιώνουν κάποιες φίλες τις που παραπανιούνται στα αγόρια τους για πρόωρη εκσπερμάτωση.Όταν είμαι μόνος μου μπορώ κανονικά να τελειώσω και σε θεωρητικά λίγο χρόνο,μόνο πάνω στην όλη πράξη δεν μου ρχεται,τον λόγο δν τον καταλαβαίνω αλλά θεωρώ πως είναι κάτι ψυχολογικό.Δεν λέω ότι θέλω να τελειώνω στο δίλεπτο προς θεού!Απλά μετά από τόσην ώρα προσπάθεια είναι λίγο εώς πολύ ξενέρα να μην καταφέρνεις να φτάσεις σε οργασμό...Τι με συμβουλέυετε να κάνω λοιπόν ?
Πήγαινε στο θέμα: Θεμα ολοκλήρωσης |