Άγχος και ερωτική επαφή
Σελ. 1
Μήνυμα #94865 από Καθικόμυαλος στις 18 Φεβρουαρίου 2012, 10:33πμ
Τον τελευταίο καιρό δεν είμαι καθόλου καλά. Πάντα είχα άγχος άλλα αυτό το διάστημα έχει γίνει χειρότερο. Σκέφτομαι διάφορα τα οποία με απελπίζουν πολύ και με ρίχνουν πολύ με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνεχίσω στην καθημερινότητα μου. Σε τίποτα μα τίποτα όμως! Ένα από τα χιλιάδες πεοβλήματα ποου αντιμετωπίζω είναι το πως θα το κάνω με την κοπέλα μου! Χωρίς λάθη και απότομες κινήσεις. Καταρχήν φοβάμαι πως δεν θα τελειώσω και αν γίνει κάτι τέτοιο ειλικρίνα θα κάνω να το ξεχάσω χρόνια! Εδώ κάνω πίσω σε άλλα θέμα τα οποία δεν είναι τόσο σοβαρά και κάποιος άλλος θα το έπαιρνε στην πλάκα, σε αυτό λοιπόν θα πάθαινα το απόλυτο ΜΠΑΜ! Δεν το έχω ξανακάνει και είναι τρελό στην ηλικία των 20 να μη γνωρίζεις τίποτα! Να με ρωτάνε πόσο καιρό έχω να το κάνω και να τα χάνω ( άντε να τους πεις ότι δεν το έχεις κάνει ποτέ ) ! Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσα να ολοκληρώσω από πολύ μικρότερη ηλικία, όμως δεν ξέρω γιατί δεν το έκανα! Όσο μεγαλώνεις τόσο χειρότερο γίνεται γιατί τότε έχει να κάνει με την ντροπή! Να πας να κάνεις κάτι με πόσο χρόνια μικροτερη σου και να σνηδητοποιήσει πως είσαι ΠΑΡΘΝΕΝΟΣ. Η κοπέλα μου το ξέρει και δεν την πειράζει, ίσα ίσα μου λέει... Εμένα όμως με ενοχλεί απίστευτα πολύ γιατί όταν της το είπα έμεινε κάπως γιατί είχε την εντύπωση πως είχα ολοκληρώσει και με το παραπάνω. Αν φτάσω σε εκείνη τι φάση και δεν μου σηκωθεί? Αν δεν τελειώσω? Αν την ξενερώσω γενικότερα? Αν αλλάξουν όλα μετά? Τις έχω πει και πράγματα που πλέον το έχω μετανιώσει και αυτό μου είναι πολύ σύσκολο στο να συνεχίσω και να κάνω έστω 1 βήμα μπροστά! Ευχαριστώ. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94866 από tasos41997 στις 18 Φεβρουαρίου 2012, 10:38πμ
![]() |
Ρε φιλε ηρεμησε λες να εισαι ο μονος παρθενος στην γη ελεος 20 ετων εισαι δεν σε πηραν και τα χρονια. Απλα οταν κανεις ερωτα προσπαθησε να βγαζεις το ανχος Και που γνωριζεις οτι δεν θα σου σηκοθη;; Και πες οτι γινει προσπαθητε αλλη φορα. Αφου λες ουτε η κοπελα σου εχει προβλημα για ποιον λογο εχεις εσυ; Υ.Γ Απλα προσπαθησε να μην περνεις ολα τα πραγματα τοσο ανχωτικα αν ειναι να ανχωνεσε αλλιως οταν μεγαλωσεις ακομα και εχεις κι αλλα προβληματα δεν θα αντεξεις τα τοσα ανχοι.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94870 από Καθικόμυαλος στις 18 Φεβρουαρίου 2012, 11:50πμ
