Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όλα τα κουτιά είναι ενδιαφέροντα. Μέχρι ν' ανοίξουν.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Σχετικα με τη φιμωση

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #97221 από antreas55555 στις 01 Απριλίου 2012, 8:01μμ

antreas55555

Εικονίδιο
μέλος από: 1/4/2012
Ειμαι 17 χρονων και δεν εχω προχωρησει ποτε με καποια κοπελα.
Αποσα εχω διαβασει απο το διαδικτυο εχω καταλαβει οτι εχω φιμωση καθως το πετσακι δεν κατεβαινει καθολου.(ισα ισα υπαρχει η τρυπα για να βγαινουν τα ουρα)
Εχω τα εξης ερωτηματα:
1.αν κανω σεξ θα πονεσω?θα σκιστει?τι μπορει να γινει?
2.με προφυλακτικο διαβασα οτι μπορω να το κανω κανονικα. ισχυει?
3.μια εγχειρηση σε δημοσιο νοσοκομειο τι κοστος μπορει να εχει?..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #97227 από boxerakias στις 01 Απριλίου 2012, 8:30μμ

boxerakias

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 29/3/2012
γιατι δεν πας να το δει ενας γιατρος και να σου οτι ακριβως χρειαζται να κανεις γιατι ισως και να μην χρειαστει εγχειριση..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #97241 από antreas55555 στις 02 Απριλίου 2012, 12:16πμ

antreas55555

Εικονίδιο
γιατι μεχρι να με δει γιατρος σε αυτη τη χωρα μπορει ηδη να εχω προχωρησει με την κοπελα μου. για αυτο και θελω και να μου απαντησετε για να ξερω μηπως και μπορω να κανω κατι ωστε να μην πονεσω κατα τη διαρκεια του σεξ...
λιγη βοηθεια παρακαλω...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #97295 από antreas55555 στις 03 Απριλίου 2012, 7:36μμ

antreas55555

Εικονίδιο
καποιος να απαντησει αν γινετε
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #97297 από zifeis στις 03 Απριλίου 2012, 7:55μμ

zifeis

Εικονίδιο
μέλος από: 19/3/2012
Πρεπει να πας σε γιατρο φιλε γιατι αν εχεις φιμωση πρεπει να κανεις εγχειρηση η οποια δε νομιζω να κοστιζει πολυ και ειναι και πολυ απλη δε χρειαζεται να φοβασαι για τιποτα.Τωρα να γαμησεις και να μην πονεσεις αν εχεις φιμωση δυσκολο το βλεπω(αν και δεν εχω προσωπικη εμπειρια με φιμωση οποτε δε λεω τιποτα με σιγουρια). Μπορεις να πεις στους γονεις σου να κλεισουν ραντεβου σε γιατρο και να πας μεχρι την Παρασκευη.Εγω δε θα σου προτεινα να κανεις σεχ με φιμωση γιατι ουτε θα το ευχαριστηθεις και μπορει και να τραυματιστεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #97447 από Aytonomous στις 07 Απριλίου 2012, 12:35πμ

Aytonomous

Εικονίδιο
μέλος από: 6/4/2012
Πατα στο google gbook και πατα το πρώτο εκεί είναι ένας γιατρός θα σου πει τι μα κανείς και εγω είχα τπ ίδιο πρόβλημα αλλα εμένα έβγαινε λίγο πιο έξω μου είπε ότι είμαι πολυ μικρός για να ξέρουμε ακόμα για αυτο πρέπει να περιμένω λίγο και πράγματι τώρα ανοίγει κανονικά
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #97757 από Pantera4 στις 12 Απριλίου 2012, 4:29μμ

