Μήνυμα στις 29/9/2011 στις 18:21 @Sex
χμ εγω θα σου πω καποια και μετα απο εκει και περα αποφασιζεις.. α)ΜΕΘΟΔΟΙ ΦΡΑΓΜΟΥ: Το Ανδρικό προφυλλακτικό,Το Γυναικείο προφυλλακτικό,Το Διάφραγμα, Οι κολπικοί σπόγγοι,Σπερματοκτόνα κολπικά ενθέματα. β)ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ:Συνδυασμένα αντισυλληπτικά (Κλασσικό χάπι),ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ γ)ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΑ ΣΠΕΙΡΑΜΑΤΑ και δ) ΜΟΝΙΜΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗΣ: που ειναι η ανδρικη ή η γυναικεια στειρωσει..που δεν στο συνιστω απλα στο αανφερω! Επισης μπορεις να μην εχεις επαφη της γονιμες μερες..το ωαρια ζουν 24 ωρες ενω τα σπερματοζωαρια 72 αρα και 2 μερες μετα μπορεις να μεινεις εγκυος...αρα να αποφευγεις τις γονιμες μερες που συνηθως ειναι η 14 μερα. Επισης θα σε βοηθουσε πολυ αν εψαχνες στο διαδικτυο για τους τροπους αντισυλληψης! Πήγαινε στο θέμα: Σεξ χωρίς προφυλακτικό, εναλλακτικές
Μήνυμα στις 29/9/2011 στις 18:07 @Ftou.gr admin
οκ δεν εχω μαθει ακομα πολλα...για το μπαν που εχει το φορουμ αλλα οκ..θενκς παντως :)
Πήγαινε στο θέμα: Συγνώμη !!
Μήνυμα στις 29/9/2011 στις 15:36 @Ftou.gr admin
Λοιπον ηθελα να ρωτησω τον αντμιν...επειδη ειχα δει πριν λιγο καιρο..εναν χρηστη ο οποιος ειχε ρωτησει αν ο ατμιν παιρνει χρηματα η οχι..ο αντμιν απαντησε (και τι σε νοιαζει εσενα?) και αμεσως μετα εδωσε μπαν...επειδη εχω διαβασει τους ορους δεν θυμαμαι να αναφερθηκε πουθενα πως απαγορευονται οι ερωτησεις στους αντμιν..ο καθενας αν θελει απανταει (κατα την γνωμη μου) επισης...ειχα δει πως ειχε φαει μπαν και ενας αλλος χρηστης ο οποιος σχολιασε απλα κατι...(αναφεροταν στα χρηματα που ''ζητησε'' ο αντμιν να του δωσουν..μεσω του φορουμ βεβαια..ΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ) επισης..ξερω πως αν αυτο που εχω γραψει το δει ο αντμιν...κατα 98% θα φαω και εγω μπαν επειδη τα αναφερα...απλα θα ηθελα να εκφρασω την γνωμη μου και να πω..πως εγινε αδικα...(εκτος και αν ειχαν κανει κατι αλλο)...αλλα δν νμζ γτ απο κατω ελεγε τον λογο που το εκαναν..που εδωσαν το μπαν δλδ...και επισης κατι αλλο παιδια...ΤΟ ΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ..μην το λετε για να "τρεμουν" οι αλλοι....αυτα ειχα να πω και αληθεια ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας..και συγνωμη αν εθιξα καποιον!!! Πήγαινε στο θέμα: Συγνώμη !!
Μήνυμα στις 29/9/2011 στις 15:19 @Sex
ή β? οκ καλα δεν θυμαμαι παντως σε αυτην που μπορω να παω μονο σε Τ.Ε.Ι
Πήγαινε στο θέμα: σχολες
Μήνυμα στις 29/9/2011 στις 15:18 @Sex
Παιδια πολυ καλησπερα σας...ειμαι μαθητρια σε επαγγελματικο λυκειο..στον τομεα υγειας και προνειας..μπορει καποιος να μου στειλει τις σχολες και τις πολεις που μπορω να περασω? Εννοω για να διαλεξω..ευχαριστω παρα πολυ..α! και επισης ειμαι στην ά ομαδα!! ευχαριστω!!!
Πήγαινε στο θέμα: σχολες
Μήνυμα στις 26/9/2011 στις 20:27 @Διάφορα
παιδια γεια σας..θα μπορουσε να με βοηθησει κανεις να μου δωσει ενα λινκ για να παρω καποιες ιδεες για εκθεση...γιατι εχω ψαξει και δεν βρηκα τιποτα...το θεμα ειναι για the effects of family model changing! ευχαριστω!
Πήγαινε στο θέμα: θεμα σε εκθεση
Μήνυμα στις 26/9/2011 στις 20:24 @Ftou.gr admin
α ευχαριστω πολυ!! :)
Πήγαινε στο θέμα: αποδεκτη απαντηση
Μήνυμα στις 26/9/2011 στις 19:30 @Διάφορα
βρε ποια η λογικη να εισαι σε ΕΠΑΛ και να εισαι στην ομαδα β..παντως απο την ομαδα β μπορεις να περασεις παντου.....:)
Πήγαινε στο θέμα: Επαλ
Μήνυμα στις 26/9/2011 στις 19:28 @Ftou.gr admin
Παιδια καλησπερα σας...ειχα γραψει παλαιοτερα ενα θεματακι...και αμεσως μετα απαντησε ενας και αληθεια με βοηθησε πολυ...και μου ειχε βγαλει κατω κατω κατι για αποδεκτη απαντηση αν θυμαμαι καλα η κατι τετοιο..εντωμεταξυ ομως απαντησαν και αλλα ατομα που με βοηθησαν και εκεινα πολυ αλλα δεν μου το εβγαλε..πως γινεται να το πατησω και σε εκεινους??
Πήγαινε στο θέμα: αποδεκτη απαντηση
Μήνυμα στις 18/9/2011 στις 21:26 @Ftou.gr admin
Καλέ τον έφαγες τον άνθρωπο..λολ ομως..δεν ρώτησε και κάτι κακό....
Πήγαινε στο θέμα: Σκοπός του site? |