Δεν είπα ότι είμαι ο μόνος που δεν έχει ολοκληρώσει πάνω σε αυτή την ηλικία απλά... τέλος πάντων! Δεν το έχω κάνει ποτέ οπότε θα έχω φουλ άγχος και είναι λογικό! Ειδικά όταν ξεφεύγω από την ηλικία και δεν είμαι στη θέση που είναι ένας 16χρονος,17χρονος. Θα μου σηκωθεί όμως το σεξ δεν είναι προκαταρκτικά, είναι κάτι πολύ ανώτερο! Έχει άλλη ευθύνη, ευχαρίστηση ( αν και δεν το ξέρω ) έχει άλλο επίπεδο γενικότερα και προσπαθείς να είσαι όσο καλύτερος γίνεται για να υπάρχει η πλήρη ευχαρίστηση πάνω στον άνθρωπό σου. Άν γίνει κάποιο λάθος τότε δεν υπάρχει και λόγος να προσπαθήσουμε για δεύτερη φορά! Θα φας την απογοήτευση στη μάπα και μετά τι??? Λες πάμε σε δεύτερο γύρο? ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ!!! Εγώ έχω πρόβλημα για τους ακριβώς αντίθετους λόγους σε σχέση με την κοπέλα μου! ΔΗλάδη αν η πρώτη της φορά είναι αποτυχημένη, σε τι να ελπίζει μετά? Την πρώτη φορά την θυμάσαι πάντα με διαφορετικό τρόπο! Πως γίνεται κάποιος να μην παίρνει τα πράγματα τόσο αγχοτηκά από τη στιγμή που είναι αγχωτικός! Σε 10 χρόνια μετρημένα στα δάχτυλα που πράγματι θα είμαι κατα κάποιο τρόπο ( μεγαλύτερος ) θα δείξει αν θα αντέξω τόσο άγχη, το θέμα είναι τώρα όχι μετά! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94911 από Arthas στις 19 Φεβρουαρίου 2012, 12:06πμ
![]() |
Φιλε επειδη βλεπω οτι μετατρεπεις ενα πολυ μικρο προβλημα σε ενα τεραστιο χωρις λογο θα σου προτεινω ενα βραδυ να πατε σε κανα club/μπαρακι με την κοπελα σου και να πιεις λιγο παραπανω και να την πας σπιτι και να κανεις την δουλεια σου πιστεψε με ετσι δεν θα εχεις αγχος |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94918 από Καθικόμυαλος στις 19 Φεβρουαρίου 2012, 6:59πμ
Δεν θα πιάσει... ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94921 από Νίκος-Ρόδος στις 19 Φεβρουαρίου 2012, 1:51μμ
![]() |
Ρε φιλε αδικα αγχωνεσαι... Το σεξ μπορει για τους περισσοτερους να ειναι ενας τροπος να ξεδωσουν αλλα αν εισαι ερωτευμενος θα καταλαβεις οτι ειναι πολυ περισσοτερα... Οταν εισαι αγκαλια με την αλλη δεν θα σκεφτεσαι οτι πρεπει να την ικανοποιησεις... θα καταλαβεις οτι δεν εχει σημασια αυτο αλλα το να την κανεις να νιωσει δικια σου Κυριως στις γυναικες το σεξ ειναι περισσοτερο συναισθηματικο .. οποτε αν ειναι κοπελα σου ειναι ενταξει και δεν ειναι καμια π****** θα ειναι ευχαριστημενη μονο με το να την φιλας και οχι με το ποσο την εχεις... Χαλαρωσε και θα δεις οτι ολα θα σου βγουν πολυ πιο ευκολα απο οσο νομιζεις Ενταξει μην νομιζεις οτι ολα θα ειναι τελεια απο την πρωτη φορα αλλα αυτο που θα νιωθεις τις επομενες δεν συγκρινεται με τιποτα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95068 από Καθικόμυαλος στις 22 Φεβρουαρίου 2012, 6:49μμ
