Μήνυμα στις 23/5/2012 στις 16:37 @Sex
σε καφετερια δν μπορεις να κανεις και πολλα...εγω στην θεση σου θα την φιλουσα στον λαιμο και θα της χουφτωνα διακριτικα το μουνι...θα καυλωσει αγρια με αυτο...
Πήγαινε στο θέμα: να την αναψω αγρια
Μήνυμα στις 18/5/2012 στις 11:49 @Sex
Παιδια λετε να ειναι ενδειξει στιροτητας;;; Πήγαινε στο θέμα: Γιατι δεν εξπερματονω τελευταια???
Μήνυμα στις 16/5/2012 στις 17:30 @Sex
Παιδες ευχαριστο για της απαντισεις αν και ομολογω πωσ με ανυσιχισατε...μπορω να πω πως βγαινουν 2-1 σταγονες.....
Πήγαινε στο θέμα: Γιατι δεν εξπερματονω τελευταια???
Μήνυμα στις 15/5/2012 στις 21:27 @Sex
αν ειναι ξιρο το δερμα η σε ποιανει φαγουρα οταν τελειωνεις βαζε Baby oil ;)
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα στο μπικινι
Μήνυμα στις 15/5/2012 στις 21:21 @Sex
φιλε αφοβαααααααα καθε μερααααααααααααα! Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός κ αρνητικές σκέψεις
Μήνυμα στις 15/5/2012 στις 21:07 @Sex
Αφου λες οτι μονος σου τελειωνεις κανονικα, οταν δν μπορεις αλλο και θες να τελειωσεις γιατι δεν βαζεις την κοπελα σου να σου τραβιξει μαλακια ωστε να τελειωσεις Πήγαινε στο θέμα: Θεμα ολοκλήρωσης
Μήνυμα στις 15/5/2012 στις 16:55 @Sex
φιλε το σκεφτηκα και οντως πολυ συχνα....αλλα ειπα δν πεζει να ειναι αυτο...Ευχαριστο πολυ :)) Πήγαινε στο θέμα: Γιατι δεν εξπερματονω τελευταια???
Μήνυμα στις 15/5/2012 στις 16:35 @Sex
Ρωτησω***
Πήγαινε στο θέμα: Γιατι δεν εξπερματονω τελευταια???
Μήνυμα στις 15/5/2012 στις 16:32 @Sex
Γεια σας παιδες...Ειμαι εφηβος 14 χρονων και οπως ολοι τακα τακα... Τωρα τελευταια αντιμετοπιζω ενα προβλημα(η ετσι νομιζω)Ενω εχυνα κανονικοτατα και πολυ το 2 βδομαδες δν βγαινει τιποτα ειναι ανυσιχιτικο???Παρακαλω απαντηστε...Ευχαριστω(σκεφτικα να πωτησω τν πατερα μου αλλα ντραπικα) Πήγαινε στο θέμα: Γιατι δεν εξπερματονω τελευταια??? |