Μήνυμα στις 27/2/2012 στις 14:13 @Sex
Καμια σχεση ο χρονος που κανεις να τελειωσεις με αυνανισμο με τον χρονο που κανεις οταν κανεις σεξ.. Οταν κανεις σεξ θα δεις ποσο αντεχεις και εκει.. Μονο τοτε.. Αυτο με το πετσακι δεν καταλαβαινω τι εννοεις.. Δωσε μια καλυτερη περιγραφη σε παρακαλω!
Πήγαινε στο θέμα: Πρόωρη εκσπερμάτωση;
Μήνυμα στις 23/2/2012 στις 20:13 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ξαπλωνεις ανασκελα ενω εισαι σε στυση και το μετρας με μεζουρα απο τη βαση προς τα πανω..Οταν βαλεις την μεζουρα στη βαση του πεους και ενω το πεος κοιταει προς τα πανω (αν εχει καμπουρα μην το ισιωσεις τελειως μονο λιγο οπως θα γινοταν οταν θα εμπαινε και στον κολπο) πιεσε την λιγο προς τα μεσα μεχρι να νιωσεις πως ακουμπας το κοκκαλο.. μολις το κανεις αυτο θα εχεις τη σωστη μετρηση..Πήγαινε στο θέμα: Μετρηση πεους;
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 22:28 @Sex
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος!Οι Γυναικίες Γνώμες Θα Εκτιμηθούν
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 22:19 @Sex
Οπου και να μιλησω λεω τη γνωμη μου.. Δεν τον χλευασα ουτε τον εκανα να αισθανθει ασχημα.. Ισα ισα του εδωσα μια συμβουλη.. Θελω να πιστευω δηλαδη οτι το πηρε ετσι.. αν οχι ας μου στειλει μηνυμα να του ζητησω προσωπικα συγνωμη.. Αν ηθελε ο καθενας εδω μεσα ψυχολογικη βοηθεια να παει στον ψυχολογο του.. Εγω μιλαω ελευθερα γιατι ετσι μου γουσταρει στην τελικη.. Ο μονος που μιλαει επιθετικα εδω εισαι εσυ.. Μιλησα καπως πριν γιατι ο "φιλος" μου το "Μοχθηρο γουρουνι" μιλησε εκ μερους ολων λες και αμα περιμενςι καποιος περισσοτερες απαντησεις σε ενα θεμα λεγεται πρηξας.. Δεν το ανεχομαι και πιστεψε με δεν παρεβηκα κανεναν κανονα εδω μεσα.. Ξαναδιαβασε πως μιλησες και επισκεψου κανεναν γιατρο.. καμενοι ορισμενοι εδω μεσα νομιζετε οτι ο καθε χρηστης ασχολειται μαζι σας.. απαντα σε θεματα που γουσταρεις να απαντησεις και μην ασχολεισαι μαζι μου.. Μονο που χρησημοποιησες το προβλημα μου σαν αντικειμενο για να ξεσπασεις φαινεται το ποιον σου.. Καλο σου βραδυ!
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος!Οι Γυναικίες Γνώμες Θα Εκτιμηθούν
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 19:08 @Sex
Θα ακουστει λιγο καπως αυτο που θα πω τωρα αλλα ειμαι της αποψης πως απο 16 χρονων τα αγορια πρεπει να εχουν σεξουαλικη επαφη.. Και αν το παιζουν ντροπαλα να τους πανε με το ζορι δεν ξερω.. Ειδες τι τραβας τωρα χωρις λογο και αιτια εσυ? Ηρεμησε και αφεσου γιατι οσο το σκεφτεσαι τοσο θα ανχωνεσαι.. Πριν γινει κατι σκεψου κατι αλλο.. Σκεψου πως δεν ενδιαφερεσαι και πολυ για το τι θα πει η κοπελα, πως την εχεις μονο για αυτο και τετοια.. σκεψου το βαθια να το πιστεψεις και λιγο.. Εγω αυτο ειχα κανει την πρωτη μου φορα και ειχε πιασει.. Πηγαινε σαν αρχοντας με τουπε.. Μην σε δει να τρεμεις και να ιδρωνεις απο το ανχος μονο.. Να τρεμεις απο κατι αλλο ναι εκει συμφωνω αλλα οχι να εισαι ετσι για την επιδοση σου.. θα το καταλαβει και θα σε πει και παρτακια.. Απλα δειξτης πως το ευχαριστιεσαι.. Μην το κανεις σαν ρομποτ.. αφεσου τελειως ακομα και αν δεν κρατιεσαι να τελειωσεις.. Θα της μεινει αξεχαστο οταν καταλαβει ποσο λιωνεις για παρτη της.. τις επομενες φορες θα εχεις παρει τον αερα και θα κοιταξεις επιδοσεις και βλακειες...
Πήγαινε στο θέμα: Άγχος και ερωτική επαφή
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 18:44 @Sex
Ρε φιλε υπαρχουν 15000 εγγεγραμενα μελη.. Μιλας εκ μερους ολων.. Πως την βλεπουν μερικοι εδω μεσα δεν μπορω να καταλαβω.. Αμα βαρεθηκες να ασχολεισαι απλα σταματα να το κανεις.. Δεν σε υποχρεωσε κανεις να κανεις κατι με το ζορι.. Εγω φταιω που δινω και λογαριασμο για πιο λογο ανοιξα το θεμα και τι περιμενω.. Ελεος δηλαδη.. Το προβλημα σου ειναι που βλεπεις το θεμα συνεχεια οταν κανεις ανανεωση και κουραστηκε ο αμφιβληστροειδης σου?
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 18:22 @Sex
Να'σαι καλα.. Πήγαινε στο θέμα: Θελω την συμβουλη σας!! Help!!
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 18:18 @Sex
Απλα περιμενω περισσοτερες απαντησεις.. Ο σκοπος του θεματος που ανοιξα δεν ειναι να βρω μια και μοναδικη αποδεκτη απαντηση ουτε να πιαστω μονο σε μια που θα εχει μονο θετικα σχολεια..
Μήνυμα στις 22/2/2012 στις 17:36 @Sex
Αυτο θα λεω στον εαυτο μου? Πως υπαρχουν και χειροτερα? :-/
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος!Οι Γυναικίες Γνώμες Θα Εκτιμηθούν |