Μήνυμα στις 6/12/2013 στις 01:55 @Sex
Δεν ειναι τίποτα, κοιμησου με το αλλο πλευρό και θα σου περάσει......
Πήγαινε στο θέμα: ΘΕΛΩ την οικογενεια του κολητου μου
Μήνυμα στις 6/12/2013 στις 00:57 @Sex
Αρχικά κόψε τα ναρκωτικά, και πρόσεχε και λίγο στο μάθημα μπας και μάθεις να γράφεις επιτέλους! Όσο για την κοπέλα σε θέλει πολύ, σίγουρα! Επειδή έχεις ωραίο λέγειν μάλλον..... Πήγαινε στο θέμα: με κιτανε σινεχια
Μήνυμα στις 8/10/2013 στις 22:24 @Sex
Βεβαίως πάρε φορά και χτυπά το κεφάλι σου στον τοίχο να ηρεμήσεις και εσύ και η ανθρωπότητα από εσένα!
Πήγαινε στο θέμα: Ορχεις
Μήνυμα στις 7/1/2013 στις 23:25 @Sex
γιατρος τελευταια φορα με ειδε γυμνο 6η δημοτικου και η αληθεια ειναι οτι ντραπηκα λιγο
Πήγαινε στο θέμα: Γυμνος στον γιατρο
Μήνυμα στις 7/1/2013 στις 23:24 @Sex
εγω ξεκινησα απο εκτη δημοτοκου γτ ακουγα τα μεγαλυτερα αγορια της παρεας που μιλουσαν για αυτο και ειπα κ εγω να το δοκιμασω.
Πήγαινε στο θέμα: Από ποια ηλικία τον παίζεται?
Μήνυμα στις 24/12/2012 στις 15:00 @Sex
παιδια εχω μια απορια γνωριζει κανεις αν γινετε λειζερ στο πεος και αρχιδια για εξαφανιστουν οι τριχες?
Πήγαινε στο θέμα: τριχες στο πεος
Μήνυμα στις 3/12/2012 στις 20:55 @Sex
παιδια εχω αρχισει και εγω εδω και καιρο και ξυριζω τις τριχες στο πεος μου και στα αρχιδια. θελω να ρωτησω αν ισχυει αυτο που λενε οτι οσο τις ξυριζεις τις τριχες μετα βγαινουν πιο σκληρες και πιο πολλες. οποιος γνωριζει ας απαντησει. Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα
Μήνυμα στις 2/12/2012 στις 21:55 @Sex
θελω να αγορασω μποξερακια puma και θελω να μου πει οποιος εχει αν εχουν καλη στηριξη, αν ειναι πολυ κολλητα και αν ειναι βολικα.
Πήγαινε στο θέμα: μποξερακια |