Παιδιά φοβάμαι να κάνω σεξ. Μερικοί μου λένε πως ολα αυτα που έχω στο μυαλό μου είναι επειδή δεν έχω κάνει σεξ. Αν κάνω σεξ και εξακολουθώ να τα σκέφτομαι? Η κοπέλα μου μου είπε πως όταν το κάνουμε θα τα ξεχάσω όλα, αω όμως δεν τα ξεχάσω? Τότε κάτι συμβαίνει? Μου έχει πει ότι νιώθει έτοιμη και δε νιώθω εγώ. Τι θα κάνω γαμώ τη ζωή μου μέσα??? Δεν θέλω να είμαι η πρώτη της αποτυχία. Το πρώτο σεξ πάντα το θυμάσαι και το πρώτο πρόσωπο είνια πάντα στη συνείδηση μας. Δεν αντέχω άλλο να ζω έτσι. Τέτοια ζωή ... άστα να πάνε. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ. Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να εκφράσω, να εξηγήσω, να καταλάβω, να σκεφτώ +++ χιλιάδες ακόμα! Να πάω σε Ψυχολόγο? Μήπως σάλεψα? Θα είμαι Ψυχάκιας κ αν το μάθει κανείς άντε να κρυφτείς μετά. Πωωω τι να κάνω γαμώτο δεν βρίσκω πουθενά μια λύση. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95069 από Καθικόμυαλος στις 22 Φεβρουαρίου 2012, 6:55μμ
Tο συζήτησα με την δικιά μου και μου απάντησε γιατί να το μετανιώσω? Είσαι ο μόνος που αγαπώ και εμπιστευομαι. Που να ξέρε ότι γράφω και σε φορουμ. Γι΄αυτό σας λέω ότι είμαι η πλήρη αποτυχία! Πως με εμπιστευεται απο τη στιγμή που δεν το έχω ξανακάνει? Θα τα κάνω θάλασσα και θα ασπρίσουν τα μαλλιά μου με όλα αυτά που περνάω. Μετά όχι απλά θα έχω κόμπλεξ θα είναι χίλιαδες φορές χειρότερα όλα! Πω ρε δεν το πιστευώ αυτό... Τα γράφω και μπερδεμένα και δεν ξέρω και πως να τα εξηγήσω και και και | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95070 από sTeV στις 22 Φεβρουαρίου 2012, 7:08μμ
![]() |
Θα ακουστει λιγο καπως αυτο που θα πω τωρα αλλα ειμαι της αποψης πως απο 16 χρονων τα αγορια πρεπει να εχουν σεξουαλικη επαφη.. Και αν το παιζουν ντροπαλα να τους πανε με το ζορι δεν ξερω.. Ειδες τι τραβας τωρα χωρις λογο και αιτια εσυ? Ηρεμησε και αφεσου γιατι οσο το σκεφτεσαι τοσο θα ανχωνεσαι.. Πριν γινει κατι σκεψου κατι αλλο.. Σκεψου πως δεν ενδιαφερεσαι και πολυ για το τι θα πει η κοπελα, πως την εχεις μονο για αυτο και τετοια.. σκεψου το βαθια να το πιστεψεις και λιγο.. Εγω αυτο ειχα κανει την πρωτη μου φορα και ειχε πιασει.. Πηγαινε σαν αρχοντας με τουπε.. Μην σε δει να τρεμεις και να ιδρωνεις απο το ανχος μονο.. Να τρεμεις απο κατι αλλο ναι εκει συμφωνω αλλα οχι να εισαι ετσι για την επιδοση σου.. θα το καταλαβει και θα σε πει και παρτακια.. Απλα δειξτης πως το ευχαριστιεσαι.. Μην το κανεις σαν ρομποτ.. αφεσου τελειως ακομα και αν δεν κρατιεσαι να τελειωσεις.. Θα της μεινει αξεχαστο οταν καταλαβει ποσο λιωνεις για παρτη της.. τις επομενες φορες θα εχεις παρει τον αερα και θα κοιταξεις επιδοσεις και βλακειες... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95075 από Καθικόμυαλος στις 22 Φεβρουαρίου 2012, 8:16μμ
Δεν το σχολιάζω καν αυτό που έγραψες! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |