Μήνυμα στις 30/4/2012 στις 20:49 @Sex
και τους ορχεις πως τους ξυριζετε ρε παιδια??δεν ειναι δυσκολο? στον πισινο σας ξυριζεστε εσεις? Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα
Μήνυμα στις 30/4/2012 στις 18:10 @Sex
ναι αυτο σκεφτομαι. αν τις ψαληδησω θα ειναι καλυτερα? δεν θελω να τις ξυρισω :/ επισης μετα θα πρεπει να ξυριζομαι και τακτικα Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα
Μήνυμα στις 30/4/2012 στις 16:52 @Sex
σε λιγες μερες θα το κανω για πρωτη φορα με την κοπελα μου. και εκτος απο το προσωπο δεν ξυριζομαι πουθενα αλλου αλλα δεν θελω κιολας. σκεφτομαι ομως οτι δεν ειναι ωραιο να εχουμε τριχες εκει γυρω απο το πεος. τι να κανω? δεν ξερω πραγματικα. Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα
Μήνυμα στις 21/4/2012 στις 02:18 @Sex
για να σε δει ο γιατρος για πρωτη φορα μεχρι και να γινει η επεμβαση ποσο καιρο σου πηρε? και ποσο χρονων εισαι? Πήγαινε στο θέμα: Σχετικα με τη φιμωση
Μήνυμα στις 5/4/2012 στις 22:18 @Sex
ξυριζετε και τους ορχεις?
Πήγαινε στο θέμα: καθε ποτε ξυριζετε το εφηβαιο σας?
Μήνυμα στις 3/4/2012 στις 19:36 @Sex
καποιος να απαντησει αν γινετε
Πήγαινε στο θέμα: Σχετικα με τη φιμωση
Μήνυμα στις 2/4/2012 στις 00:16 @Sex
γιατι μεχρι να με δει γιατρος σε αυτη τη χωρα μπορει ηδη να εχω προχωρησει με την κοπελα μου. για αυτο και θελω και να μου απαντησετε για να ξερω μηπως και μπορω να κανω κατι ωστε να μην πονεσω κατα τη διαρκεια του σεξ... λιγη βοηθεια παρακαλω... Πήγαινε στο θέμα: Σχετικα με τη φιμωση
Μήνυμα στις 1/4/2012 στις 20:01 @Sex
Ειμαι 17 χρονων και δεν εχω προχωρησει ποτε με καποια κοπελα. Αποσα εχω διαβασει απο το διαδικτυο εχω καταλαβει οτι εχω φιμωση καθως το πετσακι δεν κατεβαινει καθολου.(ισα ισα υπαρχει η τρυπα για να βγαινουν τα ουρα) Εχω τα εξης ερωτηματα: 1.αν κανω σεξ θα πονεσω?θα σκιστει?τι μπορει να γινει? 2.με προφυλακτικο διαβασα οτι μπορω να το κανω κανονικα. ισχυει? 3.μια εγχειρηση σε δημοσιο νοσοκομειο τι κοστος μπορει να εχει?.. Πήγαινε στο θέμα: Σχετικα με τη φιμωση |