χαπακι στυσης...
Μήνυμα #97660 από _Kostas στις 10 Απριλίου 2012, 11:43μμ
![]() |
Καταρχας να ενημερωσω πως ειμαι 17 χρονων... Λοιπον, τα εχω με μια κοπελα εδω και τρεις μηνες... Την θελω πολυ και δε θα θελα για κανενα λογο να την χασω... το θεμα ειναι πως στο ερωτικο κομματι δεν το εχει και πολυ... Αυτη την βρισκει με διαφορους τροπους αλλα εμενα δεν με εξιταρει ουτε με ερεθιζει οσο θελω... με αλλες κοπελες δεν εχω προβλημα... μαζι της ομως το φιδακι δεν σηκωνεται... Σκεφτηκα λοιπον να παρω καποιο χαπακι, μιας που απο οσα διαβαζω δεν εχουν παρενεργειες... Η γνωμη σας ποια ειναι??? Ξερει κανενας καποιο καλο??? Απο το φαρμακειο πως να το ζητησω??? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97662 από gravedigger στις 10 Απριλίου 2012, 11:56μμ
![]() μηνύματα: 190 ![]() |
Kατσε κατσε...δεκαεφτα χρονων παιδι και θα παρει χαπακι;; Δεν το χρειαζεσαι παιδι μου.Τωρα εισαι στα ντουζενια σου. Βρες αλλους τροπους να ευχαριστιεστε και οι 2 στο σεξ. Κανε κατι που να την ερεθιζει οπως π.χ.στοματικο,τριψιμο κλειτοριδας,δαχτυλο,γλυψιμο.εχει τοσα πραγματα να κανεις.Αντιστοιχα και για σενα να σου κανει τα παρομοια,στοματικο και ολα τα συναφη. Δες καμια καινουργια ιδεα στο ιντερνετ.Εχει τοσα πραγματα.Στο χαπακι μην καταληξεις.Να ειναι η τελευταια σου επιλογη.Και ευχομαι να μη σου χρειαστει,γιατι αν το χρησιμοποιεις απο τωρα τι θα κανεις στα 50 σου; Οι καινουργιες ιδεες ειναι καλες στο σεξ.Και οι ρολοι.Ελπιζω να βοηθησα. Φιλικά..:) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97664 από M1k3y στις 11 Απριλίου 2012, 12:06πμ
![]() |
Το χάπι είναι για όταν υπάρχει βιολογική ανικανότητα για σωστή στύση. Εσύ μάλλον εννοείς ότι η κοπέλα σου δε σε ερεθίζει, συνεπώς το χάπι, και να το πάρεις, δεν πρόκειται να κάνει κάτι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97666 από Arthas στις 11 Απριλίου 2012, 12:30πμ
![]() |
Γιατι φιλε δεν σε ερεθιζει? Επειδη δεν ειναι τοσο ελκυστικη? Πιπα σου παιρνει? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97667 από _Kostas στις 11 Απριλίου 2012, 12:42πμ
![]() |
Γιατι ρε παιδια??? Τι μπορει να παθω??? Και αυτη επειδη ειναι πρωταρα σιχαινεται καποια πραγματα... Αλλα θελει πολυ να την @@@.... Αν παρω χαπι μπορει να μου δημιουργησει κανενα προβλημα στο μελλον??? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97670 από gravedigger στις 11 Απριλίου 2012, 12:57πμ
![]() μηνύματα: 190 ![]() |
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν σε ερεθιζει.Κανε κατι κι εσυ μωρε για να την ερεθισεις και θα σου κανει κι αυτη τα κολπα της.Ο,τι δινεις παιρνεις σαυτη τη ζωη.:) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97708 από zifeis στις 11 Απριλίου 2012, 7:40μμ
![]() |
προφανως και εχουν παρενεργειες τετοια χαπια και γενικα ολα τα φαρμακα και ειδικα αν το παρεις στα 17 εγω θα σου προτεινα να μην παρεις τιποτα γιατι μπορει να δημιουργησει προβλήματα στο μελλον |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97711 από kalakalatom@@to στις 11 Απριλίου 2012, 8:34μμ
![]() |
συγνωμη ρε φιλε αλλα 17 χρονών και να μην σου σηκωνετε ! μπας και δεν σε φτιάχνουν οι γυναικες η δεν σου αρεσει κατι πανω της |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97716 από ChakanStamou στις 11 Απριλίου 2012, 8:49μμ
![]() ![]() μηνύματα: 74 ![]() |
Σε καμία περίπτωση να μη το πάρεις. Μπορεί να φταίει το άγχος ή κάτι άλλο, ψάξε λίγο παραπάνω και θα την βρεις την άκρη. Μήπως δε νιώθεις κάτι για τη συγκεκριμένη κοπέλα? Μήπως γουστάρεις κάποια άλλη? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |