παρθένα...
Σελ. 2
Μήνυμα #67225 από Epipoleos στις 18 Οκτωβρίου 2010, 8:45μμ
μέλος από: 25/8/2010 μηνύματα: 110 0 |
Εμενα με αρέσουνε οι Αγνες,κοπέλα μου,γιατί εχουνε πιστευω και καλυτερο χαρακτηρα και με αρεσουν. Οι Αλλες που εχουν χασει την παρθενια τους πολυ πιθανον να εχουνε και κακο χαρακτηρα. Εμενα προσωπικα δεν με αρεσει να εχω μια κοπελα που να εχει παει με αλλους πριν απο μενα. Εγω την Κοπελα μου την θέλω να ειναι αγνη,ρομαντικη να κανει σχεση επειδη με αγαπάει και οχι η σχεση μας να βασιζετε μονο στο κρεβατι. Επισης με τις αγνες δεν εχω φοβο να ολοκληρωσω την σχεση μαζι τους.ενω με τις αλλες θα θελουν να ολοκληρωσω γρηγορα και με αγχωνουνε! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67226 από panosx στις 18 Οκτωβρίου 2010, 10:33μμ
μέλος από: 1/9/2010 μηνύματα: 720 0 |
αυτο που ειπε ο απο πανω ειναι μλκ.πιστεψε με ξερω παρθενεσ που ειναι κακιστρ κι ξεσκιμενε σπου ειναι κι γαμω τα παιδια.σο εχει να κανει με το τελειωμα εχει μια βαση αυτο που λες.μα το να ξεπαρθενεψεισ καποια μου φνεται προσοπικα μλκ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67228 από Τρελός_17 στις 18 Οκτωβρίου 2010, 11:51μμ
μέλος από: 6/10/2010 μηνύματα: 21 0 |
Ναί θα το είπε αλλά τι πάει να πει αυτό?Εμένα δεν θα μου έκανε τίποτα προσωπικά την ιδια αντιμετόπιση θα είχα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67229 από Jken στις 19 Οκτωβρίου 2010, 1:37πμ
μέλος από: 14/4/2010 μηνύματα: 226 0 |
Παρθένα ή όχι το ίδιο είναι. Αν υπάρχει ηθική είναι το θέμα. Να βρίσκεις πάντοτε παρθένες δεν γίνεται, σ'αρέσει ή όχι αυτή είναι η πραγματικότητα. Αν η κοπέλα έχει την πουτανιά μέσα της, και να είναι παρθένα, θα την κάνει την πονηράδα της χωρίς να πάρεις μυρωδιά. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67290 από nathalie στις 20 Οκτωβρίου 2010, 5:26μμ
μέλος από: 5/11/2008 μηνύματα: 106 0 |
Αγνες...Και τι σε κανει να νομιζεις οτι οι αγνες ειναι οι παρθενες? η Αγνοτητα ειναι στο χαρακτηρα και καθε πραγματικα αγνη κοπελα που σεβεται τον εαυτο της και το σωμα της θα το σκεφτει καλα πριν ολοκληρωσει με καποιον ειτε ειναι παρθενα ειτε οχι. Ολα εξαρτωνται απο το χαρακτηρα της. Λες κια ας πουμε μια καλη κοπελα με το που θα ολοκληρωσει θα μεταμορφωθει σε π***ανα. Με το μαλακο. Τωρα για την κοπελια. Οπως το βλεπω εγω νομιζω οτι βασιζεται και σε αλλα ενστικτα κυριαρχιας που χαρακτηριζουν το αλλο φυλο.Απο κει και περα,μετα απο καποια ηλικια το ξεπερνανε αυτο το θεμα ειτε γιατι ξεκολλαει το μυαλο τους,ειτε γιατι δεν υπαρχουν αλλες παρθενες στην ηλικια που τους ενδιαφερει. Παντως μην ανησυχεις, εκτος αν προκειται για πολυ μα**κες τυπους, δεν προκειται κανεις να σου πει τιποτα. Γιατι πολυ απλα ολοι στο ιδιο πλοιο ταξιδευουμε και ξερουμε τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι. δε σε πηραν και τα χρονια... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #68023 από Skate Or Die* στις 14 Νοεμβρίου 2010, 4:14πμ
μέλος από: 14/11/2010 μηνύματα: 2 0 |
Απο μικρος ονειρευομουν για μια μονιμη σχεση κλπ.και τωρα που ειμαι 18 που ειχα κανει μια σχεση (προσφατη μαλιστα,δεν κρατισε πολυ) απαγοητευτηκα πολυ,ξερω οτι δεν θα βρω ποτε ΑΚΡΙΒΩΣ τετοια κοπελα που περιγραφεις ΚΑΙ να εχει καποια ιδεολογικα ''ζητηματα'' που με απασχολουν (style,τροπος ζωης κλπ).Μετα απο ενα χρονο μαλλον κατι παιζεται με την πρωιν,αλλα εχω ακουσει διαφορα και δεν ξερω τι να πιστεψω τωρα και ειμαι ακομα πιο down ψυχολογικα.Και ναι διστυχως ειμαι απολυτος σε αυτα που ζηταω αλλιως ΔΕΝ γινεται να κανω σχεση(και πιστευω θα γινομουν ο τελειος συντροφος)Τωρα απλως τα εγραψα αυτα γιατι ενθουσιαστικα οτι δεν ειμαι ο μονος που το πιστευω αυτο που ανεφερες |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #68025 από Skate Or Die* στις 14 Νοεμβρίου 2010, 4:54πμ
μέλος από: 14/11/2010 μηνύματα: 2 0 |
|
προφίλάλλα...˵quote˶ |