Μήνυμα στις 7/3/2013 στις 01:47 @Sex
είχα μόνιμη σχέση και χώρισα για αυτο το λόγο. Δεν είναι κατι παροδικό, εχω δοκιμασει και απλα δεν μου βγαινει τη στιγμή που το θέλω...
Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλική Διάθεση και Ανασφάλεια
Μήνυμα στις 4/3/2013 στις 01:54 @Sex
Είμαι 18 χρονών και πλέον δεν έχω κοπέλα. Εδώ και δύο χρόνια έχω κάνει περιτομή στο πέος μου και πέρυσι λόγω τραυματισμού έκανα και ορχεκτομή... Λόγω των παραπάνω έχω τρομερή ανασφάλεια στο να με δουν γυμνό, πόσο μάλλον και να είμαι face to face με κοπέλα και να κάνουμε διάφορα... Όσες φορές το δοκίμασα είχα πρόβλημα, γιατί εκεί που ήμουν φτιαγμένος, ξαφνικά ένιωθα ανασφαλής, έχανα αυτοπεποίθηση και μαζί με όλα και την στύση... Άρχισα να το παίρνω απόφαση.. Ότι είμαι ανίκανος και δεν θα μπορέσω ποτέ να προχωρήσω... Πήγα λοιπόν σε ανδρολόγο για εξετάσεις... Δεν μου βρήκε τίποτα και ότι είμαι υγιέστατος και ότι το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό... Το θέμα είναι ότι έχω χάσει κάθε σεξουαλική διάθεση και δεν με ελκύει πλέον τίποτα και κανένας... Πως θα το ξεπεράσω?? Σκέφτομαι να πάω σε σεξολόγο.. Δεν ξέρω τι να κανωωωω... Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλική Διάθεση και Ανασφάλεια
Μήνυμα στις 7/2/2013 στις 21:08 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Προσθέτεις όλα τα μαθήματα που μετράνε στο Μ.Ο. και τα διαιρείς με το πλήθος τους...(Συνήθως αυτα που μετράνε έχουν ενα αστεράκι * διπλα τους, αλλιώς μετράνε όλα εκτός από γυμναστική και μουσική αν έχεις... ;) ) Πήγαινε στο θέμα: ΜΟ πρώτου τετραμήνου Α λυκείου
Μήνυμα στις 28/12/2012 στις 02:31 @Sex
Ακόμα παιδευομαι... γρρρρρ... τι να κανωωωωωω?
Πήγαινε στο θέμα: Μειωμενη Σεξουαλικη Διαθεση
Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 21:10 @Sex
Guys εχω προβλημα! Δεν εχω καθολου σεξουαλικη διαθεση. Δεν με ερεθιζει τιποτα και καμια. μονο καμια φορα με ταινιες στο pc. Τι μπορω να κανω? Δεν μπορω να λειτουργησω! Πήγαινε στο θέμα: Μειωμενη Σεξουαλικη Διαθεση
Μήνυμα στις 16/5/2012 στις 17:29 @Sex
εδω δεν μπορω να εχω στυση... θα την ικανοποιησω κιολας? θελω τοσο.. αλλα δε μπορω... Πήγαινε στο θέμα: Δυσλειτουργια στη στυση?
Μήνυμα στις 16/5/2012 στις 17:17 @Sex
και πως θα το ξεπερασω ρε guys?? Ειναι οτι χειροτερο να εχει περιτομη... Ασε που δε νιωθω σχεδον τπτ εκει κατω... Πήγαινε στο θέμα: Δυσλειτουργια στη στυση?
Μήνυμα στις 16/5/2012 στις 17:07 @Sex
Οταν λες δε με ελκυει η γκομενα? οτι δε μου αρεσουν τα κοριτσια? ο_Ο και τι με συμβουλευεις??? να κοψω τις τσοντες? (η αληθεια ειναι οτι το παρακανω τελευταια...) και τι να σκεφτομαι?? δεν ξερω τι πρεπει να κανω... Πήγαινε στο θέμα: Δυσλειτουργια στη στυση?
Μήνυμα στις 16/5/2012 στις 16:51 @Sex
Ειμαι μολις 18... Εχω κανει περιτομη λογω φιμωσης και για αρκετο διαστημα ντρεπομουν να παω με κοπελα... Τωρα λοιπον ειπα να προσπαθησω... και δεν ειναι οτι προσπαθησα μια φορα αλλα τουλαχιστον 5-6... Το προβλημα ειναι οτι αποκταω πολυ δυσκολα στυση και την χανω γρηγορα με αποτελεσμα να μην μπορω να εχω σεξουαλικη επαφη... Το θεμα ειναι πως στο σπιτι οταν δοκιμαζω μονος μου (εγω και η παλαμη) δεν εχω τετοιο προβλημα... Σκεφτομαι να παω σε γιατρο, αλλα ειπα να παρω καμμια γνωμη πιο πριν.. Παιζει να εχω προβλημα?? Πήγαινε στο θέμα: Δυσλειτουργια στη στυση?
Μήνυμα στις 8/5/2012 στις 13:26 @Sex
Πριν απο ενα μηνα περιπου επαθα συστροφη του αριστερου μου ορχι και τον εχασα. Ευτυχως στο νοσοκομειο, μαζι με την επεμβαση μου εκαναν και πλαστικη και μου εβαλαν ψευτικο (προθεμα) ορχι. Ο ψευτικος ειναι πιο μεγαλος, πιο σκληρος (σε σχεση με τον φυσιολογικο) και συνεχεια καρφωμενος σε ενα σημειο (σε αντιθεση με τον φυσιολογικο που παει πανω κατω κανονικα). Η ερωτηση μου: Ειναι φυσιολογικο αυτο? θα αποκτησει με το καιρο κινητικοτητα? μπορω να τον μαλακωσω με καποιο τροπο??? (ειμαι 17 χρονων) Ευχαριστω... Πήγαινε στο θέμα: Προθεμα ορχι |