Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 16:19 @Sex
νταξει δεν ειναι ημουν υπερβολικος, αλλα ο αντρας πρεπει να εχει και λιγη τριχα πανω του. να ξυριζουμε τα αρχιδια μας καλυτερα για οταν μας περιποιουνται οι κοπελες να μη φτυνουν τριχες. τα ποδια και οι μασχαλες ομως μου φαινεται περιττο να το κανεις. Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα στις μασχάλες
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 15:44 @Sex
η γνωμη μου ειναι μη το κανεις γιατι ειναι gay και θα μυριζουν παλι.
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα στις μασχάλες
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 01:08 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:ειναι μικρη βρε φιλε ακομα και δε μπορει να σε φιλα στο στομα.Πήγαινε στο θέμα: PEDIA LIGO HELP m to koritsi m
Μήνυμα στις 28/5/2012 στις 23:51 @Θ. Κλημεντίνη
εγω προτιμω προστυχα βρωμολογα τυπου πουτανα μου καριολα μου κλπ αλλα συνηθως προσβαλλονται και νομιζουν οτι δε τις σεβομαι.
Πήγαινε στο θέμα: το άθλιο μωρο μου
Μήνυμα στις 28/5/2012 στις 23:49 @Sex
οι καμπυλες τους, βυζαρες ή κωλαρα, αλλα και το προσωπο τραβαει.
Πήγαινε στο θέμα: Τι σας ερεθίζει στις γυναίκες;
Μήνυμα στις 28/5/2012 στις 18:55 @Sex
αυτο εξαρταται απ'του καθενα το πετσακι ποσο ελαστικο ειναι, και φυσικα ποσο δυνατα το κανει με την κοπελα. κι αν πχ δεν ειναι τοσο υγρη κι ανοιχτη καταλαβαινεις πως η διεισδυση ειναι πιο δυσκολη, οποτε ακομα και με προφυλακτικο μπορει να γινει καμια στραβη.
Πήγαινε στο θέμα: Εχω φίμωση?
Μήνυμα στις 28/5/2012 στις 18:04 @Διασκέδαση
http://www.imdb.com/title/tt0450385/
Πήγαινε στο θέμα: Ταινία στο Σταρ
Μήνυμα στις 28/5/2012 στις 18:00 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:δεν ειμαι γιατρος για να κανω διαγνωση ουτε εχω εικονα για να μπορω να πω περισσοτερα. αν φαινεται ομως λιγο το κεφαλι και κατεβαινει το πετσακι αλλα οχι ολο τοτε αυτο δεν ειναι φιμωση. αργοτερα αμα κανεις σεξ ή αν αυνανιστεις με δυναμη μπορει να χαλαρωσει ή και να κοπει.Πήγαινε στο θέμα: Εχω φίμωση?
Μήνυμα στις 28/5/2012 στις 17:48 @Sex
παιδια χαλαρωστε, φιμωση ειναι οταν δε βγαινει καθολου το κεφαλι.
Πήγαινε στο θέμα: Εχω φίμωση?
Μήνυμα στις 28/5/2012 στις 16:07 @Sex
δεν ειναι θεμα σκουπισματος, ειναι θεμα παει κατω το πεος και πεφτει οτι απεμεινε.
Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι και κατούρημα |