στυση
Μήνυμα #85952 από HiddenBoy στις 17 Σεπτεμβρίου 2011, 7:33πμ
![]() ![]() μηνύματα: 230 ![]() |
Καλημερα, εδω και αρκετο κερο (μη πω χρονο κιολας) το πεος μου σικονετε καθε πρωι μονο του ενταξει ειναι αρκετα ενοχλιτικο θελω να μου πειτε γιατι γινετε αυτο? γιατι εχω ακουσει γινομαι αντρας και τετια Και κατι αλλο σημερα παρατηρησα οτι δεν σικοθικε το πρωι υππαρχει θεμα? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85959 από chuck norris στις 17 Σεπτεμβρίου 2011, 11:00πμ
Καθημερινή εφηβική Κ@*^α να το πω? Τίποτα το ασυνήθιστο μην ανησυχείς. Μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό κάποτε αλλα θα το συνηθίσεις | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85960 από exm.... στις 17 Σεπτεμβρίου 2011, 11:01πμ
![]() ![]() μηνύματα: 23 ![]() |
Κοιτα..δεν ειμαι και ειδικος για να σου πω..αλλα νομιζω πως λειτουργει υποσυνηδιτα...τι εννοω? Μηπως παντα εχεις στο μυαλο σου κατι που να σε ερεθιζει?...Εγω θα σου ελεγα παντως να το ψαξεις..γιατι οκ ποτε δεν ξερεις...η ισως να ερεθιζεσαι και πολυ ευκολα βρε παιδι μου...... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85962 από chuck norris στις 17 Σεπτεμβρίου 2011, 11:08πμ
φιλε "exm.." είναι στη φύση όλον μας να το παθαίνουμε αυτό κάθε πρωί. Όταν εχης αυτή την στήσει μετά πηγαίνεις στην τουαλέτα και ρίχνεις ένα κάτουρο...και σου φεύγει . Δεν είναι τίποτα το παράξενο | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85965 από HiddenBoy στις 17 Σεπτεμβρίου 2011, 12:47μμ
![]() ![]() μηνύματα: 230 ![]() |
Ναι επειδι εχω ακουσει οτι ειναι στην εφηβεια και μετα φευγει και λεω μηπως μου εχει φιγει επειδι σημερα δεν σικοθικε... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #85967 από AggelosTuDromu στις 17 Σεπτεμβρίου 2011, 12:51μμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
πρωινες καυλες ειναι ρε φιλε ολοι το παθενουμε |
προφίλάλλα...˵quote˶ |