Pantera4

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 11/10/2011
η εγχηρηση ειναι 200Ε με τοπικη ναρκωση και 250Ε με ολικη! εκανα περιτομη πριν λιγους μηνες και τωρα ειμαι κομπλέ! οπως ειπε και ο απο παραπανω πανε καλητερα σε γιατρο να σε δει πρωτα και μετα κανε περιτομη! εγω δεν πηγα σε δημοσιο νοσοκομειο αλλα σε ιδιωτικο! ο ουρολογος που πηγα μου εκανε την εγχηρηση οποτε ειχα λιγοτερο αγχος! ναι θα πονεσει αμα κανιες σεχ! μην δοκιμασεις με προφυλακτηκο ακομα! μου ειπε ο ουρολογος μου οτι με προφυλακτηκο παλι θα πονεσεις αλλα οχι τοσο οσο χωρις!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98330 από nik2012 στις 18 Απριλίου 2012, 8:10πμ

nik2012

μέλος από: 18/4/2012
φίλε HammerSkin97, πώς ήταν τις πρώτες μέρες μετά την επέμβαση; Εννοώ, αν είχες πόνο το πρωί λόγω στύσης, έντονη ενόχληση επειδή η γυμνή βάλανος ακουμπούσε στο εσώρουχο κλπ. Πότε περίπου υποχώρησαν αυτά;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98331 από Pantera4 στις 18 Απριλίου 2012, 10:13πμ

Pantera4

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 11/10/2011
λοιπον!

1ον: οι πρωτες μερες ηταν αρκετα δυσκολες γιατι ο βοηθος του χειρουργου εσφυξε την γαζα αρκετα και ετσι το βρδι με την στυση το αιμα μετα δεν κατεβαινε με αποτελεσμα να πριστει κα να μελανιασει. δυο βδομαδες ηταν ετσι περπου.

2ον: γενικος θα πονας σχεδον ο,τι και αν κανεις. η στυση το βραδι ειναι αναποφευκτη λογο της ηλικειας. εγω μερικες φορες ξυπνουσα απο τον πονο αλλα για αυτο εφτεγε η γαζα που ηταν πολυ σφηχτα. η βαλανος δεν θα ακουμπαει πουθενα οσο εχεις την γαζα. το βραδυ κυριως θα αιμοραγει λιγο λογο της στυσης. μην ανυσηχεις ομος δεν ειναι τιποτα. θα πλενεσαι μια δυο φορες την ημερα. θα κοβεις την γαζα με κανενα ψαλιδι και θα αφεινεις μονο μικρα κομματια στα οποια το αιμα εχει στεγνωσει και δεν βγαινουν μονο με τραβηγμα. θα καθεσε στην μπανιερα και ριχνεις νερο. οχι πολυ πιεση ισα ισα να μην σε ποναει. θα πεφτουν μετα οι γαζες που ηταν κολημενες και θα κανεισ κανονικα μπανιο. αλλα προσεχε γιατι θα πονας αμα πεφτει νερο επανω επειδι οι πληγες δεν θα εχουν κλεισει. θα το στεγνωνεις πολυ καλα και θα ξαναβαζεις την γαζα.
αυτο θα το επαναλαβεις για καμια 1,5 το πολυ , υπερβολικα πολυ 3 βδομαδες. μην την σφιγκεις πολυ την γαζα γιατι θα πριστει.

3ον: ολα αυτα θα υποχωρισουν σχετικα γρηγορα. εμενα υποχωρισαν σε σχεδον 4 βδομαδες αλλα παλι σεχ δεν μπορω να κανω γιατι δεν εχει επελθει το αισθητηκο αποτελεσμα και επειδι η βαλανος ακομα πολναει λιγο οταν την ακουμπαω αλλα ελαχιστα. εσενα αμα δεν εχεις καμμια επιπλοκη θα εισαι οκ μεσα σε 2-3 βδομαδες λογικα. ετσι μου ειπε ο ουρολογος οτι συνηθος γινετε.

αμα θες να σου απαντησω σε κατι αλλο μην διστασεις :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98385 από nik2012 στις 18 Απριλίου 2012, 4:25μμ

nik2012

μέλος από: 18/4/2012
Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Δεν έχω προχωρήσει στην επέμβαση, αλλά, απ' ό,τι φαίνεται, δε θα την αποφύγω.
Όταν πρέπει να πας για κατούρημα, τι γίνεται με τη γάζα; Αφού αφαιρεθούν οι γάζες μετά από 2-3 εβδομάδες ή όσο χρειαστεί, υπάρχει ενόχληση όταν η βάλανος ακουμπά στα ρούχα;
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login